28 / 04 / 2024

Toskana Orizzonte ulaşım

Toskana Orizzonte ulaşım

Emaar Türkiye ve Arıkan Yapı imzası taşıyan Toskana Orizzonte projesinda villa fiyatları 650 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Hemen teslim projelerde ikinci etap teslimleri 2016 yılının Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Büyükçekmece Toskana Orizzonte villa fiyatları!

Emaar Türkiye Yapı ve Arıkan Yapı imzası ile hayata geçirilen Büyükçekmece Toskana Orizzonte Evleri 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanı üzerine inşa ediliyor. Büyükçekmece Toskana Orizzonte Villaları fiyatları 650 bin dolardan başlıyor.

Büyükçekmece Toskana Orizzonte Evleri satılık!

Büyükçekmece Toskana Orizzonte Evleri satılık villa fiyatları metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. Teslimlerin ilk etapta bu yıl Eylül ayında gerçekleşeceği projede 187 adet konut bulunuyor.

Büyükçekmece Toskana Orizzonte Villaları!

Emaar Türkiye Yapı ve Arıkan Yapı imzası ile hayata geçirilen Büyükçekmece Toskana Orizzonte Villaları 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanı üzerine inşa ediliyor. Projeye banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

Emaar Toskana Orizzonte Konutları iletişim!

Emaar Toskana Orizzonte Konutları iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 212 850 83 00 olarak belirlendi. Arıkan Yapı ve Emaar ortaklığıyla yapılan proje toplam 450 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükseliyor.

Toskana Orizzonte Emaar satış ofisi!

Emaar Türkiye Yapı ile Arıkan Yapı ortaklığıyla hayata geçirilen proje TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. Toskana Orizzonte Emaar satış ofisi telefon numarası 0 212 850 83 00 olarak belirlendi.

Arıkan Yapı Toskana Orizzonte Evleri fiyat!

Toplam 450 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen projede oda seçenekleri 3 ve 7 odalı olarak tasarlandı. Arıkan Yapı Toskana Orizzonte Evleri fiyat listesi kapsamında 650 bin dolardan başlıyor.

Toskana Orizzonte'de teslimler 30 Eylül'de!

Emaar Türkiye ve Arıkan Yapı ortaklığıyla hayata geçirilen Toskana Orizzonte, 200 milyon dolarlık yatırım değerine sahip. Projede 16 adet mağaza da yer alıyor.

Toskana Orizzonte villalarında 2. Etap 2016'da teslim!

3 ve 7 odalı villa seçenekleri bulunan projenin inşaat alanı 450 bin metrekare olarak belirlendi. Emaar Türkiye Yapı ile Arıkan Yapı ortaklığıyla yükselen Toskana Orizzonte projesinde 2. etabın Haziran 2016'da teslim edilmesi planlanıyor.

Toskana Orizzonte projesinde villa fiyatları 650 bin dolardan başlıyor!

İlk etap teslimlerinin bu yılın Eylül ayında gerçekleşmesi planlanan projede 3 ve 7 odalı villa seçenekleri yer alıyor. Projede villaların fiyatları metrekare bazında hesaplanıyor.

Toskana Orizzonte: Yeryüzü ile gökyüzü arasındaki tek kat!

Toskana Orizzonte projesinde merdiven inip çıkmak zorunda kalmadan tüm odalara ulaşabilme imkanı sunan tek katlı villa yaşamı sizleri bekliyor. Yatay yaşam konsepti ile hazırlanan Toskana Orizzonte projesi Büyükçekmece'de inşa ediliyor.

Toskana Orizzonte'de ilk etap teslimleri 30 Eylül'de!

EMAAR Türkiye'nin Büyükçekmece'de geliştirdiği Toskana Vadisi projesi, Arıkan Yapı'nın 'tek katlı yaşam konsepti' ile birleşerek yeniden yorumluyor. Tamamı tek katlı villalardan oluşan Toskana Orizzonte 200 milyon dolar yatırım değerine sahip.

Toskana Orizzonte satılık ev!

Toplam 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerine yayılan proje Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. Toskana Orizzonte satılık ev tipleri 3 oda ile 7 oda arasında değişiyor.

Toskana Orizzonte satılık villa!

Toskana Vadisi'nin 3. fazı olarak yükselen projenin ilk etabı bu yıl Eylül'de teslim edilecek. Toskana Orizzonte satılık villa tipleri 3 oda ile 7 oda arasında değişiklik göstererek tasarlandı.

Toskana Orizzonte satış ofisi telefon!

1 milyon 68 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen proje İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece'de inşa ediliyor. Toskana Orizzonte satış ofisi telefon numarası 0 212 850 83 00 olarak belirlendi.

Toskana Orizzonte'de 2'nci etap Haziran 2016'da teslim!

