24 / 07 / 2024

kuyucak projeleri Aydın

kuyucak projeleri Aydın

2014 yılında Aydın Kuyucak ilçesinin başkanlık koltuğuna oturan AK Partili Metin Ertürk, görev süresi boyunca pek çok başarılı projeye imza attı. Ertürk, gelecek dönemde farklı projeler hayata geçirmeye devam edeceklerini söyledi.

Aydın-Denizli Otoyolu projesinin Kuyucak-Denizli etabı trafiğe açıldı!

Aydın-Denizli Otoyolu'nda trafiğe açılan Kuyucak-Denizli etabında otoyolu kullanmaya başladı. Proje kapsamında şu an için 80 kilometrelik etap kullanılıyor.

TOKİ Aydın 2023 projeleri için tarihler tek tek açıklandı! 550 konutluk iki yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Aydın 2023 projeleri için tarihler tek tek açıklandı... 550 konutluk iki yeni projeyi sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Aydın projeleri 2023 detayları...

TOKİ Aydın Kuyucak projesi belli oldu! 608 bin TL’ye evinizi alın!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Aydın Kuyucak 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Aydın Kuyucak projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Aydın Kuyucak 2022 ucuz konut projesi...

Aydın'ın o ilçesinde yaşayanlar dikkat! Beklenen tarih belli oldu!

Yeni konut projelerine son sürat devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Aydın projeleri için start verdi. İşte detaylar...

Aydın Buharkent'e okul ve pazaryeri müjdesi!

Aydın Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, ilçeye 24 derslikli okul ve kapalı pazaryeri kazandıracaklarını söyledi. Erol, beklenen projeleri hayat geçirmek için çalıştıklarını belirtti.

TOKİ Aydın Kuyucak 2020 başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Aydın Kuyucak projesi için başvurular başladı.

TOKİ Aydın Kuyucak 2019 başvuru tarihleri!

TOKİ Aydın Kuyucak 2019 başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Proje için 120 ay, 156 ay ve 180 ay vade sağlanıyor.

Aydın Kuyucak TOKİ 2019 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Aydın Kuyucak TOKİ 2019 projesi için başvurular başladı.

TOKİ Aydın Kuyucak başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Aydın Kuyucak projesi için başvuru dönemi yarın başlıyor.

Aydın Kuyucak TOKİ'de teslimler sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Aydın Kuyucak projesinde yer alan konutlar için teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Aydın Kuyucak'ta teslimler başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Aydın Kuyucak projesinde yer alan konutlar için teslimler başladı.

TOKİ Aydın Kuyucak kuraları çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Aydın Kuyucak'ta hayata geçirdiği 72 konutun kura çekilişi yapıldı.

Aydın Aslandağ: 10 proje yapmadan Kartal'dan çıkmayacağız!

STCA Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Aslandağ Kartal'dal,  Kartal Life Atalar projeleri hakkında bilgi verdi. Aslandağ, ''10 proje yapmadan Kartal'dan çıkmayacağız" diyor.

kuyucak projeleri Aydın Haberi

kuyucak projeleri Aydın

Aydın’ın Kuyucak ilçesinde 31 Mart’ta Cumhur İttifakı’nın belediye başkan adayı olarak girdiği seçimden zaferle ayrılan Metin Ertürk, yeni projeleri ile ilgili Yeni Asır Gazetesi'nden İhsan Karataş'a konuştu. 

İşte o röportajın ayrıntıları...

Aydın’ın Kuyucak ilçesinde 2014 seçimlerinde başkanlık koltuğuna oturan AK Partili Metin Ertürk, 31 Mart’ta Cumhur İttifakı’nın adayı olarak girdiği seçimden de zaferle ayrıldı. Ertürk, yeni dönemde yapacağı hizmetlerle Kuyucak’a altın çağ yaşatmaya devam edecek. 

Aydın'ın Kuyucak ilçesinde 2014 seçimlerinde başkanlık koltuğuna oturan AK Partili Metin Ertürk, 31 Mart'ta Cumhur İttifakı'nın adayı olarak girdiği seçimden de zaferle ayrıldı. Büyük bir oy farkıyla yeniden başkanlığa seçilen Ertürk, sevecen, hoşgörülü, merhametli, adil ve şefkatli tavrıyla Kuyucak halkının gönlünde taht kurdu. Görev süresi içerisinde hayata geçirdiği projelerle vatandaşların takdirini kazanan Ertürk, kazandırdığı projelerle Kuyucak'ı parmakla gösterilen...