01 / 05 / 2024

Burcu Kırıcı Çiğdem, Kuyumcukent GYO Yatırımcı İlişkileri Uzmanı oldu!

Burcu Kırıcı Çiğdem, Kuyumcukent GYO Yatırımcı İlişkileri Uzmanı oldu!

Kuyumcukent GYO Yatırımcı İlişkileri Uzmanı olarak atanmış olan Burcu Kırıcı Çiğdem'in Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak yeniden atanmasını karar verildi. 



Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yatırımcı ilişkileri uzmanı ve kurumsal yönetim komitesi ataması hakkında açıklama yaptı. 

Kuyumcukent GYO'nun Yatırımcı ilişkileri Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi üyesi olan Miryam Maştaoğlu'nun ayrılması ile ilgili birim ve komiteye Kurumsal Yönetim Tebliği uyarınca atama yapılması gerektiğine, Yatırımcı İlişkileri Uzmanı olarak atanmış olan Burcu Kırıcı Çiğdem'in Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak yeniden atanmasını karar verildi. 

Kuyumcukent GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimizin 31.12.2020 tarihli 2020/39 numaralı Yönetim Kurulu kararına istinaden;

1- Yatırımcı ilişkileri Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi üyesi olan Miryam Maştaoğlu'nun ayrılması ile ilgili birim ve komiteye Kurumsal Yönetim Tebliği (ll-17.1) uyarınca atama yapılması gerektiğine,

2- Yatırımcı İlişkileri Uzmanı olarak 29/04/2020 itibari ile atanmış olan Burcu KIRICI ÇİĞDEM'in Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak yeniden atanmasını karar verilmiştir.

KURUMSAL YÖNETİM KOMİTESİ

Başkan Alperen ODABAŞI         
Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi

Üye Gökhan DEMİRLİ            
Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi

Üye Burcu KIRICI ÇİĞDEM       
Yatırımcı İlişkileri Uzmanı

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

Saygılarımızla.  

Burcu Kırıcı Çiğdem, Kuyumcukent GYO Yatırımcı İlişkileri Birim Uzmanı oldu!


Geri Dön