11 / 05 / 2024

kuyaş toki bahçelievleri

kuyaş toki bahçelievleri

İstanbul Vizyon Park projesini tamamlayan ve son ofislerin satışını yapan Kuyaş, Vizyon Park'a komşu projeye hazırlanıyor. Ayrıca firma TOKİ ile işbirliği yaparak 500 ila 1.000 konutluk proje geliştirmeyi de planlıyor

Kuyaş Yatırım, İstanbul Bahçelievler'deki arsasını sattı!

Kuyaş Yatırım, şirketin devam eden yatırımları finansmanında ve şirket faaliyetlerinde kullanılmak üzere İstanbul Bahçelievler'de Yenibosna Mahallesi 1542 ada 42 parselde yer alan 8 bin 204 metrekare büyüklükteki arsanın satış sözleşmesini imzaladı.

TOKİ'den millet bahçesi atağı!

TOKİ kullanım ömrünü tamamlamış, şehirlerin merkezinde yer alan eski stadyum alanlarını millet bahçesine dönüştürme çalışmalarını hızla sürdürüyor. 

TOKİ Afyon Şuhut Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Afyon İli, Şuhut İlçesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Yozgat Saraykent'e millet bahçesi müjdesi!

Yozgat Saraykent Divanlı mah. Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 11 Şubat 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Osmaniye Bahçe orta gelir son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Osmaniye Bahçe orta gelir grubu projesi için başvuru dönemi bugün sona eriyor...

TOKİ Osmaniye Bahçe alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Osmaniye Bahçe alt gelir grubu projesinde başvurular bugün sona eriyor.

TOKİ Muğla Yatağan Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Muğla ili, Yatağan ilçesi, Cumhuriyet Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Osmaniye Bahçe projesi satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Osmaniye Bahçe projesi satışa çıktı.

TOKİ'den Afyonkarahisar'a millet bahçesi müjdesi! İhalesi bugün!

Afyonkarahisar ili, Sandıklı ilçesi, Hisar ve Sazak Mahalleleri Millet Bahçesi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Antalya Serik Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Antalya’nın Serik ilçesinde 63 bin metrekarelik alanda kurulacak Serik Millet Bahçesi’nin ihalesi gerçekleştirildi.

TOKİ’den Şanlıurfa Haliliye ve Eyyübiye’ye millet bahçesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Şanlıurfa’nın Haliliye ve Eyyübiye ilçesinde yapılacak millet bahçelerinin ihalesi gerçekleştirildi.

TOKİ 11 millet bahçesinin inşaatını tamamladı!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut yaptığı açıklamada TOKİ tarafından bugüne kadar 11 millet bahçesinin yapımının bitirildiğini söyledi.

TOKİ'den Aksaray'a yeni millet bahçesi müjdesi!

Aksaray İli Eskil ilçesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E- İhale) ihalesi 27 Ekim 2020 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

kuyaş toki bahçelievleri Haberi

kuyaş toki bahçelievleri

Kuyaş, İstanbul Vizyon Park projesindeki son ofisler ile atölyelerin satışlarına devam ediyor. Hemen teslim edilen proje sonrasında bu yıl için firmanın hedefi Basın Eskpres Yolu... Kuyaş, Basın Eskpres Yolu'nda İstanbul Vizyon Park'a komşu yeni projeye başlayacak. Bu yıl başlanacak projede 2 blok yer alacak. 


Ayrıca firma Başakşehir, Halkalı, Bahçelievler bölgesinde TOKİ ile işbirliği yaparak kuyumcuların konut ihtiyaçlarına yanıt verecek 500 ila 1.000 konutluk proje geliştirmeyi de hedefliyor. 


Kübra...