05 / 05 / 2024

kuzu grup basın toplantısı

kuzu grup basın toplantısı

8-10 Eylül tarihleri arasında Dubai'de gerçekleşecek Cityscape Global Fuarı'nda Kuzu Grup basın toplantısı düzenleyecek. Toplantı 9 Eylül Çarşamba günü saat 11:00 ile 12:00 saatleri arasında gerçekleşecek.

Sea Pearl basın toplantısı 19 Mart'ta!

Kuzu Grup Ataköy’de 2 milyar 700 milyon dolar yatırım değeriyle inşa ettiği Sea Pearl projesindeki güncel bilgileri paylaşmak üzere 19 Mart'ta basın toplantısı düzenliyor.

Özen Kuzu yeni şirket kurdu! Kuzu Grup'tan yeni yatırım!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Özen Kuzu yeni şirket kurdu. Kuzu Grup İnşaat Anonim Şirketi Bakırköy'de kuruldu. İşte ayrıntılar...

Kuzu Grup İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzu Grup İnşaat Anonim Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özen Kuzu tarafından kuruldu.

Kuzey Marmara İleri Teknoloji Sanayi Bölgesi basın toplantısı 31 Mart'ta!

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Akbal’ın da içinde olduğu iş dünyası temsilcilerinin hayata geçireceği yeni yatırımlar 31 Mart 2022 tarihinde gerçekleştireceği basın toplantısında duyurulacak.

Özen Kuzu: Konut almanın tam zamanı!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO'su Özen Kuzu, hayata geçirdikleri projelerden ve yatırımlardan bahsetti. Türkiye için Kazanç Vakti Kampanyası'na destek verdiklerini söyleyen Kuzu, konut almak için en uygun zamanının olduğunu söyledi.

Kuzu Grup 75 yılda 500 proje, 100 bin konut üretti!

Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi’ listesinde 130’uncu olan Kuzu Grup, bugüne kadar 500 proje ve 100 binin üzerinde konut üretti. Kuzu Grup CEO’su Kuzu "Dünya listesinde hedefimiz ilk 20’ye girmek" dedi.

Kuzu Grup 2017 yılında da Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi listesinde!

Ataköy'de hayata geçirdiği Sea Pearl projesiyle dikkat çeken Kuzu Grup, 2017 yılında da Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi listesinde yer almayı başardı.

Kuzu Grup dünyanın en büyük müteahhitleri arasında!

Kuzu Grup, Engineering News Record dergisinin 2016 yılına ilişkin "Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi" listesinde 11 basamak atlayarak 130. sırada yer aldı.

Kuzu Grup dünyanın en büyük 250 müteahhitti arasında!

Dünya’nın en büyük 250 müteahhitti arasında yer alan Kuzu Grup, inşa ettiği alt ve üst yapı projeleri ile Türkiye’nin kalkınma dinamiklerinin gelişmesinde rol oynamaya devam ediyor.

Kuzu Grup rotasını Hindistan pazarına çeviriyor!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, Türk gayrimenkul sektörünün Hindistan'daki konut inşaatı potansiyeliyle ilgili görüşlerini paylaştı.

Kuzu Grup'tan Katar'a yol ve altyapı projesi!

Türkiye ve Katar arasında işbirliği sağlayan Expo Turkey by Qatar Fuarı'na Kuzu Grup SeaPearl Ataköy projesiyle katıldı. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, Katar'da yol ve altyapı projeleri yapacaklarını söyledi.

Kuzu Grup Expo Turkey by Qatar'a katıldı!

Türkiye ve Katar işbirliği ile gerçekleşen Expo Turkey by Qatar Fuarı kapılarını açtı. Kuzu Grup fuara, SeaPearl Ataköy projesiyle katıldı.

Kuzu Grup'tan 68 milyon TL'lik enerji yatırımı!

Kuzu Grup, atık çamurun bertaraf edilmesi sırasında çıkan enerjinin elektriğe dönüşmesi için 68 milyon liralık yatırım yapacak.

Kuzu Grup, dünya müteahhitlik listesinde 141'inci!

Kuzu Grup, uluslararası inşaat sektörü dergisi ENR tarafından firmaların ülkeleri dışında gerçekleştirdikleri iş hacimleri dikkate alınarak hazırlanan "Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi" listesinde 141’inci sırada yer aldı.

kuzu grup basın toplantısı Haberi

kuzu grup basın toplantısı

Dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarları arasında gösterilen Cityscape Global, bu yıl 8-10 Eylül tarihleri arasında Birleşik Arap Emirlikleri’nin çekim merkezi Dubai’de düzenleniyor.


9 Eylül Çarşamba günü saat 11:00 ile 12:00 saatleri arasında Kuzu Grup standında Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu’nun katılımıyla basın toplantısı...