12 / 05 / 2024

Kuyumcukent GYO politikası

Kuyumcukent GYO politikası

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu 'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı kar dağıtım politikası ile kurallarının kabulünü yayınladı...

Koray GYO kar payı dağıtacak mı?

Koray GYO'nun ilk yapılacak Genel Kurul toplantısında onaya sunulmak üzere Yönetim Kurulu'nun 8 Kasım 2021 tarih ve 2021/39 sayılı kararı ile güncellenen Kar Payı Dağıtım Politikası yayınlandı. 

Halk GYO Sürdürülebilirlik Komitesi üyelerini seçti!

Halk GYO tarafından, şirketin çevresel, sosyal ve kurumsal yönetişim alanlarındaki sürdürülebilirlik stratejisi, politikası ve hedeflerinin belirlenmesi ile uygulamaların yürütülmesi, izlenmesi ve denetlenmesi için Sürdürülebilirlik Komitesi'nin kurulmasına karar verildi. Şirket, komite üyelerini se

Emlak Konut GYO 2020 yılı için kar payı dağıtacak mı? 

Emlak Konut GYO'nun 2020 yılı karının Kar Dağıtım Politikası'na uygun olarak kar dağıtım tablosunda yer alan şekilde dağıtılması ve kar dağıtımının 5 Mayıs 2021 tarihinde gerçekleştirilmesine karar verildi. 

Kuyumcukent GYO fon kullanım raporunu yayınladı!

Kuyumcukent GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) elde edilen fonun kullanım raporunu yayınladı.

Akiş GYO 2020 yılı için kar payı dağıtacak mı?

Akiş GYO'nun kar dağıtım politikası çerçevesinde 2020 yılı Olağan Genel Kurulunda kar dağıtımı yapılmamasının önerilmesine, 2020 yılı kar dağıtım tablosunun kamuya açıklanmasına karar verildi. 

Akiş GYO'nun kurumsal sürdürebilirlik politikası kabul edildi!

Akiş GYO, gerekli politikaların oluşturulması, ilgili politikaların uygulanması ve takibi için Kurumsal Yönetişim Komitesi'nin görevlendirilmesine; ek olarak ilişikteki "Kurumsal Sürdürülebilirlik Politikası"nın kabulüne, faaliyet raporunda yer verilmesine karar verdi. 

Yapı Kredi Koray GYO Bağış ve Sponsorluk Politikası kabul edildi!

Yapı Kredi Koray GYO Yönetim Kurulu tarafından Bağış ve Sponsorluk Politikası'nın kabulüne karar verildi. İlgili metin Yapı Kredi Koray GYO'nun web sitesi üzerinden kamuoyuna yayınlandı.

Vakıf GYO'nun bilgilendirme politikası güncellendi!

Vakıf GYO'nun bilgilendirme politikası 24 Şubat 2021 tarihli Yönetim Kurulu kararı ile güncellendi. Güncellenen politika Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı.

Burcu Kırıcı Çiğdem, Kuyumcukent GYO Yatırımcı İlişkileri Uzmanı oldu!

Kuyumcukent GYO Yatırımcı İlişkileri Uzmanı olarak atanmış olan Burcu Kırıcı Çiğdem'in Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak yeniden atanmasını karar verildi. 

Kuyumcukent GYO'nun 3. dönem Geçici Vergi Beyannamesi yayınlandı!

Kuyumcukent GYO'nun 1 Ocak 2020 ile 30 Eylül 2020 hesap dönemine ilişkin Gelir Tablosu, Geçici Vergi Beyannamesi ekinde Vergi Dairesi'ne sunuldu. 

Kuyumcukent GYO'nun 2020 yılı 3. çeyrek faaliyet raporu!

Kuyumcukent GYO'nun 1 Ocak 2020 - 30 Eylül 2020 ara dönemine ilişkin finansal tablo, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanını yayınladı...

Kuyumcukent GYO'nun çıkarılmış sermayesi 100 bin TL'ye artırıldı!

Kuyumcukent GYO'nun yeni pay alma haklarına karşılık gelen payların toplam nominal değeri 316 bin 974 995 TL olup, kalan payları satıldı ve sermaye artırımı tamamlandı.

Kuyumcukent GYO sermayesini 100 milyon TL'ye çıkarıyor!

Kuyumcukent GYO'nun 54 milyon 437 bin 596 TL olan çıkarılmış sermayesinin, 45 milyon 562 bin 403 TL nakit karşılığı, olmak üzere 54 milyon 437 bin 596 TL'den 100 milyon TL'ye çıkarılmasına onay verildi.

Kuyumcukent GYO politikası Haberi

Kuyumcukent GYO politikası

Kuyumcukent Gayrimenkul tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimizin  Bilgilendirme Politikaları, Kar Dağıtım Politikaları ve Etik Kuralları SPK tebliğlerine uygun olarak hazırlanmış olup , 19.02.2014 tarih ve 10 no'lu  Yönetim Kurulu toplantısında kabul edilmiş ve kurumsal internet sitemizde www.kuyas.com.tr yayınlanmıştır.


Ekler ; 

1 - Bilgilendirme Politikaları

2 - Kar Dağıtım Politikaları

3 - Etik...