02 / 05 / 2024

Kütahyada yapı ruhsatlı binalar

Kütahyada yapı ruhsatlı binalar

Kütahya’da 2015 yılının ilk altı ayında bir önceki yılın ilk altı ayına göre belediyeler tarafından yapı ruhsatı verilen yapıların bina sayısı yüzde 10,4, yüzölçümü yüzde 15,8, daire sayısı yüzde 8,5 oranında azaldı.

Konutta 'lansmana çık, satış yap' dönemi bitti!

Babacan Holding CEO'su Mehmet Babacan, inşaat sektörünün 2019'daki durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Babacan, sektörde 'lansmana çık, satış yap' döneminin bittiğini söyledi.

Uşak Banaz'a dev sağlık kompleksi yapılacak!

Uşak'ta en büyük termal kaynakların yer aldığı Banaz ilçesi Hamamboğazı bölgesinde sağlık kompleksi yapılması için ilk adım atıldı.

Kanal İstanbul kapsamında 10 köprü yapılacak!

Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, "Kanal İstanbul Projesi kapsamında 10 köprü yapılması planlanıyor." dedi...

Kapadokya’da uydu görüntülerine göre yıkım yapılacak!

Peribacalarıyla ünlenen turizm bölgesi Kapadokya’da, kaçak yapılaşmanın önlenmesi için denetimler artırıldı. Bölgede uydu görüntülerine göre yıkım yapılacak.

Bk Kır Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bk Kır Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Barış Kır tarafından kuruldu. 

Kanpolat Mimarlık Proje Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kanpolat Mimarlık Proje Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hayrettin Kanpolat tarafından kuruldu. 

Iğdır'da Bakanlıkça yapılan ulaşım projeleri TBMM'de!

Iğdır'da Bakanlıkça yapılmış olan ulaşım, altyapı ve yatırım projeleri meclis gündemine taşındı. CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kötü yapılaşma mevzuat değil, toplumsal bilinç meselesidir!

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "Depreme karşı tedbirler alınmaktadır. Kötü yapılaşma sadece mevzuat değil, aynı zamanda bir toplumsal bilinç meselesidir." dedi.

Gem Danışmanlık Otomotiv Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Gıda Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Gem Danışmanlık Otomotiv Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Gıda Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Eyüpsultan'da Murat Petek tarafından kuruldu. 

Trabzon, Rize ve Zonguldak'ta kıyıda sağlık tesisleri yapılabilecek!

Bugünkü Resmi Gazete'de yer alan Kıyı Kanununun Uygulanmasına Dair Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik ile artık Trabzon, Rize ve Zonguldak'ta kıyıda sağlık tesisleri yapılabilecek...

Kökler Yapı Peyzaj Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kökler Yapı Peyzaj Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeliyle Başakşehir'de Huriye Kök ile Yunus Kök tarafından kuruldu.

Kıray Yapı İnşaat Taahhüt Metal Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kıray Yapı İnşaat Taahhüt Metal Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Kıray tarafından kuruldu. 

Ahmet Arslan: Büyük projeleri yap-işlet-devret modeliyle yapıyoruz!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Büyük projeleri yap-işlet-devret modeliyle yaptıklarını söyledi.

Kütahyada yapı ruhsatlı binalar Haberi

Kütahyada yapı ruhsatlı binalar

Kütahya’da, yapı ruhsatında bir önceki yıla göre düşüş yaşandığı bildirildi. TÜİK Bölge Müdürü Mehmet Akyol, yaptığı yazılı açıklamada, "Kütahya’da 2015 yılının ilk altı ayında bir önceki yılın ilk altı ayına göre belediyeler tarafından yapı ruhsatı verilen yapıların bina sayısı yüzde 10,4, yüzölçümü yüzde 15,8, daire sayısı yüzde 8,5 oranında azaldı. Bu değişim ile birlikte 2015 yılı ilk altı ayında Kütahya’da yapı ruhsatı verilen yapıların bina sayısı 516 olup Kütahya ili bu değerle Türkiye’de 26’ıncı, Ege Bölgesi illeri arasında 7’nci konumdadır. Yapı ruhsatı verilen yapıların yüzölçümüne bakıldığında Kütahya, 429 bin 807 metrekare ile Türkiye’de 47’nci, Ege Bölgesi illeri arasında 7’nci olurken, 2 bin 788 daire ile Türkiye’de 35’nci, Ege Bölgesi illeri arasında 7’nci il konumunda" diye...