26 / 05 / 2024

kütahya Turgutlar sanayi sitesi

kütahya Turgutlar sanayi sitesi

Kütahya Belediye Meclisi Ağustos ayında aldığı karar ile üç meslek grubuna Turgutlar Köyünde 60 hektarlık sanayi sitesi kararını aldı.

Kütahya'da 12 adet imarlı arsa satılacak!

Gediz Belediye Başkanlığı, Kütahya Gediz'de yer alan 12 arsayı satışa çıkardı. Arsalar sanayi ve sanayi sitesi imarlı olarak belirtildi.

Özlem Yıldız Kütahya Sanayi Bölgesi'nden arsa aldı!

Güzel sunucu Özlem Yıldız, oğlu Demir'in geleceği için yatırım danışmanı Mert Başaran ile Kütahya'da kurulacak olan Organize Sanayi Bölgesi çevresinde arsa aldı.

Kütahya Altıntaş Zafer OSB'de 81.7 milyon TL'ye yapım işi ihalesi!

Kütahya Altıntaş Zafer Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı tarafından Kütahya Altıntaş Zafer Organize Sanayi Bölgesi alanına ait altyapı yapım işini 81 milyon 772 bin 700 TL'ye ihale ediyor.

Kütahya Orküsan Küçük Sanayi Sitesi'nde 40 iş yeri inşa edilecek!

Kütahya Orküsan Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Kütahya Orküsan Küçük Sanayi Sitesine ait 40 adet iş yerinin yapım işini ihale ediyor. İhale 30 Haziran 2020 tarihinde yapılacak.

Kütahya Orküsan Küçük Sanayi Sitesi'nde 40 iş yeri yapılacak!

Kütahya Orküsan Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Kütahya Orküsan Küçük Sanayi Sitesine ait 40 adet iş yeri için yapım işi ihale ediyor. İhale 30 Haziran 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.  

Kütahya Altıntaş Zafer OSB'nin akıbeti TBMM'de!

CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, Kütahya Altıntaş Zafer Organize Sanayi Bölgesi'nin ne zaman faaliyete geçeceğini Bakan Varank'a sordu..

Kütahya Pazarlar Sanayi Sitesi'nin temeli atıldı!

Kütahya’nın Pazarlar Belediyesi tarafından hayata geçirilen küçük sanayi sitesinin temel atma töreni gerçekleştirildi. 

Kütahya OSB'de imar incelemesi yapıldı!

Kütahya’nın Altıntaş Belediye Başkanı Ferit Karabulut, Zafer Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) son imar incelemesini de gerçekleştirdi.

Kütahya Emet'te yeni işyerlerinin tapusu alındı!

Kütahya'nın Emet ilçesinde Esentepe bölgesinde yer alan arsanın satışını alarak yeni sanayi işyerlerinin yapımına başlayan kooperatif, hazineye ait alanında tapusunu aldı.

Kütahya'da 2. OSB inşaatı 2017'de başlayacak!

Kütahya Orta ve Küçük Ölçekli Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi (ORKÜSAN) Başkanı Oğuz Akyol ve yönetim kurulu üyeleri, çalışmaları hakkında bilgi aktarmak ve taleplerini iletmek üzere Ankara'da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Kütahya Tavşanlı OSB'de altyapı inşaatı yaptırılacak!

Kütahya Tavşanlı Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Tavşanlı (II Etap) Organize Sanayi Bölgesine ait yol, içmesuyu, atıksu ve yağmursuyu inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işini ihale edecek. İhalenin keşif bedeli 7 milyon 477 bin 310 TL olarak belirlendi.

Kütahya Kamil Saraçoğlu OSB'de üst geçit yapılıyor!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, 1. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yakınındaki üst geçit çalışmalarını yerinde inceledi.

Kütahya Belediyesi'nin yeni binası 18 ayda bitecek!

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Meclis Başkanı İsmet Özotraç ve Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral ile Yönetim Kurulu Üyelerinin katıldığı ziyarette, Kütahya ile ilgili proje ve faaliyetler hakkında bilgi alındı.

kütahya Turgutlar sanayi sitesi Haberi

kütahya Turgutlar sanayi sitesi

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu gazetemize yaptığı özel açıklama ile Turgutlar köyünde parsel planlaması devam eden Küçük Sanayi Sitesine ilave olarak Mobilyacılar, Keresteciler ve Marangozculara 60 hektarlık bir alanda üretim yapabilmesi için Belediye Meclisine sunulan önergenin karara bağlandığını bildirdi. 


Belediye Turgutlar köyünde Başkanı parsel planlaması devam Kamil Saraçoğlu Sanayi Sitesi alanının güneyinde yeni bir ilave alanın düzenlenmesi konusu Belediye Meclisinde görüşülerek karara bağlandı.Kütahya Belediyesi sınırları içerisinde yer alan Turgutlar Köyünde 60 hektarlık alanda küçük sanayi sitesi olarak imar planı yaptırılması için 20 ayrı kurumdan imar planına esas olan görüşlerin alınması yönünde girişimlerde bulunulduğunu belirten Saraçoğlu; "Mobilyacılar, keresteciler ve KOBİ sanayi sitesi dediğimiz makine imalatı yapan meslek dalı ile ilgili Bizim üretimlerimiz çok iyi ama bunu tanıtımla ilgili güçlük çekiyoruz. Sanayi...