02 / 05 / 2024

kuyumcukent Şükrü Özleyen

kuyumcukent Şükrü Özleyen

Kuyumcukent Gayrimenkul'de Satış, Pazarlama ve Reklam Departmanı Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Şükrü Özleyen ayrıldı...

Kutup Emlak Ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kutup Emlak Ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Şükrü Özleyen tarafından kuruldu.

Şükrü Özleyen, Kuyumcukent Gayrimenkul'den ayrıldı!

Kuyumcukent Gayrimenkul'de Satış, Pazarlama ve Reklam Departmanı Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Şükrü Özleyen ayrıldı...

Şükrü Özleyen, Kuyumcukent Pazarlama Satış Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Şükrü Özleyen eski görevi olan Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcılığı görevinden Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları içi organizasyon değişikliği nedeniyle Pazarlama ve Satış Genel Müdür Yardımcılığına atandı.

Kuyumcukent Gayrimenkul Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yönetim Anonim Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün Reşat Çalışkan, Salih Sağında, Şükrü Özleyen ve Mehmet Tayran Demir imzasıyla kuruldu.

Kuyumcukent, 12 ofisin satış sözleşmesini revize etti!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş., stoklarında bulunan 12 adet bağımsız bölümün (ofisin) toplu satışına ait "Satış Vaadi Sözleşmesi"nin revize edildiğini KAP'a bildirdi. İşte şirketin açıklaması...

Kuyumcukent'in Borsa Kule inşaatı başlıyor!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. Yenibosna'daki arsası üzerinde yapılacak Borsa binalarına ilişkin projenin onaylandığı, ihaleyi Sayın İnşaat'ın kazandığını KAP'a bildirdi. İşte proje ile ilgili detaylar...

Katar'dan Şükrü Saracoğlu Stadı'na 100 milyon dolar teklif!

Şükrü Saracoğlu Stadı’nın isim hakkı için 10 yıllık anlaşma yapmak isteyen Fenerbahçe Yönetimi; Katar’lı bir banka ile görüşüyor. Katarlı bankanın Sarı-Lacivertliler’e 10 yıl için toplamda 100 milyon Dolar’lık bir teklif sunduğu öğrenildi.

Kuyumcukent Gayrimenkul yarın kar dağıtacak!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları kar dağıtımları hakkında Kamu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı. Kuyumcukent Gayrimenkul yarın kar dağıtacak.

1999 yılında Şükrü Saracoğlu Stadı'nın yeni projesi tanıtılmış!

1999 yılında Şükrü Saracoğlu Stadı'nın yeni projesi Başkan Aziz Yıldırım tarafından basına tanıtılmış. 12.5 milyon dolara mal olacak yeni stad, tribünlerin kapasitesini 42 bin kişiye çıkaracakmış ve 2000 yılında tamamlanacakmış.

Kuyumcukent Gayrimenkul kentsel dönüşüm yapacak!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş., Kadıköy'de Hatipoğlu Apartmanı sakinleriyle kentsel dönüşüm anlaşması sağladığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklama...

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'ndan mali tablo açıklaması!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş., ağımsız Denetimden Geçmiş Mali Tabloların Yayınlanmasıyla ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bir açıklama yaptı. Şirketin mali tablolarla ilgili KAP açıklaması şöyle...

Şükrü Kocatepe Özel Eğitim Merkezi inşaatını inceledi!

Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, Merkezefendi İlçesi Adalet Mahallesinde Özel Proje olarak yapımına başlanılan Dentaş Kağıtçılık Otistik Çocuklar Özel Eğitim Uygulama Merkezi İnşaatında incelemelerde bulundu.

Şükrü Kocatepe Honaz Tüneli kazı çalışmalarını inceledi!

Denizli Valisi Şükrü Kocatepe Çevre Yolu'ndaki Honaz Tüneli'nde devam eden kazı çalışmalarını inceledi.. İlk olarak sağ tüp tüneline giden Kocatepe burada yetkililerden çalışmalar hakkında teknik ve genel bilgiler aldı.

kuyumcukent Şükrü Özleyen Haberi

kuyumcukent Şükrü Özleyen

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) görevden ayrılma hakkında açıklama yaptı.

Kuyumcukent Gayrimenkul'de Satış, Pazarlama ve Reklam Departmanı Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Şükrü Özleyen bugün itibariyle görevinden ayrıldı.

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün KAP açıklaması: 
Şirketimizde Satış, Pazarlama ve Reklam Departmanı Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Sayın Şükrü ÖZLEYEN 20.06.2019 tarihi itibariyle görevinden ayrılmıştır.

Kamuoyu ve paydaşlarımızın bilgisine...