27 / 04 / 2024

Kayı Holding otel projeleriyle 2 ödüle layık görüldü!

Kayı Holding otel projeleriyle 2 ödüle layık görüldü!

1991 yılında kurulan Kayı Holding, otel yatırımlarıyla iki ödüle birden layık görüldü. Rusya’nın Krasnoyarsk Bölgesi’ndeki Novotel ve Ibis otelleri, turizm ve gayrimenkul sektörlerinin önde gelen ödüllerinden ikisini kazanarak, önemli bir başarıya imza attı.



İnşaat sektöründe dünyanın en büyük uluslararası inşaat şirketleri arasında yer alan Kayı Holding, projeleriyle ödüller kazanmaya devam ediyor. Şirket, yurt dışındaki önemli yatırım merkezleri arasında yer alan Rusya’da tamamladığı otel projeleriyle iki ödüle birden layık görülerek, önemli bir başarıya imza attı.
 


"Kayı kalitesini her projemize taşımaya devam edeceğiz"

 

Kayı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Yılmaz, “Kayı İnşaat olarak Türkiye’deki uzun yıllara dayanan deneyimimizi yurt dışına taşıyarak, birçok alanda vizyoner ve yenilikçi projeler hayata geçiriyoruz. Şirketimiz için önemli bir yatırım merkezi olan Rusya’da 2015 yılında hizmete giren Novotel ve Ibis otelleri de Kayı kalitesiyle ülkenin önde gelen iki ödülünü almaya hak kazandı. Kayı Holding olarak önümüzdeki dönemde Kayı kalitesini her projemize taşıyarak, ödül kazanan projelerle fark yaratmaya devam edeceğiz,” dedi.


Geri Dön