15 / 05 / 2024

Kütahya tarihi evler

Kütahya tarihi evler

19 yüzyıl sivil mimarlık örneklerinden olan ve konut mimarisi bakımından Anadolu’nun ahşap mimari özelliklerini taşıyan Kütahya evleri, aslına uygun olarak hala yaşıyor. İşte o tarihi Kütahya konakları...

Kütahya Emet TOKİ'de 3+1 evler 3 bin 187 TL taksitle!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kütahya Emet projelerinin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Kütahya Emet projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Emet TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Kütahya Emet 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ Kütahya Parmakören başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kütahya Parmakören projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Kütahya Merkez Parmakören son başvuru tarihi 2021!

TOKİ Kütahya Merkez Parmakören son başvuru tarihi 2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kütahya Merkez Parmakören son başvuru tarihi 2021 ve proje detayları...

Manisa Kula'daki tarihi evler otel oluyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilen Kula'daki tarihi evler, otel olarak kullanılması için Kula Belediyesi'ne tahsis edildi. 

Giresun’da 200 yıllık tarihi evler UNESCO’ya aday!

Giresun'un Zeytinlik Mahallesi'nde bulunan 200 yıllık tarihi evler; Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü (UNESCO) Dünya Mirası Geçici Listesi'ne aday oldu. 

TOKİ Kütahya Altıntaş projesi 29 Temmuz'da satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Altıntaş 4. Etap projesinde yer alan 21 adet konut 29 Temmuz tarihi itibariyle satışa çıkıyor.

Kütahya Pazarlar TOKİ 2019 başvuruları 29 Temmuz'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Pazarlar 2019 projesi kapsamındaki daireler için başvurular 29 Temmuz tarihi itibariyle başlıyor.

TOKİ Kütahya İnköy Alt Gelir başvuruları sona eriyor!

TOKİ Kütahya Merkez İnköy Alt Gelir Grubu Konut Projesi için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi. Projede 372 adet konut bulunuyor.

TOKİ Kütahya Emet 219 konut ihalesi 6 Kasım'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Kütahya İli, Emet İlçesi'nde yeni konut üretimine başlıyor. TOKİ Kütahya Emet 219 konut için ihale tarihi belirlendi.

Silifke'deki tarihi evler turizme kazandırılıyor!

Mersin'in Silifke ilçesinde, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından "Sivil mimarlık örneği" olarak tescillenmiş tarihi evler, restore edilip kafe ve kültür evi olarak hizmet verebilir hale getiriliyor

Şanlıurfa'da tarihi evler turizme kazandırılacak!

Şanlıurfa'da bulunan tarihi evler, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı ekipleri tarafından restore edilerek turizme kazandırılacak.

Kütahya Tavşanlı TOKİ AGG son başvuru tarihi ne zaman?

Kütahya Tavşanlı TOKİ AGG son başvuru tarihi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. İşte Kütahya Tavşanlı TOKİ AGG son başvuru tarihi...

TOKİ Kütahya Tavşanlı başvuru tarihi 2017!

TOKİ Kütahya Tavşanlı başvuru tarihi 2017 belli oldu. 118 adet konutun kuralı olarak satışa sunulduğu proje için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Kütahya tarihi evler Haberi

Kütahya tarihi evler



Kendine özgü iki ve üç katlı mimarileri, ahşap payandalı çıkmaları, pencere düzeni ve geniş saçakları ile eski konak kültürünün en güzel örneklerini bugüne taşımaktadır.





GERMİYAN SOKAK 19 YÜZYIL 




Sivil mimarlık örneklerinden olan ve konut mimarisi bakımından Anadolu esintileri taşıyan Kütahya evleri, aslına uygun olarak hala yasamaktadır.