05 / 05 / 2024

Kyt Grup Otomotiv Ticaret Limited Şirketi iletişim

Kyt Grup Otomotiv Ticaret Limited Şirketi iletişim

Kyt Grup Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 120 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Kendir, Burak Yılmaz ve Recep Tavluoğlu ortaklığında kuruldu.

Flash Grup Otomotiv Plastik Kimya İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Flash Grup Otomotiv Plastik Kimya İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 850 bin TL sermaye bedeli ile Temel Çoban tarafından kuruldu.

Galata Grup Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Galata Grup Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ozan Biçen, Ozan Şimdi ve Sezer Yavuz ortaklığında kuruldu.

Csar Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Csar Yapı Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cesar Grup Otomotiv Bilgi Teknolojileri A.Ş. tarafından kuruldu.

Cnr Grup Otomotiv İnşaat Taşımacılık Elektrik Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cnr Grup Otomotiv İnşaat Taşımacılık Elektrik Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Müslüm Deliveli tarafından kuruldu.

Özerler Grup Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özerler Grup Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 15 milyon TL sermaye bedeli ile Mahsun Özer tarafından kuruldu.

Anadolu Grup Gayrimenkul Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Anadolu Grup Gayrimenkul Otomotiv Limited Şirketi Pendik'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ersin Kaya tarafından kuruldu. 

Ah Grup Teknoloji Turizm Emlak Gıda Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ah Grup Teknoloji Turizm Emlak Gıda Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Muhammad Hassan tarafından kuruldu.

Vm Yapı Grup Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vm Yapı Grup Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Marhan tarafından kuruldu.

Evba Grup İnşaat Makina Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evba Grup İnşaat Makina Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Diyar Avcı tarafından kuruldu.

Arstek Grup Yapı İnşaat Otomotiv Hayvancılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arstek Grup Yapı İnşaat Otomotiv Hayvancılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Yasin Arslan tarafından kuruldu.

Land Start Grup Yapı İnşaat Petrol Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Land Start Grup Yapı İnşaat Petrol Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Kartakl'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Demirbağ ve Asaf Alp Erengil ortaklığında kuruldu.

Familyam Grup İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Familyam Grup İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 20 milyon TL sermaye bedeli ile İnan Özer tarafından kuruldu.

Sungurlar Grup İnşaat Elektrik Metal Tekstil Otomotiv Reklam Medya Organizasyon San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Sungurlar Grup İnşaat Elektrik Metal Tekstil Otomotiv Reklam Medya Organizasyon San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Karakollukçu tarafından kuruldu.

Kyt Grup Otomotiv Ticaret Limited Şirketi iletişim Haberi

Kyt Grup Otomotiv Ticaret Limited Şirketi iletişim

Kyt Grup Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 120 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Kendir, Burak Yılmaz ve Recep Tavluoğlu ortaklığında kuruldu.

Kyt Grup Otomotiv Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirket, kullanılmış arabaların durumlarının tespit edilmesi, kullanılmış arabaların değerlemesinin yapılması, en iyi satış fiyatının tespit edilmesi, bu konularda danışmanlık ve eğitim hizmetlerinin verilmesi ile her türlü motorlu kara taşıtlarının alımı, satımı, kiralanması, yedek parçalarının alımı ve satımının yapılması. Şirket, yukarıda belirtilen işletme konularını gerçekleştirmek üzere aşağıda belirtilen faaliyetlerde bulunabileceği gibi, bu faaliyetler ile sınırlı olmamak üzere, Türk Medeni Kanununun 48`inci maddesi çerçevesinde büyün haklardan yararlanabilir ve borçları üstlenebilir. Bu husustaki kanuni istisnalar saklıdır. Şirket; 1- Her türlü ticari ve sınai yatırımlarda bulunabilir, 2- Her türlü gerekli tesis, ofis, mağaza, depo, tanıtım...