30 / 04 / 2024

Kuzu Grup konut projesi

Kuzu Grup konut projesi

İran’a 12 yıldır uygulanan ekonomik ambargonun sona ermesiyle İran’ın kapısının dünya ülkelerine açılacak olması, başta Türkiye olmak üzere bölge ülkelerinde iş yapan inşaatçıların gözlerinin bu ülkeye çevrilmesine neden oldu.

Kuzu Grup'tan Emlak Konut'un kampanyasına destek!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Özen Kuzu, Emlak Konut GYO tarafından başlatılan 26 projede geçerli kampanya ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Kuzu Grup 75 yılda 500 proje, 100 bin konut üretti!

Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi’ listesinde 130’uncu olan Kuzu Grup, bugüne kadar 500 proje ve 100 binin üzerinde konut üretti. Kuzu Grup CEO’su Kuzu "Dünya listesinde hedefimiz ilk 20’ye girmek" dedi.

Kuzu Grup, İran’da 37 bin konut yapıyor!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Özen Kuzu, yurt içindeki en büyük pojesi olan SeaPearl Ataköy ve yurt dışındaki projeleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Kuzu Grup rotasını Hindistan pazarına çeviriyor!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, Türk gayrimenkul sektörünün Hindistan'daki konut inşaatı potansiyeliyle ilgili görüşlerini paylaştı.

Kuzu Grup Sea Pearl Evleri ödemeler!

Kuzu Grup imzasıyla İstanbul Ataköy'de hayata geçirilen Sea Pearl Evleri'nde konut ve lüks otele yer veriliyor. Projede 60 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Kuzu Grup'tan konut seferberliğine destek!

‘Yabancı yatırımcıdan KDV alınmaması’ ve ‘Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın istihdam seferberliği’ çağrısıyla ilgili Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu’nun görüşlerini paylaştı.

Kuzu Grup, yabancıya konut satışını 50 milyar dolara çıkaracak!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, 2023’te yabancıya ev satışını yıllık 50 milyar dolara çıkarmanın Türkiye için zor olmadığını belirterek, “Ayrıca yabancıya konut satışı ihracat olarak değerlendirilmeli” dedi.

Sea Pearl Kuzu Grup teslimleri ne zaman?

Sea Pearl Rezidans Ataköy projesinde 1.404 konut, 232 odalı otel ve 17 dükkan bulunuyor. Proje Kuzu Grup imzası taşıyor...

Sea Pearl Kuzu Grup satış fiyatları!

Sea Pearl Kuzu Grup satış fiyatları 841 bin dolardan başlayarak değişiyor. Sea Pearl Ataköy'de konut, otel ve dükkanlar yer alıyor...

Özen Kuzu: Sadece konut değil, hayat inşa ediyoruz!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Kuzu, 80'li yıllarda başlayan hızlı kentleşmenin konut sektörünü hareketlendirdiğini söyledi. Kuzu, "2000 yılından sonra ortaya çıkan sağlam konut isteğimize, estetik ve daha yaşanabilir konutlar eklendi." dedi.

Kuzu Grup Sea Pearl Rezidans fiyatları!

Kuzu Grup Sea Pearl Rezidans projesinde kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor. Sea Pearl Ataköy projesinde 1.404 konut, 17 dükkan ve 200 odalı otel alanı yer alıyor...

Kuzu Grup Kumru Ankara fiyatları!

Kuzu Grup Kumru Ankara fiyatları metrekare bazında 6 bin lira ile 8 bin lira arasında değişiyor. Kumru Ankara Evleri projesinde 164 konut ve açık çarşı alanı yer alıyor...

Kumru Ankara Kuzu Grup satılık!

Kumru Ankara Kuzu Grup satılık daire tipleri 1+1'den 6+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildi. 150 milyon dolar yatırım bedeline sahip projede toplam 159 adet konut bulunuyor.

Kuzu Grup konut projesi Haberi

Kuzu Grup konut projesi

İran’a 12 yıldır uygulanan ekonomik ambargonun sona ermesiyle İran’ın kapısının dünya ülkelerine açılacak olması, başta Türkiye olmak üzere bölge ülkelerinde iş yapan inşaatçıların gözlerinin bu ülkeye çevrilmesine neden oldu.


İran’a yönelik ambargonun sona ermesiyle kapılarını dünya ülkelerine açmaya hazırlanan İran pazarına yıllar önce dev bir konut projesi yapmak üzere giren Kuzu Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, bu pazarda en fazla Türk firmalarının öne çıkacağını söyledi. Özen Kuzu, ticaret, enerji, finans ve inşaat gibi konularda iş yapan firmalar için yeni iş imkanları doğacağını belirterek, “Toplu konutlarla kentlerin yüzünün yenilenmesi sürecinde deneyimli Türk firmaları aktif rol oynayacaktır” dedi.


Sözkonusu gelişme, 2011 yılında İran pazarını keşfeden ve 57 bin konutluk dev bir projeye imza atan,  Türkiye’nin en büyük inşaat firmalarından Kuzu Grup’un yurtdışı...