22 / 07 / 2024

La Boheme Mimarlık İnşaat

La Boheme Mimarlık İnşaat

La Boheme Mimarlık İnşaat Limited Şirketi, Alper Karaman tarafından 10 bin TL sermaye ile 26 Ekim'de Kadıköy, Rasimpaşa Mahallesi, Uzun Hafız Sokak 'ta kuruldu.

İla Mimarlık İnşaat Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

İla Mimarlık İnşaat Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Murat Keleş tarafından kuruldu.

La Lab Peyzaj Mimarlık Mühendislik Planlama İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

La Lab Peyzaj Mimarlık Mühendislik Planlama İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Çağla Su Ağca ve Deniz Ağca ortaklığında kuruldu.

Cse Proje Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Cse Proje Mimarlık Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çağla Soysal Ergin tarafından kuruldu.

Braka Mimarlık Danışmanlık İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Braka Mimarlık Danışmanlık İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Kamıla Braka tarafından kuruldu.

Artchıtecture Mimarlık Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artchıtecture Mimarlık Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Çağla Çolak ve Hatice Tuğba Büyükçapğar ortaklığında kuruldu.

Decorvita Mimarlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Decorvita Mimarlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da  100 bin TL sermaye bedeli ile  Sümeyye Gülaç ve Şehmuz Avcı tarafından kuruldu.

D Maris Hotel Lobi Teras Bar projesine Yoo Mimarlık imzası!

YOO Mimarlık özel ve seçkin projelerden bir yenisine daha imza attı. D Maris Bay Datça Peninsula içinde yer alan Suit odalar, Manos, La Guerite ve Maris Kitchen projelerinden sonra Lobi ve Teras alanı YOO Mimarlık tarafından tasarlandı.

Arte Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arte Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Cafer Kızıl, Cansel Kızıl, Cansu Kızıl, Çağla Kızıl ortaklığında kuruldu.

Mavi Tuğla Mimarlık İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Tuğla Mimarlık İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Özay tarafından kuruldu...

Tabanlıoğlu Mimarlık “ÖTE/DE/Kİ MİMARLIK” sergisiyle Akbank Sanat'ta!

Tabanlıoğlu Mimarlık, Türkiye’de sanatın birçok farklı alanında uluslararası projelere yer veren AKBANK SANAT’la önemli bir projeye imza attı.

Uluslararası Mimarlık Zirvesi 19 Ekim'de!

Uluslararası Mimarlık, Ekolojik ve İnsan Odaklı Yapılaşma Zirvesi Archisections 19 Ekim 2018 tarihinde yapılacak...

Kartal’ı tasarlayan mimarlık öğrencileri projelerini Altınok Öz’e sundu!

Doğuş Üniversitesi’nden 120 Mimarlık Fakültesi öğrencisi, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e, Kartal’la ilgili hazırladıkları kentsel tasarım projelerini sundular. 

Galatasaray Lisesi öğrencilerine mimarlık eğitimi!

İstanbul Aydın Üniversitesi, Galatasaray Lisesi öğrencilerini bugün Mimarlık ve Tasarım Fakültesi'nde ağırlayarak bir workshop’la mimarlık eğitimi verecek.

La Boheme Mimarlık İnşaat Haberi

La Boheme Mimarlık İnşaat

La Boheme Mimarlık İnşaat Limited Şirketi, Alper Karaman tarafından 10 bin TL sermaye ile 26 Ekim'de Kadıköy, Rasimpaşa Mahallesi, Uzun Hafız Sokak'ta kuruldu. 


La Boheme Mimarlık İnşaat Limited Şirketi iş konusu; - Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü ve uygulamasını yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte yürütmek.  -Yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat mühendisliği projelerinin yapılması ve yaptırılması, projelerinin tasdikinin yapılması ve yaptırılması, yapılmış bulunan projenin tadilat ve değişikliğinin yapılması ve yaptırılması, yurt içinde ve yurt dışında her türlü otel,...