03 / 05 / 2024

kütahya yoncalı kaplıcaları termal hastane

kütahya yoncalı kaplıcaları termal hastane

Prof. Dr. Vural Kavuncu, Yoncalı kaplıcalarına ilk etapta 100 yataklı modern bir termal hastane yapımının programa alındığını açıkladı. Kavuncu, Yoncalı'da 5 milyon metrekare alana termal turizm kenti kurulacağını söyledi

Kütahya'da 5.7 milyon TL'ye satılık termal otel, tesis ve apart!

Kütahya İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Merkez Yoncalı Mahallesi Ececik Mevkisinde termal otel, tesis ve apartı ihale usulü ile satılıyor..

Kütahya Eynal Kaplıcaları'nda butik otel inşaatı başladı!

Simav’da 19 Mayıs 2011’de meydana gelen 5.9 şiddetindeki depremin ardından, ağır hasar gören ve belediye tarafından yıkılan otellerin yerinde yeni butik otel inşaatı başladı..

Kütahya Yoncalı Termal Otel 6.8 milyon TL'ye satılıyor!

Kütahya İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Merkez Yoncalı Mahallesi Ececik Mevkisinde bulunan Yoncalı Termal Otel'i ve arsasını satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 6 milyon 800 bin TL olarak belirlendi.

Kütahya Yoncalı'nın geleceği planlanıyor!

Kütahya’nın önemli termal turizm merkezlerinden biri olan Yoncalı’nın dünü, bugünü ve geleceği’ konulu istişare toplantısı, yapıldı. Vali Ahmet H. Nayir, "Belediyemizin burasıyla ilgili olarak bir termal turizm bölgesi olmasına yönelik imar çalışması var." dedi.

Kütahya Murat Dağı'da yol çalışması başladı!

Kütahya'da bulunan Murat Dağı yolunda 25 kilometrelik tırmanma şeridinde yol bakım ve onarım çalışması yapılıyor. Çalışmanın Murat Dağı Kaplıcasına doğru daha önce tamamlanan küp taş kaplamasına kadar devam edeceğini bildirildi.

Sandıklı Hüdai Kaplıcaları'nda asfaltla çalışmaları başladı!

Mustafa ÇÖL ile değişen ve gelişen Hüdai Kaplıcalarımızda çevre düzenleme, meydan, yol bakım yenileme, masal oyun dünyası park yapımları ile yıkım ve genel asfaltlama çalışmaları aynı anda yürütüyor.

Hüdai Kaplıcaları'nın turizme açılması planlanıyor!

Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesi'ndeki Hüdai Kaplıcaları'nın turizme açılması için çalışma başlatıldı. Sandıklı Hüdai Termal Turizm Altyapı Hizmet Birliği'nin meclis toplantısı kaymakamlık binasında yapıldı.

Bingöl kös kaplıcaları üniversitelerden geri alınacak!

Vali Mustafa Güvençer döneminde İl Özel İdare ile Üniversite arasında imzalanan protokol gereği Üniversite’ye devredilen Kös kaplıcaları meclis araştırması sonucunda sözleşmenin iptal edilmesi kararı verildi.

Kütahya Ilıca Kaplıcaları'nda kira karşılığı inşaat yaptırılacak!

Kütahya Belediye Başkanlığı, Ilıca Kaplıcaları'nda kira karşılığı yapım modeli ile inşaat yaptıracak. İhalesi bugünkü Resmi Gazetede yayınlandı. İhalesi 17 Mart 2016 Perşembe günü gerçekleşecek.

Afyonkarahisar Hüdai Kaplıcaları ihalesi 15 Şubat'ta!

Sandıklı Belediye Başkanlığı, Hüdai kaplıcaları kür merkezi tadilatı ve aqua park yapımı ve işletilmesinin 10 yıl süre ile sınırlı ayni hak (intifa hakkı) tesis edilmesi işini ihale edecek. İhalesi 15 Şubat 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Yalova Termal Kaplıcaları geniş çaplı tadilata giriyor!

Sağlık Bakanlığı tarafından işletilen Yalova’daki Termal Kaplıcaları 15 yılın en geniş çaplı tadilatına giriyor. 21 Aralıkta başlayacak tadilat yaklaşık 2 milyon TL’ye mal olacak.

Hüdai Kaplıcaları'ndaki mesire alanı yenileniyor!

Sandıklı Hüdai Kaplıcalarındaki büyük değişim devam ediyor. Kaplıca Çamlık mevkisinde bulunan mesire alanına büyük bir çevre düzenlemesi yapılıyor, büyük bir düzenlemeye giren alan yeni hali ile vatandaşlara hizmet vermeye başlayacak.

Kırşehir Karakurt Kaplıcaları turizme kazandırılacak!

KIRŞEHİR Valisi Necati Şentürk, Karakurt Kaplıcalarının sağlık turizmine kazandırılacağını söyledi. Karalar Köyünde bulunan Karakurt Kaplıcalarının bulunduğu alanda İl Özel İdareVali Necati Şentürk, gazetemizin yayınlarını değerlendirdi.

kütahya yoncalı kaplıcaları termal hastane Haberi

kütahya yoncalı kaplıcaları termal hastane

AK Parti Kütahya'nın Tavşanlı yolu üzerinde bulunan, bin 140 yatak kapasitesine sahip 13 adet otel ve pansiyonun yer aldığı Yoncalı Kaplıcaları'nda 9 hamam ve yüzme havuzu bulunuyor. 

K Parti Kütahya milletvekili ve milletvekili adayı Prof. Dr.Vural SABAH Anadolu'ya çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Kendisinin de tıp profesörü olduğunu hatırlatan Kavuncu " Kütahya sağlık turizmiyle sadece yurt içi değil, yurtdışına da açılıyor"dedi. 


KAPASİTE YETERLİ

Yoncalı'da 5 milyon metrekare alan modern bir 'turizm kenti' kurulduğunu ifade ederek "Bunun için gerekli imar planları yapıldı. DSİ, TEDAŞ, Kütahya Belediyesi, Karayolları Müdürlüğü koordine içinde çalışmalarını yürütüyor. Termal turizm kentinin alt yapısı hazırlıkları sürüyor. 

Şifalı kaplıca suyu bulmak için yapılan sondajlarla olumlu sonuca ulaşıldı. Şu anda 5 yıldızlı 30 otelin ihtiyacına yetecek kapasitede termal suyumuz mevcut ve kullanıma hazır. Yoncalı'da modern...