04 / 05 / 2024

Kuzey Cadde ihale

Kuzey Cadde ihale

Kuzey Cadde'de 50 dükkan için yapılacak açık artırma ihalesi için son 7 gün kaldı. İstanbul Başakşehir'de hayata geçirilen Kuzey Cadde projesindeki dükkanlar 27 Mayıs'ta satışa sunuluyor. 

KKTC'deki saray için bir ihale daha yapılacak...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile 2 milyar 285 milyon Türk Lirası harcanarak Kuzey Kıbrıs’a inşa edilen 'saray' için bir dev bir ihale daha düzenlendiği kaydedildi.

Tekfen İnşaat Katar'da 450 milyon dolarlık ihale kazandı!

Tekfen İnşaat Katar'da 450 milyon dolarlık ihale kazandı. Tekfen İnşaat, hala inşasını sürdürdüğü, Kuzey Sahası Doğu Projesi çerçevesinde, LNG Üretim Tesisleri’nin “Offsites 2” paketinin yapım işlerini de hayata geçirecek.

Kuzey Marmara Otoyolu'nda ihale şartları değişti mi?

Geçtiğimiz günlerde CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Ulaştırma Bakanlığı ile Kuzey Marmara Otoyolu'nun ihalesini alan ortak girişimin imzaladığı sözleşmedeki şartların değiştirildiğini söylemişti. Peki ihalenin şartları ne oldu? İşte detaylar...

Kuzey Marmara Otoyolu Nakkaş-Başakşehir kesimi ihalesi 5 Kasım'da!

Kuzey Marmara Otoyolu (3. Boğaz Köprüsü Dahil) Projesi kapsamında Nakkaş-Başakşehir kesiminin (bağlantı yolları dahil) yap-işlet-devret (YİD) modeliyle yapılması işi 5 Kasım saat 14:30'da ihale edilecek.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Nakkaş-Başakşehir kesimi için ihaleye çıkılıyor!

Yap-işlet-devret modeliyle gerçekleştirilecek Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nin yapım dönemi müşavirlik hizmetine ilişkin ihale 5 Kasım'da Ankara'da gerçekleştirilecek. 

TOKİ Kuzey Ankara Girişi projesi onarım ihalesi yarın!

Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesinde Yer Alan 1-2-3-4-5-6-7-8 -9-10-11-12-14-16 ve 18 Etaplarda Muhtelif Bloklardaki Konutlara Ait Bakım Onarım İşi (E-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Kuzey Ankara Girişi'ndeki konutlar için onarım ihalesi!

Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesinde Yer Alan 1-2-3-4-5-6-7-8 -9-10-11-12-14-16 ve 18 Etaplarda Muhtelif Bloklardaki Konutlara Ait Bakım Onarım İşi (E-ihale) ihalesi 10 Ağustos 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun 'Nakkaş-Başakşehir kesimi' ihalesi yapıldı!

Karayolları’nda, milyarlarca TL'lik dev bir ihale daha sonuçlandı. Kuzey Marmara Otoyolu'nun “Nakkaş-Başakşehir kesimi” (bağlantı yolları dahil) ihalesini, Rönesans Grubu aldı. İhale bedelinin 8 milyar TL civarında olduğu ileri sürüldü. 

Kuzey Marmara Otoyolu Nakkaş-Başakşehir kesimi ihalesi 30 Haziran'a ertelendi!

Kuzey Marmara Otoyolu Nakkaş-Başakşehir kesimi yapımıyla ilgili ihale 21 Mayıs'tan 30 Haziran'a ertelendi.

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi Nakkaş-Başakşehir kesimi 21 Mayıs’ta ihaleye çıkıyor!

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nin Nakkaş-Başakşehir kesimi 21 Mayıs'ta Yap-İşlet-Devret (YİD) modeli ihale edilecek…

Kuzey Yakası Cadde Dükkanları'na 64,4 milyon TL teklif!

Kuzey Yakası Cadde Dükkanları ihalesine muhammen bedeli KDV Dahil 59 milyon 900 bin TL olan 16 adet bağımsız bölüme KDV dahil 64 milyon 395 bin TL üzerinden teklif geldi...

Kuzey Yakası cadde dükkanları satış detayları 2019!

Kuzey Yakası cadde dükkanları satış detayları 2019 haberimizde yer alıyor. Projede 62 adet cadde dükkanı bulunuyor.

Kuzey Yakası Cadde Dükkanları 12 soruda tüm detaylarıyla!

Kuzey Yakası Cadde Dükkanları projesi kimin? Kuzey Yakası Cadde Dükkanları ne zaman, nasıl satışa çıkacak? Kuzey Yakası Cadde Dükkanları fiyatları ne kadar? İşte Kuzey Yakası Cadde Dükkanları 12 soruda tüm detaylarıyla...

Kuzey Cadde ihale Haberi

Kuzey Cadde ihale

Kuzey Cadde projesinde bulunan 50 cadde girişli dükkan açık artırmayla 27 Mayıs'ta satışa çıkıyor. Kuzey Cadde'deki dükkanların metrekare birim fiyatları 8 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. 

İkitelli Sağlık Kampüsüne komşu konumda, Büyük Botanik Parkı'nın karşısında bulunan Kuzey Cadde'de ihaleye katılım için başvurular 26 Mayıs tarihine kadar kabul edilecek.

Kuzey Cadde projesinde tamamı cadde mağaza ve dükkan bulunuyor. 10 bin 984 metrekare alan üzerinde yer alan projede teslimlerin 2019 yılının Eylül ayında yapılması planlanıyor. 

TOKİ Gelir Paylaşımı Modeliyle Makro İnşaat kalitesiyle inşa edilen Kuzey Cadde projesi iş ve yaşam merkezi olarak yükseliyor. 

Kuzey Cadde  projesi metro, tramvay, havaray, üniversite, 8 ihtisas hastaneli sağlık kent, Kuzey Yakası Şehir Parkı ve Hayvanat Bahçesi,  TEM ve 3. Çevreyolu bağlantı yollarının yanı başında bulunuyor. 
 


Kuzey Cadde'de neler...