28 / 04 / 2024

Kutbal İnşaat tuzla

Kutbal İnşaat tuzla

Kutbal İnşaat Asfalt Atık Geri Dönüşüm Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tepeören Şubesi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Tuzla'da açıldı.

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Yenigün tarafından kuruldu.

Seçkin Kentsel Dönüşüm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seçkin Kentsel Dönüşüm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 20 milyon TL sermaye bedeli ile Zülküf Akpınar tarafından kuruldu.

Altında büyük deprem! Altın fiyatları tuzla buz oldu! Gram, çeyrek, yarım altın ne kadar oldu? 23 Mayıs altın fiyatları

Altın fiyatları, seçime sayılı günler kala ekonomideki belirsziliğin etksiiyle gerilemeye devan ediyor. Altın fiyatlarında resmen büyükn deprem oldu! Altın fiyatları tuzla buz oldu! Gram, çeyrek, yarım altın ne kadar oldu? 23 Mayıs altın fiyatları.

Altın resmen tuzla buz oldu! Gram altın şu anda 1.134 TL! Altın fiyatları yükselecek mi? sorusunun net yanıtı geldi!

Altın fiyatları bugün resmen tuzla buz oldu. Gram altın şu anda 1134 TL'den işlem görüyor. Peki altın fiyatalrı yükselecek mi? İşte sorunun net yanıtı...

Altın resmen tuzla buz oldu! Görenlerin aklı çıktı! 1 gram bile altını olanlar acil bakın! Altın fiyatları 5 Eylül 2022

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Altın fiyatları bugün resmen tuzla buz oldu. Elinde 1gram bile altını olan acil baksın! Son dakika altın fiyatları 5 Eylül 2022...

Altın fiyatları tuzla buz oldu! 1 gram bile altını olanın aklı çıktı! Son dakika altın fiyatları 30 Ağustos 2022

Son dakika altın fiyatlarındaki gelişmeler haftanın ikinci işlem gününde yakından takip ediliyor. Milyonlarca kişi bugün gram altın bugün ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Sorularının yanıtlarını araştırıyor. Altın bugün resmen tuzla buz oldu. İşte son dakika atın fiyatları 30 Ağustos 2022...

Msn Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla Şubesi açıldı!

Msn Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla Şubesi bugün Tuzla'da 60 bin TL sermaye bedeli ile Nejat Erbil Ağman tarafından açıldı.

İdepa İdeal Geri Dönüşüm Pazarlama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi açıldı!

İdepa İdeal Geri Dönüşüm Pazarlama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi 1 milyon 350 bin TL sermaye bedeli ile Ali Muslu tarafından açıldı.

Tuzla İnşaat Turizm Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Tuzla İnşaat Turizm Organizasyon Limited Şirketi Kartal’da  100 bin TL sermaye bedeli  ile Ali Rıza Mert Tarafından kuruldu.

Ekm Altın İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Nakliyat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekm Altın İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Nakliyat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi  Tuzla'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Yıldırım tarafından kuruldu.

Hs Tuzla Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Hs Tuzla Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Tuzla'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kaya ve Sedat Tokatcı ortaklığında kuruldu.

Has Umut Geri Dönüşüm Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Umut Geri Dönüşüm Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Karakoyun tarafından kuruldu.

N Tech Proje Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

N Tech Proje Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Fadime Erik tarafından kuruldu.

Kutbal İnşaat tuzla Haberi

Kutbal İnşaat tuzla


Kutbal İnşaat Asfalt Atık Geri Dönüşüm Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tepeören Şubesi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Tuzla'da açıldı. 


Kutbal İnşaat Asfalt Atık Geri Dönüşüm Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tepeören Şubesi Konusu: 

Ana Sözleşmede Yer alan Maksat ve Konuda belirtilen işler.



Kutbal İnşaat Asfalt Atık Geri Dönüşüm Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tepeören Şubesi adres: Tepeören Köyü,Arpapınarı Mevkii 7 Pafta N.1287 Parsel...