08 / 05 / 2024

Kuyubaşı-Petrolkent

Kuyubaşı-Petrolkent

Batman Milletvekili Ataullah Hamidi, sağlık yatırımlarıyla ilgili bilgi verdi. İşte Ataullah Hamidi'nin sağlık yatırımları hakkındaki bilgileri...

Tekfen Holding Kazakistan projesinin maliyeti 622 milyon Dolar!

Tekfen Holding'in Kazakistan'daki "Kuyubaşı Basınç Yönetim - İnşaat, Mekanik, Elektrik ve Enstrüman Montaj İşleri" Projesinin toplam bedeli 622 milyon Dolar oldu, saha çalışmalarına başlandı. 

Batman Petrolkent’te taziye evinin yapımına başlandı!

Batman’ın eski mahallelerinden biri olan Petrolkent’te yapımına başlanılan taziye evi hayırseverlerin desteklerini bekliyor.

Ankara'ya 4 yeni raylı sistem müjdesi!

 Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Aydınlıkevler-Siteler-Kuyubaşı- Havaalanı Hattı, Etlik Hastanesi-Forum Ankara Hattı, Dikimevi-Mamak Hattı ve Söğütözü-ODTÜ Hattı hükümet programına alındı” dedi.

Batman'da alt yapı sorunu çözülüyor!

İçişleri Bakanlığınca KHK ile görevlendirme yapılan Batman Belediyesince, 10 yıl önce yapılan ve 9 bin kişinin yaşadığı Kuyubaşı TOKİ konutlarının altyapı sorununu çözmek için çalışma başlatıldı.

Kadıköy Kuyubaşı Fidanlığı'na külliye mi yapılacak?

İstanbul Kadıköy'deki 6 dönümlük fidanlığın imar durumu, 'dini kültürel tesis alanı' olarak değiştirildi. Feneryolu'ndaki Kuyubaşı Fidanlığı'nın yerine yapılması planlanan külliye projesine mahkeme “Dur” dedi ancak İBB kararı dikkate almadı…

Kuyubaşı TOKİ'ye ev sahipleri Mayıs ayında taşınacak!

2014’ün Mayıs ayında temeli atılan 1472 konutun altyapı-park ve bahçe düzenleme çalışmaları tamamlandı. Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen, ev sahiplerinin Mayıs’ta konutlarına taşınabileceğini söyledi.

Batman Kuyubaşı TOKİ'ye 400 ek konut yapılacak!

Kuyubaşı TOKİ Emekliler Derneği’ne ilave edilen 400 konutun yapımı sürüyor.Hüseyin Ekmen, petrol kuyu sahalarına komşu olan 400 ek konutun yapımında herhangi bir aksamanın söz konusu olmadığını belirtti.

Batman Kuyubaşı TOKİ 2. Etap başvuru dönemi başladı!

Batman Kuyubaşı TOKİ 2. Etap başvuru dönemi başladı. Toplamda 1 adet konutun açık satış usulüyle satışa sunulduğu projede 643 TL taksitle ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Batman Kuyubaşı 2. Etap başvuruları ne zaman?

Satış işlemlerini T.C. Ziraat Bankası A.Ş'nin yürüteceği TOKİ Batman Kuyubaşı 2. Etap'ta 3 oda 1 salon daireler yer alıyor. Peki TOKİ Batman Kuyubaşı 2. Etap başvuruları ne zaman?

Şanlıurfa Eyyübiye'deki gençlik merkezi tamamlandı!

Eyyübiye Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Gençlik Merkezi, Eyyübiye İlçesi’ne bağlı Onikiler Mahallesi Kuyubaşı Caddesi üzerinde 4 katlı bir binada gençlere sportif ve kültürel hizmet verecek.

Batman Emekliler Derneği'nin hedefi 2 bin konut!

Merkez Kuyubaşı Köyü yakınlarında inşaatı devam eden ve önümüzdeki aylarda teslimi yapılacak olan konutların dışında, Emekliler Derneği yeni 2 bin ek konut için kolları sıvadı.

TOKİ Batman Merkez Emekliler Derneği 2. Etap 163 konut ihalesi bugün!

Batman Merkez Yenişehir Mahalesi Kuyubaşı Mevkii 1199 ada, 1 parsel; Batman Emekliler Derneği 2. Etap 163 adet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Batman Kuyubaşı 2. Etap başvuruları sona erdi!

TOKİ Batman Kuyubaşı 2. Etap başvuruları sona erdi. TOKİ Batman Kuyubaşı 2. Etap'ta 572 TL taksitle ödeme yapılabiliyor.

Kuyubaşı-Petrolkent Haberi

Kuyubaşı-Petrolkent

Batman Milletvekili Ataullah Hamidi, kentte devam eden ve yapımı gündemde olan sağlık yatırımları hakkında açıklamada bulundu. Hamidi; “Yatırımların takipçisiyiz” dedi.

“YENİ HASTANE 200 YATAKLI OLACAK”

Ak Parti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi, sağlık yatırımları hakkında bilgiler paylaştı. Yatırımların takipçisi olduklarını ifade eden Hamidi: “İlimiz için çok önem verdiğimiz ve önceliğimiz olan yatırım alanlarından biri de sağlıktır. Dolayısıyla Batman’da devam eden sağlık yatırımlarını takip ettiğimiz gibi yeni yatırımların gelmesi için de gayretlerimiz devam etmektedir” dedi. Yatak kapasitesi arttırılması gündemde olan Kuyubaşı mevkindeki yeni devlet hastanesiyle ilgili Hamidi; “Kuyubaşı-Petrolkent mevkileri arasında yapılması planlanan ve bunun için Petrolkent arkasındaki hazineye ait arsa tahsisinden sonra proje aşamasına geçilen Batman devlet Hastanesi 200 yatak kapasiteli olacaktır” diye konuştu.

“YATIRIMLAR SON AŞAMADA”

Hamidi’nin açıklamasının devamında şu bilgileri paylaştı; “- 300...