15 / 05 / 2024

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımlarıdan sermaye artırımı

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımlarıdan sermaye artırımı

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş., çıkarılmış sermaye tutarının yüzde 100 bedelli ve yüzde 100 bedelsiz artırılarak 27.218.796 TL'ye çıkarılacağını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Serzan Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Serzan Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Başakşehir'de 3 milyon 750 bin 275,94TL sermaye bedeli ile Erol Timuçin tarafından kuruldu.

Rodin Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Rodin Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Başakşehir'de 10 milyon 21 bin 129 TL sermaye bedeli ile Erol Timuçin tarafından kuruldu.

Tekzer Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu! 

Tekzer Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Başahşehir'de 5 milyon 105 bin 337,29 TL sermaye bedeli ile Erol Timuçin tarafından kuruldu.

Paradiso Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Paradiso Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Maltepe'de  bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Kütfi Akalın tarafından kuruldu.

Sirder Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Sirder Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Silivri'de 442 bin 257 TL sermaye bedeli ile Ali Osman Taşdemir tarafından kuruldu.

Söylet Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Söylet Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Silivri'de 455 bin 659 TL sermaye bedeli ile Mesut Söylet tarafından kuruldu.

Mutu Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Mutu Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Silivri'de 442 bin 257 TL sermaye bedeli ile Sebahattin Mutu tarafından kuruldu.

Aventurin Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Aventurin Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Emre Çakmak ve Mehmet Göksel Cihan ortaklığında kuruldu. 

Elmas Group Danışmanlık Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Elmas Group Danışmanlık Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  Samaneh Heıdarkhanzadeh Kham tarafından kuruldu.

Loft Grup Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Loft Grup Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Batuhan Çalık tarafından kuruldu.

Adda Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Adda Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İpek Erdoğan ve Volkan Erdoğan ortaklığında kuruldu.

Katar’ın yurt dışı gayrimenkul yatırımları hız kesmiyor!

LNG zengini Katar, 40'dan fazla ülkede 400 milyar dolardan fazla yatırım gerçekleştirirken; özellikle Avrupa'da gayrimenkul yatırımlarıyla dikkat çekiyor.

Blue Moon İnşaat Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Bilişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue Moon İnşaat Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Bilişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Erol tarafından kuruldu.

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımlarıdan sermaye artırımı Haberi

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımlarıdan sermaye artırımı

Şirketten KAP'a yapılan açıklama şöyle:


"Şirketimizin 22.07.2015 tarih ve 25 nolu Yönetim Kurulu toplantısında ;


1-Kayıtlı sermaye tavanı tutarı olan 100.000.000.-TL (YüzmilyonTL) içinde kalmak üzere çıkarılmış sermaye tutarının 9.072.932 TL'den, 9.072.932 TL Bedelli ( %100 Bedelli), 9.072.932 TL geçmiş yıl karlarından karşılanmak suretiyle Bedelsiz  (%100 Bedelsiz) olmak üzere toplam 18.145.864 TL artırılarak 27.218.796 TL'ye çıkarılmasına,


2- Bedelli sermaye artırımı nedeniyle ortaklarımıza ait rüçhan haklarının 1 TL (BirTL) üzerinden kullandırılmasına, 


3- Sermaye Piyasası Kurulu Başkanlığına çıkarılmış sermaye artırım talebi nedeniyle başvuru yapılmasına karar verilmiştir.


Kamuoyunun bilgilerine arz...