29 / 04 / 2024

Kuyumcukent Gayrimenkul açıklama

Kuyumcukent Gayrimenkul açıklama

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) finansal duran varlık satışı hakkında açıklama yaptı. 

Kuyumcukent Gayrimenkul'un projelerine inşaat ruhsatı onayı verildi!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları şirketi Bahçelievler'de bulunan mevcut arsa üzerinde inşa edilecek 2 binası için Bahçelievler Belediyesi'nden aldığı inşaat ruhsat onay raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

Kuyumcukent Gayrimenkul 31 Mayıs'ta kar payı dağıtacak!

Kuyumcukent Gayrimenkul kar payı dağıtım tarihini açıkladı...

Evren Sarıçiçek, Kuyumcukent Gayrimenkul Genel Müdürü oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul'de Genel Müdür  olarak görev yapan Ufuk Başer'in yönetim kurulu 16 Ağustos 2021 tarihli kararı ile görevden azline, Evren Sarıçiçek'in  Ceo - Genel Müdür olarak atanmasına karar verildi. 

Nazım Özdemir, Kuyumcukent Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün 5 Ağustos 2021 tarihli genel kurul toplantısında yönetim kurulu üyesi olarak seçilenler kendi aralarında yaptıkları görev taksimi sonucunda 1 yıl süre ile Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Nazım Özdemir'in Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığına ve Ceo - Genel Müdür Evren Sarıçice

İlkay Girgin Erdoğan'dan Çukur dizisi oyuncularının aldığı araziye ilişkin açıklama!

Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, Çukur dizisi oyuncularının aldığı araziye ilişkin açıklama yaptı. Suç duyurusunda bulunduklarını belirten Erdoğan, "Biliyorsunuz ki toplumda örnek olması gerekenler bu insanlar. Bizim için fark etmiyor o gayrimenkulün sahibinin kim olduğu" dedi.

Kuyumcukent Gayrimenkul bağımsız denetim firmasını seçiyor!

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün ve bağlı ortaklarının denetlenmesi ile faaliyetlerini yürütmek üzere Akademik Bağımsız Denetim Danışmanlık Ve Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş.'nin seçilmesine ve Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verildi. 

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün 45.5 milyon TL'lik izahnamesi onaylandı!

Kuyumcukent Gayrimenkul, ihraç ve halka arz edilecek 45 milyon 562 bin 403,68 TL nominal değerli sermayeyi temsil eden paylara ilişkin izahnamenin onaylandığını açıkladı. 

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları komite üyelerini belirledi!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) komite üyeleri değişikliği hakkında açıklama yaptı.

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları komite üyelerini belirledi!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) komite üyeleri değişikliği hakkında açıklama yaptı.

Zorlu Center'den çatısı çöken kafe hakkında açıklama!

Zorlu Center'de bugün saat 15:30'da meydan katında yer alan bir kafeteryanın çatısının çökmesi sonucu 6 kişi yaralandı. Zorlu Gayrimenkul Yönetimi de konuyla ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama;

Gökhan Demirli, Kuyumcukent Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları, yönetim kurulu üyesi ataması hakkında KAP'a açıklama yaptı. Gökhan Demirli, Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları Yönetim Kurulu Üyesi olarak atandı...

Kuyumcukent Gayrimenkul'den finansal duran varlık satışı açıklaması!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) finansal duran varlık satışı hakkında açıklama yaptı. 

Nurol GYO sosyal medyada çıkan haberler hakkında açıklama yaptı!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı sosyal medyada çıkan haberler hakkında açıklama yaptı. İşte Nurol GYO'nun açıklaması; 

Torunlar'dan kullanılan kredilerin teminatı için verilen ipotek hakkında açıklama!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, ortaklık portföyünde yer alan varlıkların refinansmanı ve devam eden yatırım projelerinin finansmanı için kullanılan kredi ve kredinin teminatı için ipotek verilmesi hakkında açıklama yaptı...

Akmerkez GYO 2018 yılı kar payı 2. taksit ödemesi hakkında açıklama yaptı!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 2018 yılı kar payı 2. taksit ödeme tarihi kararı hakkında açıklama yaptı...

Kuyumcukent Gayrimenkul açıklama Haberi

Kuyumcukent Gayrimenkul açıklama

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları, kentsel dönüşüm alanında faliyet gösteren finansal duran varlığı Kuyaş Ek Grup İnşaat ve Yatırım A.Ş.'deki yüzde 54 hissemizin, Ek Group İnşaat ve Burker Tekstil'e satılmasına dair Hisse Devir Sözleşmesi'nin imzalandığı, ayrıca söz konusu bağlı ortaklığından olan toplam 7 milyon 395 bin 856,44 TL'lik alacağının teminatlandırılarak geri ödeme planına bağlandığını açıkladı. İlgili sözleşmelere göre hisse devri 12 Eylül 2019 tarihinde gerçekleşti.

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün KAP açıklaması:
Önceki özel durum açıklamalarımız ile kentsel dönüşüm alanında faliyet gösteren finansal duran varlığımız Kuyaş Ek Grup İnşaat ve Yatırım A.Ş.'deki %54 hissemizin, Ek Group İnşaat A.Ş. ve Burker Tekstil İnş. Paz. San. ve Tic. Ltd. Şti.'ne  satılmasına dair Hisse Devir Sözleşmesi'nin imzalandığı, ayrıca söz konusu bağlı ortaklığımızdan olan toplam 7.395.856,44 TL'lik alacağımızın teminatlandırılarak...