27 / 04 / 2024

Emaar Toskana Orizzonte Konutları iletişim!

Emaar Toskana Orizzonte Konutları iletişim!

Firma: Emaar Türkiye-Arıkan Yapı

Proje: Toskana Orizzonte

Emaar Toskana Orizzonte Konutları iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 212 850 83 00 olarak belirlendi. Arıkan Yapı ve Emaar ortaklığıyla yapılan proje toplam 450 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükseliyor.



Emaar  Toskana Orizzonte  Konutları iletişim bilgilerinden önce detaylardan bahsedelim. İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece'de hayata geçirilen proje toplam 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanına sahip. 


İlk etap teslimlerinin bu yılın Eylül ayında, ikinci etap teslimlerinin ise 2016'nın Haziran ayında yapılması planlananan Toskana Orizzonte Evleri, Emaar Türkiye Yapı ile Arıkan Yapı ortaklığıyla İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece'de inşa ediliyor.


Toplam 450 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yer alan Toskana Orizzonte'de sosyal alanlar içerisinde kids gym, SPA ve güzellik merkezi, basketbol ve voleybol sahaları,  açık tenis, Sağlık Kulübü, yarı olimpik kapalı ve açık yüzme havuzu, yürüyüş alanları, squash ve padel kortları bulunuyor. 


Villa tiplerinin 3 ve 7 odalı olarak dizayn edildiği Emaar Yapı Toskana Orizzonte Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre, TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre ve Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre mesafede yer alıyor.


Fiyatların 650 bin dolardan başlangıç gösterdiği Büyükçekmece Toskana Orizzonte projesine ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinatta kalan yüzde 75'lik kısım firma bünyesinde veya banka kredisiyle taksitlendiriliyor. 


Emaar Toskana Orizzonte Konutları iletişim!

Telefon: 0 212 850 83 00

Web: http://www.toskanavadisi.com

Filiz SERT/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön