18 / 05 / 2024

Kutan Arıkonak iletişim

Kutan Arıkonak iletişim

Kutan Arıkonak İnşaat Anonim Şirketi Güngören’de 50 bin sermaye bedeli  ile Mahmut Özbek tarafından kuruldu.

Kutan Arıkonak İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Kutan Arıkonak İnşaat Anonim Şirketi Güngören’de 50 bin sermaye bedeli  ile Mahmut Özbek tarafından kuruldu.

Kuzu Effect satış ofisi iletişim!

Kuzu Effect projesi Ankara Çankaya'da Oran bölgesinde hayata geçiriliyor. 203 rezidans daire, 44 ofis ve açık çarşı alanından meydana gelen projede 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. İşte Kuzu Effect satış ofisi iletişim bilgileri...

Ekrem Demirtaş İtokent 2 Bademler iletişim!

Ekrem Demirtaş İnşaat imzası taşıyan Urla İTOKENT 2 projesi İzmir Konak'a 30 kilometre mesafede yer alıyor. İşte Ekrem Demirtaş İtokent 2 Bademler iletişim bilgileri...

Başakşehir Merkez Çarşı Dükkanları iletişim!

Başakşehir Merkez Çarşı Dükkanları iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Başakşehir Merkez Çarşı'da dükkanlar 150 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılacak...

Çankaya Kuzu Effect iletişim!

203 adet konut, 44 adet ofis ve açık çarşıdan oluşan projenin 3 bin 100 metrekare sosyal donatı alanı bulunuyor. Çankaya Kuzu Effect iletişim bilgilerine telefon 0 312 491 39 07 olarak belirlendi.

Kumru Ankara Kuzu Grup iletişim!

Kumru Ankara Kuzu Grup iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Kumru Ankara projesinde 164 adet daire ve bir açık çarşı yer alıyor. Kumru Ankara, Eylül 2017'de tamamlanıyor...

İzmir Bornova Green iletişim!

Ege ve Yaşar Üniversitelerinin yanıbaşında yükselen proje 2 blok şeklinde yükseliyor. İzmir Bornova Green iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 (232) 388 08 91 olarak belirlendi.

Tekfen - Rönesans Konak Projesi iletişim!

Tekfen - Rönesans Konak Projesi iletişim için 0212 241 06 03 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İzmir'in Konak ilçesinde hayata geçirilecek proje 2 konut ve 1 ofis bloğundan meydana geliyor.

Başarır İnşaat Fikirtepe Projesi iletişim!

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de yükselecek olan projede toplamda 700 adet daire bulunuyor. Başarır İnşaat Fikirtepe Projesi iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 0216 533 81 81 olarak belirlendi.

Emaar Toskana Orizzonte Konutları iletişim!

Emaar Toskana Orizzonte Konutları iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 212 850 83 00 olarak belirlendi. Arıkan Yapı ve Emaar ortaklığıyla yapılan proje toplam 450 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükseliyor.

Toskana Orizzonte Konutları iletişim!

Toskana Orizzonte Konutları iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 212 850 83 00 olarak belirlendi. Toskana Orizzonte projesi Emaar Türkiye Yapı ile Arıkan Yapı tarafından inşa ediliyor.

5. Levent KİPTAŞ iletişim!

2 adet okul, 2 adet cami, Levent Çarşı ve 50 dönümlük koru ve eğitim alanı bulunan projede ev tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. 5. Levent KİPTAŞ iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 600 14 00 olarak belirlendi.

Toskana Orizzonte Emaar iletişim!

Toskana Orizzonte Emaar iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 212 850 83 00 olarak belirlendi. Arıkan Yapı Toskana Orizzonte projesi İstanbul Avrupa Yakası’nda inşa ediliyor.

Kutan Arıkonak iletişim Haberi

Kutan Arıkonak iletişim

Kutan Arıkonak İnşaat Anonim Şirketi Güngören’de 50 bin sermaye bedeli  ile Mahmut Özbek tarafından kuruldu.

Kutan Arıkonak İnşaat Anonim Şirketi konusu:
İNŞAAT a. yurt içinde, yurt dışında her türlü resmi, özel sektöre ait inşaat taahhüt, montaj işleri yapmak, müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj, göletler, park, bahçe düzenlemeleri, turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek, kiraya vermek, her türlü inşaat taahhüt işleri, konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi, arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa, araziler üzerinde katkarşılığı binalar yapmak, yurt içinde veya yurt dışında, resmi, özel kurum, kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma, pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü küçük, büyük yapıların her türlü inşaat işlerini anahtar teslimi taahhüt etmek, türkiye...