29 / 04 / 2024

Kütahya TOKİ yol yapım çalışmaları

Kütahya TOKİ yol yapım çalışmaları

Kütahya 'nın Simav ilçesinde belediye İl Özel Idaresi'nin de desteği ile Muradınlar Mahallesi ile Eynal Kaplıcaları arasındaki yılların ihmali 3 kilometrelik stabilize yolu asfalta kavuşturdu

Kütahya TOKİ sakinleri asfalta kavuştu!

Kütahya 'nın Simav ilçesinde belediye İl Özel İdaresi'nin de desteği ile Muradınlar Mahallesi ile Eynal Kaplıcaları arasındaki yılların ihmali 3 kilometrelik stabilize yolu asfalta kavuşturdu.

Kütahya TOKİ başvuru tarihleri 2019!

Kütahya TOKİ başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon dairelere yer veriliyor.

Kütahya TOKİ kura sonuçları kazananları 29 Kasım 2017!

Kütahya TOKİ kura sonuçları kazananları 29 Kasım 2017 henüz belli olmadı. Kütahya TOKİ kura sonuçları kazananları 29 Kasım 2017 açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Kütahya Murat Dağı'da yol çalışması başladı!

Kütahya'da bulunan Murat Dağı yolunda 25 kilometrelik tırmanma şeridinde yol bakım ve onarım çalışması yapılıyor. Çalışmanın Murat Dağı Kaplıcasına doğru daha önce tamamlanan küp taş kaplamasına kadar devam edeceğini bildirildi.

Kütahya TOKİ Simav Çitgöl fiyatları!

TOKİ'nin Kütahya Simav Çitgöl Toplu Konut Uygulaması projesindeki 15 konut açık satışa çıkıyor. İşte, Kütahya TOKİ Simav Çitgöl fiyatları..

Bursa Keles ile Kütahya Domaniç arasındaki yol meclis gündeminde!

Bursa Milletvekili Erkan Aydın, Bursa'nın Keles ilçesi ile Kütahya'nın Domaniç ilçesi arasındaki yol sorununa ilişkin soru önergesi hazırladı. Aydın sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a iletti.

Kütahya TOKİ İnköy kura çekilişleri emekli!

Kütahya TOKİ İnköy kura çekilişleri emekli kategorisinde gerçekleşecek. Ödeme seçenekleri arasında 240 aya kadar vade fırsatı sağlanan projede 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Kütahya TOKİ İnköy emekli kura çekilişi!

Kütahya TOKİ İnköy emekli kura çekilişi ile 300 adet konut için hak sahipleri belli olacak. Projede satılık daire fiyatları 80 bin 900 TL'den başlangıç gösteriyor.

Kütahya TOKİ İnköy Emekli Konutları kura çekimi!

Kütahya TOKİ İnköy Emekli Konutları kura çekimi kapsamında 300 adet konut satışa çıkarılıyor. Projede daire fiyatları 80 bin 900 TL'den başlangıç gösteriyor.

Kütahya Belediyesi yol onarım çalışmalarına başladı!

Kütahya'nın Pazarlar İlçesinde heyelan tehlikesi olan yollar, belediye ekiplerince onarılmaya başlandı. Pazarlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından, Atatürk Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Pilav tepede hafriyat çalışması başlatıldı.

Kütahya'da yol onarım çalışmaları incelendi!

Kütahya İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, Kirazlıyayla köyü yakınlarındaki yol onarım çalışmalarını yerinde inceledi.

TOKİ Kütahya Pazarlar 67 konut başvuruları başladı!

TOKİ Kütahya Pazarlar Konutları'nda 67 konut için başvurular başladı. Aylık 266,45 TL'ye konut sahibi olunan projede 240 aya kadar vade imkanı bulunuyor.

TOKİ Kütahya Şaphane 2. Etap başvuruları başladı!

TOKİ Kütahya Şaphane 2. Etap Evleri'nde yer alan 137 adet konut için başvurular başladı. Aylık 284,39 TL taksitlerle ödeme yapılan konutların son başvuru tarihi 30 Eylül.

TOKİ Kütahya Şaphane 2. Etap satış duyurusu!

TOKİ tarafından hayata geçirilen Kütahya Şaphane 2. Etap'ta yer alan 137 adet konut; şartsız, kurasız, başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunuluyor.

Kütahya TOKİ yol yapım çalışmaları Haberi

Kütahya TOKİ yol yapım çalışmaları


Kütahya 'nın Simav ilçesinde belediye İl Özel Idaresi'nin de desteği ile Muradınlar Mahallesi ile Eynal Kaplıcaları arasındaki yılların ihmali 3 kilometrelik stabilize yolu asfalta kavuşturdu  Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ile Kütahya İl Özel İdare Müdürlüğüne ait ekiplerin ortaklaşa gerçekleştirdikleri asfaltlama çalışması bölgede eğitim gören 2 bin 500 dolayındaki üniversite öğrencisi ile 2 bin dolayındaki TOKİ konutlarında ikamet eden mahalle sakinlerini sevindirdi. 

Asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Simav'ın AK Partili Belediye Başkanı Süleyman Özkan yıllardır ihmal edilen 3 kilometrelik stabilize yolun Kütahya İl Özel İdaresinin de desteği ile asfalta kavuşmasının mahalle sakinleri ve öğrenciler kadar kendilerini de memnun ettiğini bildirdi. 

Simav'ın çözüm bekleyen sorunlarını belediye ve devletin imkanlarını kullanarak en kısa sürede çözüme kavuşturmayı hedeflediklerini ifade eden Başkan Özkan, "Çalışmalarımız önceden belirlenen bir...