29 / 04 / 2024

Kyle Jenner evi

Kyle Jenner evi

Amerikalı magazin yıldızı Kyle Jenner, Los Angeles'ın Hills bölgesinde yeni bir villaya taşındı. 560 metrekarelik evin aylık kirası 447 bin TL.

Kylie Jenner, Rihanna, Adele ve daha birçok ünlünün milyonluk malikaneleri!

Dünyaca ünlü yıldızlar milyonluk evleri ile görenleri büyüledi! Kanye West-Kim Kardashian, Jennifer Lawrence, Kylie Jenner, Rihanna, Brad Pitt- Angelina Jolie ve daha pek çoğunun evi görenlere şok yaşatacak! İşte detaylar...

Kylie Jenner'ın 6 milyon dolarlık evi şoke etti!

Keeping Up with the Kardashians adlı bir reality show programı sunan Kozmetik markası sahibi 22 yaşındaki Kylie Jenner'ın California'daki Hidden Hills bölgesinde yer alan 6 milyon dolarlık evi şoke etti...

Kylie Jenner'ın kızı Stormi'ye iki katlı oyun evi hediyesi!

Dünyanın en genç milyarderi Kylie Jenner'ın 1,5 yaşındaki kızı Stormi'nin aldığı son Noel hediyesi, gerçek boyutlarda iki katlı bir oyun evi.

Kendall Jenner'ın Batı Hollywood'daki 8,5 milyon dolarlık evi!

Dünyanın en çok kazanan modeller arasında bulunan Kendall Jenner da birçok hayranı tarafından çok merak edilen evinin kapılarını açtı.

Kylie Jenner'ın 50 milyon dolarlık evi!

Kim Kardashian'ın üvey kardeşi olan Kylie Jenner henüz 21 yaşında ama serveti dudak uçuklatıyor. Kylie Jenner'ın servetinin 1 milyar dolara ulaştığını söyleniyor. 

Kylie Jenner'in 50 milyon dolarlık evi görenleri büyülüyor!

Kim Kardashian'ın üvey kardeşi olan Kylie Jenner henüz 21 yaşında ama serveti dudak uçuklatıyor. Keeping Up with the Kardashians aile reality şovlarında rol alan ünlü yıldız güzelliğinin yanı sıra yaşantısıyla da dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. 

Kylie Jenner, Beverly Hills'ten yeni bir ev aldı!

30 yaşın altında en zengin üyesi olan Kylie Jenner, sevgilisi ve minik kızıyla yaşamak için servet değerinde bir malikane aldı. Jenner, yeni evi için 13 milyon dolar ödedi.

İşte, Kendall Jenner'ın yeni evi!

ABD'li manken Kendall Jenner, geçtiğimiz günlerde  Hollywood'daki lüks evini 6.5 milyon dolara satışa çıkarmıştı. İşte, İşte, Kendall Jenner'ın yeni evi...

Kendall Jenner Hollywood'daki lüks evini satışa çıkardı!

ABD'li manken Kendall Jenner, Hollywood'daki lüks evini satıyor. 21 yaşındaki manken evi için 6.5 milyon dolar (22 milyon TL) istiyor.

Kyle Jenner Los Angeles'a taşındı!

Amerikalı magazin yıldızı Kyle Jenner, Los Angeles'ın Hills bölgesinde yeni bir villaya taşındı. 560 metrekarelik evin aylık kirası 447 bin TL.

Kris Jenner'ın Los Angeles'taki evi satılıyor!

Kardashian Ailesi'nin Los Angeles'taki 'çakma' evi satılıyor. Aslında Kris Jenner'a ait olan ev 9 milyon dolara satışa çıkarıldı. Emlakçılar, ve değerinin üstünde teklifler geldiğini söyledi.

Kendall Jenner'ın Los Angeles'taki evi yeniden dekore ediliyor!

TV yıldızı ABD’li Kim Kardashian’ın manken kardeşi Kendall Jenner, Los Angeles'ta satın aldığı yeni malikanesini yeniden dekore ettiriyor. Manken Jenner, çalışmaları yerinde inceledi.

Kylie Jenner, Kaliforniya'dan 6 milyon dolara ev aldı!

Kylie Jenner, Kaliforniya eyaletinde bulunan Hidden Hills bölgesinde 6 milyon dolara (18 milyon lira) malikâne satın aldı. Kyle Jenner, Kim Kardashian'ın üvey kız kardeşi.

Kyle Jenner evi Haberi

Kyle Jenner evi


Amerikalı magazin yıldızı Kyle Jenner, Los Angeles'ın Hills semtine taşındı. 19 yaşındaki  Jenner,, kurduğu kozmetik firması sayesinde servet kazanıyor.


Kyle, son iki yılda Hollywood'dan dört malikane satın aldı. Diğer evlerini kiraya veren yıldız, kente tepeden bakan villaya yerleşti.






560 metrekarelik villa için aylık 125 bin dolar (447 bin TL) kira ödenecek. İçinde sinema salonuda bulunan bulunduğu ev 5 yatak odalı ve 7 banyolu. 


Villada 3 ayrı oturma odası bulunuyor. Banyoların hepsi 20 metrekareden büyük....