Arıkan Yapı ve Emaar Türkiye ortaklığıyla Toskana Vadisi içinde inşa edilen Toskana Orizzonte hayata geçiyor. Projenin ilk etabında yaklaşık yüzde 85 doluluğa ulaşıldığı ifade edildi.

Arıkan Yapı Toskana Orizzonte ulaşım!

Arıkan Yapı Toskana Orizzonte ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece'de yükseliyor. Satış süreci devam eden projede konut fiyatları 650 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

Toskana Orizzonte Villaları ulaşım!

Emaar Türkiye Yapı ile Arıkan Yapı ortaklığıyla hayata geçirilen projede ilk etap teslimleri bu yılın Eylül ayında yapılması planlanıyor. Toskana Orizzonte Villaları ulaşım bilgisi kapsamında TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Toskana Orizzonte 30 Eylül teslim edilecek!

Emaar Türkiye ve Arıkan Yapı ortaklığıyla hayata geçirilen Toskana Orizzonte, 200 milyon dolarlık yatırım değerine sahip. Büyükçekmece Göl Vadisi içerisinde konumlandınlan bir villa projesi olan Toskana Orizzonte, tamamı tek katlı.

Toskana Orizzonte'de teslimler 30 Eylül'de!

Emaar Türkiye ve Arıkan Yapı ortaklığıyla hayata geçirilen Toskana Orizzonte, 200 milyon dolarlık yatırım değerine sahip. Projede 16 adet mağaza da yer alıyor.

Arıkan Toskana Orizzonte fiyat listesi!

Ulaşım bilgileri kapsamında TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre uzaklıkta bulunan proje 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Arıkan Toskana Orizzonte fiyat listesi 625 bin dolardan başlıyor.

Toskana Orizzonte Konutları fiyat listesi!

Ulaşım bilgileri kapsamında TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre uzaklıkta bulunan proje toplam 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Toskana Orizzonte Konutları fiyat listesi kapsamında 625 bin dolardan başlıyor.

Toskana Orizzonte Villaları ne zaman teslim?

Toplam 450 bin metrekare inşaat alanında yükselen proje ulaşım bilgileri kapsamında TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Peki Toskana Orizzonte Villaları ne zaman teslim?

Toskana Orizzonte Konutları ulaşım bilgileri!

Toplam 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerinde yükselen projenin ilk etabı bu yıl teslim edilecek. Toskana Orizzonte Konutları ulaşım bilgileri kapsamında TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Toskana Orizzonte Evleri ulaşım bilgileri!

Villa tiplerinin 3 oda ile 7 oda arasında değişiklik gösterdiği proje 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Toskana Orizzonte Evleri ulaşım bilgileri kapsamında telefon numarası 0 212 850 83 00 olarak belirlendi.

Arıkan Toskana Orizzonte ulaşım!

Toskana Orizzonte projesi Emaar Türkiye Yapı ve Arıkan Yapı işbirliği ile inşa ediliyor. Arıkan Toskana Orizzonte ulaşım bilgileri ise haberimizin içinde yer alıyor.

Toskana Orizzonte Evleri ulaşım!

Toplam 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçirilen projede banka kredisine uygun ödeme sağlanıyor. Toskana Orizzonte Evleri ulaşım bilgisi kapsamında TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Toskana Orizzonte: Yeryüzü ile gökyüzü arasındaki tek kat!

Toskana Orizzonte projesinde merdiven inip çıkmak zorunda kalmadan tüm odalara ulaşabilme imkanı sunan tek katlı villa yaşamı sizleri bekliyor. Yatay yaşam konsepti ile hazırlanan Toskana Orizzonte projesi Büyükçekmece'de inşa ediliyor.

Toskana Orizzonte ulaşım Haberi

Toskana Orizzonte ulaşım

Toplam 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanı üzerimde hayata geçirilen Toskana Orizzonte projesinde 187 adet villa yer alıyor. 


Toskana Orizzonte projesi Büyükçekmece'de hayat buluyor. Projede ikinci etap teslimleri 2016 yılının Haziran ayında yapılması öngörülüyor.


Emaar Türkiye ve Arıkan Yapı ortaklığıyla yükselen Toskana Orizzonte Villaları'nda fiyatlar 650 bin dolar ile 2 milyon 750 bin dolar arasında değişiyor. Projede fiyatlar villaların alan ve konumlarına göre değişiyor.


Büyükçekmece Toskana Orizzonte projesinde açık yüzme havuzu, SPA ve güzellik merkezi, squash ve padel kortları, olimpik kapalı, yürüyüş alanları, yarı basketbol ve voleybol sahaları, kids gym, açık tenis ve sağlık Kulübü mevcut.


1. ödeme planı;

-Peşin ya da banka kredisiyle ödemeler yapılıyor.


2. ödeme planı;

-Banka kredili ve taksitli ödeme seçenekleri alıcıları bekliyor. 

-Peşin ya da banka kredisiyle ödemeler yapılıyor.


Lokasyon olarak Toskana...