06 / 05 / 2024

kütahya zafer havalimanı nerede

kütahya zafer havalimanı nerede

Kütahya, Uşak ve Afyonkarahisar'a hizmet veren Zafer Havalimanı'nın yapıldığı Kütahya'nın Altıntaş ilçesi, aldığı yatırımlarla geleceğin en parlak ilçesi olarak gösteriliyor. Başkan Yüzüak, havalimanını sıçrama tahtası olarak görüyor...

Zafer Havalimanı satılıyor!

Kütahya, Afyon ve Uşak illerine hizmet sunması amacıyla 2012'de Yap-İşlet-devret modeliyle hizmete sunulan Zafer Havalimanı'yla ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. 

Kütahya Altıntaş Zafer OSB'de 8 firmaya yer tahsisi!

Kütahya'nın Altıntaş ilçesinde bulunan Zafer OSB’de birçok firmaya yer tahsis edildi. Toplam 348 milyon liraya ulaşan yatırım bedeliyle kurulması planlanan fabrikalarda 3 bin 335 yeni istihdam sağlayacak. 

Kütahya Altıntaş Zafer OSB'de 81.7 milyon TL'ye yapım işi ihalesi!

Kütahya Altıntaş Zafer Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı tarafından Kütahya Altıntaş Zafer Organize Sanayi Bölgesi alanına ait altyapı yapım işini 81 milyon 772 bin 700 TL'ye ihale ediyor.

Kütahya'ya YHT projesi yapılacak mı?

Kütahya'ya yapılması planlanan hızlı tren projesi olup olmadığı ve Zafer Havalimanı'nın yolcu sayısı meclis gündemine taşındı. CHP'li Kasap, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Zafer Havalimanı için yapılan Hazine garantili ödemeler mecliste!

Zafer Havalimanı için yapılan Hazine garantili ödemelere ilişkin soru önergesi hazırlandı. CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, sorularını Bakan Albayrak'a sordu..

Kütahya Altıntaş Zafer OSB'nin akıbeti TBMM'de!

CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, Kütahya Altıntaş Zafer Organize Sanayi Bölgesi'nin ne zaman faaliyete geçeceğini Bakan Varank'a sordu..

İstanbul Yeni Havalimanı'na NG Kütahya Seramik imzası!

Tasarımı ve geliştirdiği projeleriyle uluslararası arenda ödüller alan İstanbul Yeni Havalimanı projesinde yerli üretim tercih edildi. NG Kütahya Seramik, İstanbul Yeni Havalimanı’nı seramikleriyle donattı. 

Kütahya OSB'de imar incelemesi yapıldı!

Kütahya’nın Altıntaş Belediye Başkanı Ferit Karabulut, Zafer Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) son imar incelemesini de gerçekleştirdi.

İstanbul Yeni Havalimanı’nın seramiklerini NG Kütahya üretecek!

İstanbul Yeni Havalimanı’nın seramiklerini üretecek olan NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, ilk etapta 330 bin metrekarelik seramik üretileceğini, maliyetin ise 4 milyon euro olacağını açıkladı.

Kütahya'daki Zafer Bölgesel Havalimanı'nın ihalesi mecliste!

CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, Kütahya'da bulunan Zafer Bölgesel Havalimanı'nın ihale sürecine ilişkin 10 soru hazırladı. Pekşen sorularını Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a sordu..

Kütahya'daki kültür merkezinin adı Hazer Dinari Kültür Merkezi oldu!

Kütahya’da Belediye Yeni Kültür ve Ticaret Merkezi’nin adı, ’Hazer Dinari Kültür Merkezi’ olarak değiştirildi. Saraçoğlu, ankette vatandaşların ikinci tercihinin ’Zafer’ ve üçüncü tercihinin de ’Sunullah Gaybi’ olması yönünde oy kullandığını söyledi.

Kütahya Zafer Meydanı'ndaki yeraltı otopark projesinin yapımı başladı!

Kütahya Zafer Meydanı’nda yapımına başlanan yeraltı otoparkı projesinin hızla devam ettiği bildirildi. Çalışmaları yerinde inceleyen Saraçoğlu, projenin tamamlanmasıyla oto parkı sıkıntısında önemli mesafeler alınacağını kaydetti.

Zafer Havalimanı tarıma açıldı!

Bölgesel havalimanı olarak Afyon-Uşak-Kütahya illerine hizmet vermek üzere ihale edilen ve IC İÇTAŞ tarafından, 29 yıl 11 ay işletim süresiyle ihalesi kazanılan Zafer Havalimanı sınırları içinde kalan tarım arazisi köylülerin hizmetine açıldı.

kütahya zafer havalimanı nerede Haberi

kütahya zafer havalimanı nerede


Zafer Havalimanının açılması ile geleceğin en parlak ilçelerinden biri olan Altıntaş'ta yatırımlar hızla devam ediyor. İlçenin değişen çehresinin yanı sıra, birçok önemli projeye imza atıldığını bildiren Altıntaş Belediye Başkanı Sıtkı Yüzüak devlet yatırımları ile Belediye yatırımlarını birleştirerek önemli hizmetler gerçekleştirdiklerini söyledi. 


İlçenin 65 yıllık tarihinde Zafer Havaalanının önemli bir dönüm noktası olduğuna değinen Başkan Yüzüak, Zafer Havaalanının ilçenin sıçrama tahtası olduğunu belirterek, "Bu yatırım nedeniyle biz devlete ve hükümete teşekkür ediyoruz. Buna istinaden Çevremizde havaalanına paralel çevre yolunun yapılması, Beşkarış barajının bitirilip bu sene su kanallarının açılması ilçenin geleceği açısından umut verici olgular oldu. Biz bunları şükran ve minnetle karşılıyoruz. Tabi ki bunlar ulusal projelerdir. Havaalanları, yollar, ve barajlar devletimizin ulusal proje kapsamı içerisinde ilçemize yapmış olduğu yatırımlardır" dedi. Devletin...