23 / 07 / 2024

Kuzeykent TOKİ başvuruları başladı mı

Kuzeykent TOKİ başvuruları başladı mı

Kuzeykent TOKİ başvuruları başladı mı sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede toplam 803 adet konut bulunuyor.

Kuzeykent 2020 başvuruları ne zaman sona erecek? 

Kuzeykent 2020 başvuruları ne zaman sona erecek sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Kurasız olarak açık satışa çıkan proje için başvuru dönemi Ocak ayı itibariyle başladı.

TOKİ Ankara Kuzeykent 2019 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Kuzeykent projesinde yer alan konutlar için başvurular bugün itibariyle başladı.

Ankara Kuzeykent TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Kuzeykent projesinde yer alan 474 konut konut için başvurular bugün itibariyle başladı.

Kuzeykent TOKİ başvuruları başladı mı?

Kuzeykent TOKİ başvuruları başladı mı sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede toplam 803 adet konut bulunuyor.

Ankara Kuzeykent TOKİ başvuruları 28 Eylül'de sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Kuzeykent projesi için başvurular 28 Eylül'de sona eriyor.

Ankara Altındağ Başpınar Mahallesi TOKİ başvuruları!

Ankara Altındağ Başpınar Mahallesi TOKİ Konutları'nda yer alan toplam 5 adet konut satışa sunuluyor. Ankara Altındağ Başpınar Mahallesi TOKİ başvuruları 3 Ağustos 2015 tarihinde başlıyor.

Şanlıurfa Viranşehir TOKİ başvuruları bitti mi?

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan toplam 149 adet konut satışa sunuluyor. Peki Şanlıurfa Viranşehir TOKİ başvuruları bitti mi?

Viranşehir TOKİ başvuruları yarın son!

Kura çekiminin 7 Ağustos'ta gerçekleşeceği Viranşehir TOKİ Konutları'nda toplam 467 konut kuralı satış yöntemiyle satışa sunuluyor. Viranşehir TOKİ başvuruları yarın son kez kabul edilecek.

Şanlıurfa Viranşehir TOKİ başvuruları ne zaman bitiyor?

3+1 daire seçeneği bulunan Şanlıurfa Viranşehir TOKİ Konutları'nda toplam 149 adet konut satışa sunuluyor. Peki Şanlıurfa Viranşehir TOKİ başvuruları ne zaman bitiyor?

Bursa Keles TOKİ başvuruları ne zaman başlıyor?

Bursa Keles TOKİ projesinde yer alan toplam 80 adet konutu satışa sunuyor.Projede 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor. Peki Bursa Keles TOKİ başvuruları ne zaman başlıyor?

Nevşehir Kale TOKİ başvuruları ne zaman başlıyor?

9 bin 567 TL peşinatla konut sahibi olunabilen Nevşehir Merkez Kale TOKİ Evleri'nde toplam 98 adet konut satılıyor.Peki Nevşehir Kale TOKİ başvuruları ne zaman başlıyor?

Konya Sarayönü TOKİ başvuruları başladı!

Aylık taksitlerin 308,69 TL 'den başlangıç gösterdiği Konya Sarayönü TOKİ Konutları'nda toplam 45 konut satışa sunuluyor. Konya Sarayönü TOKİ başvuruları başladı.

Konya Meram 1. etap TOKİ başvuruları başladı!

3 oda 1 salon daire seçeneği bulunan Konya Meram 1. etap TOKİ Evleri'nde yer alan 3 adat konut açık satışa sunuluyor. Konya Meram 1. etap TOKİ başvuruları başladı.

Kuzeykent TOKİ başvuruları başladı mı Haberi

Kuzeykent TOKİ başvuruları başladı mı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Kuzeykent projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 1 Kasım 2018 tarihi itibariyle başlıyor. Projede toplam 803 adet konut bulunuyor.

3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konutlara yer verilen TOKİ Kuzeykent projesi için son başvuru tarihi 31 Aralık 2018 olarak belirlendi.

En düşük konut bedelinin 248 bin 372 TL, en yüsek konut bedelinin ise 480 bin TL olduğu Kuzeykent TOKİ'den yüzde 10, yüzde 15, yüzde 25 ve yüzde 40 peşinatla konut sahibi olmak mümkün.

Peşinat bedellerinin 24 bin 837 TL, taksit bedellerinin ise 1,552 TL'den başladığı projede 48 ay, 96 ay, 108 ay ve 120 ay vade imkanı...