30 / 04 / 2024

Kuzu Holding otelleri

Kuzu Holding otelleri

6 yıldır gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Kuzu Holding, önümüzdeki 5 yıl içinde 1 milyar TL'lik yatırım hedefliyor. Kuzu Holding CEO'su Selim Kuzu, Türkiye'de gayrimenkul ile inşaat sektörlerinin birbirine karıştırıldığını vurguladı.

Kuzu Holding'ten İzmir'e yatırım atağı!

Büyük inşaat gruplarından biri olan Kuzu Holding, rotasını İzmir'e çevirdi. Kuzu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kuzu, "İzmir'e 2 milyar TL'lik yatırım planımız var" diye açıklama yaptı.

Kayı Holding otel projeleriyle 2 ödüle layık görüldü!

1991 yılında kurulan Kayı Holding, otel yatırımlarıyla iki ödüle birden layık görüldü. Rusya’nın Krasnoyarsk Bölgesi’ndeki Novotel ve Ibis otelleri, turizm ve gayrimenkul sektörlerinin önde gelen ödüllerinden ikisini kazanarak, önemli bir başarıya imza attı.

The Village Urla fiyatları!

The Village Urla projesi İzmir Urla Kekliktepe bölgesinde Kuzu Holding tarafından villa projesi olarak hayata geçirildi. The Village Urla fiyatları ne kadar?

Can Holding'ten 5 yeni otel yatırımı!

Can Holding bünyesindeki Golden Hill Otelleri, grubun turizme olan inancı doğrultusunda kesintisiz büyümesini sürdürüyor. Can Holding Turizm Grup Başkanı Mehmet Can, İstanbul’da beş yıl içerisinde üç tane 5 yıldızlı oteli turizme kazandıracaklarını söyledi.

Kuzu Holding'ten 5 yılda 1 milyar TL'lik yatırım hedefi!

2011'den gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Kuzu Holding şimdiye kadar 500 milyon TL'lik yatırım yaptı. Şirket, 2 kat daha büyümeyi ve 5 yılda da 1 milyar TL'lik yatırım gerçekleştirmeyi planlıyor.

Türkiye'de gayrimenkul ve inşaat sektörü karıştırılıyor!

6 yıldır gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Kuzu Holding, önümüzdeki 5 yıl içinde 1 milyar TL'lik yatırım hedefliyor. Kuzu Holding CEO'su Selim Kuzu, Türkiye'de gayrimenkul ile inşaat sektörlerinin birbirine karıştırıldığını vurguladı.

Kuzu Holding Eskişehir’de yatırım yapacak!

Son yıllarda yaptığı yatırımlarla adından söz ettirmeye başlayan ve Avrupa’ya açılan Kuzu Holding, gözde projelerin yine startını verdi.

Kuzu Holding'ten Çeşme'ye 2 yeni proje!

Kuzu Holding bünyesindeki C35 Gayrimenkul Yatırım Başkanı Selim Kuzu, "2 yıl içinde tamamlanması planlanan 'Villagio Çeşme' ve 'Estilo Çeşme' projelerindeki rezidanslar, 58 ile 300 metrekare arasında değişecek. Konutlar, 200 bin ile 1.5 milyon dolar arasında satılacak" dedi.

Kuzu Grup'tan 2 milyar 700 milyon dolarlık yatırım: Sea Pearl!

Kuzu Grup ve Qatar Diyar, Sinpaş Holding ve Eksim Holding'in ortak olduğu Kat Gayrimenkul tarafından 2 milyar 700 milyon dolar yatırım bedeliyle İstanbul Ataköy'de inşaatına başlanan Sea Pearl projesi Ortadoğu'da görücüye çıktı...

Kervansaray Yatırım'dan Lara ve Kundu otelleri için açıklama!

Kervansaray Yatırım Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kervansaray Yatırım'dan Lara ve de Kundu otelleri için bir açıklama yaptı...

Antalya Dedeman Oteli'ni Barut Otelleri 80 milyon dolara satın aldı!

Turizm sektöründe 42 yıldır faaliyette olan Barut Otelleri, büyüme planları çerçevesinde, Antalya Dedeman Oteli'ni Dedeman Holding'ten yaklaşık 80 milyon dolara satın aldı. Nisan ayında hizmete açılacak

Özaltın Holding New York'ta kuracağı otel için arazi arayışında!

Dünyanın en iyi otelleri arasında gösterilen Gloria'nın sahibi Özaltın Holding, İstanbul ve ABD New York'ta otel için yer arıyor. Holding, Antalya'da Gloria Olympic Arena'nın inşasına da devam ediyor..

Kuzu Grup ve EAA Emre Arolat Architects, mimar arıyor!

Kuzu Grup, EAA Emre Arolat Architects, Öztürkler Holding ve Teknoel, ağırlıklı olarak inşaat mühendisi ve mimar olmak üzere farklı kademelerde görevlendirecek takım arkadaşları arıyor

Kuzu Holding otelleri Haberi

Kuzu Holding otelleri

Türkiye gayrimenkul sektörüne 2011'de giren ve ilk projesini 2012'de geliştiren Kuzu Holding, 5 yıl içinde 500 milyon TL'lik yatırım yaptı. Holding, önümüzdeki 5 yıl içinde 1 milyar TL'lik daha yatırım yapacak. 


Almanya'da doğup büyüdüğünü, uluslararası fonlarda gayrimenkul konusunda yöneticilik yaptıktan sonra yine bu ülkede kendi şirketini kurduğunu dile getiren Kuzu Holding CEO'su Selim Kuzu, "Profesyonel hayatımda özellikle otel ve ofis binaları konusunda çok iyi işler yaptım. Almanya'da kendi şirketimle çalışmalarım sürüyor. Berlin'de kentsel dönüşüm konusunda 102 bloktan oluşan bir proje geliştiriyoruz. Türkiye pazarına girişim danışmanlık hizmetleri'ile oldu. 2011'de de kendi şirketimizi kurarak kendi projelerimizi geliştirmeye başladık" diye konuştu. 


Türkiye'de önce Hilton'un franchising partneri olduklarını ve gelişme potansiyeli olan bölgelere yatırım yapma stratejisi izlediklerini söyleyen Kuzu, "Bu kapsamda Eskişehir, Çanakkale ve İzmir'e...