07 / 05 / 2024

La Maison Otelcilik adres

La Maison Otelcilik adres

La Maison Otelcilik Sağlık Hizmetleri Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Yaman Berzek tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 OCak'ta Kadıköy, Teyyareci Sami Sokak'ta kuruldu.

Blue Marmara Suit Otelcilik Turizm İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Blue Marmara Suit Otelcilik Turizm İnşaat Turizm Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Cavit Muğla tarafından kuruldu.

Wyndham, La Quinta'yı getiriyor!

Dünya otelcilik devi Wyndham, Türkiye’ye 7’nci markasını getirmeye hazırlanıyor. Wyndham Avrupa Bölge Başkan Yardımcısı Broers, “La Quinta’yı 1 yıla açacağız” diye açıklama yaptı. 

Muğla Munamar Beach Otel'in kiracılarına tahliye kararı!

Muğla'nın Marmaris ilçesindeki Katar Devlet Yönetimi Kraliyet Ailesi üyesi (Emir) Şeyh Nasser Ahmed Ali A.Al Thani´ye ait 5 yıldızlı otel tahliye edildi. 7 yıldır otelin işletmeciliğini yapan Güney Yıldızı Otelcilik'e açılan dava kazanıldı.

Novo Maison'da son 3 villa!

KLT Yapı imzasıyla Muğla Bodrum Gündoğan'da hayata geçirilen Novo Maison'da son 3 villa için satışlar devam ediyor.

Sıla Otelcilik ve Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeugma Park Hotel Şubesi açıldı!

Sıla Otelcilik ve Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeugma Park Hotel Şubesi, Ahmet Şengöksel Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Avcılar'da açıldı.

La Maison Otelcilik Turizm İnşaat Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

La Maison Otelcilik Turizm İnşaat Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Essam Metwally Mohyeldeen Shehata, Mohammed Safwat tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 3 Kasım'da kuruldu.

Feri Otelcilik Muğla Datça'da 1 milyon 950 bin TL'ye gayrimenkul aldı!

Feri Otelcilik ve Turizm A.Ş, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın, Muğla Datça İskele Mahallesi'nde yer alan konut alanı imarlı arsa ve üzerindeki bina için 1 milyon 950 bin TL ile en yüksek teklifi verdi.

Bodrum Novo Maison ulaşım!

Villa fiyatlarının 1 milyon eurodan başlangıç gösterdiği Bodrum Novo Maison ulaşım bilgileri kapsamında projenin Muğla Bodrum Gündoğan bölgesinde hayata geçirildiğini söyleyebiliriz. KLT Yapı imzası taşıyan projede banka kredisi kullanılıyor...

Novo Maison Bodrum nerede?

KLT Yapı tarafından hayata geçirilen Novo Maison Bodrum nerede sorusuna Muğla iline bağlı Bodrum Gündoğan bölgesinde cevabı veriliyor. Villa fiyatlarının 1 milyon eurodan başlangıç gösterdiği projede konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabili

La Maison Otelcilik Sağlık Hizmetleri Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

La Maison Otelcilik Sağlık Hizmetleri Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Yaman Berzek tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 OCak'ta Kadıköy, Teyyareci Sami Sokak'ta kuruldu.

Ferit Şahenk, Fransız restoranı Petite Maison'u İstanbul'a getiriyor!

Yeme içme sektöründeki yatırımlarıyla gruptaki restoran sayısını 82'ye ulaştıran Doğuş Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, Londra'nın en ünlü restoranlarından olan La Petite Maison'u İstanbul'a getiriyor...

Ataç İnşaat, Kışla Otelcilik ve Ataç Turizm hisselerini aldı!

Ataç İnşaat; Kışlahan Otelcilik ve Turizm İşletmeciliği ve ATAÇ Turizm Anonim Şirketi hisseleri alımını gerçekleştirdi...

MC Başaran Otelcilik A.şž., 5 milyon TL sermaye ile kuruldu!

MC Başaran Otelcilik ve Turizm İşletmeleri Anonim şžirketi 'nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Hüseyin Başaran, Başkan Yardımcısı olarak Kerim Kumla ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak ise Beril Başaran görev yapacak...

La Maison Otelcilik adres Haberi

La Maison Otelcilik adres

La Maison Otelcilik Sağlık Hizmetleri Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Yaman Berzek tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 OCak'ta kuruldu. 


La Maison Otelcilik Sağlık Hizmetleri Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında turizm faaliyetleri yapabilmekkonusu ile ilgili halkla ilişkiler konu ve konularında faaliyetler gösterebilmek,bu amaçlar çerçevesinde her türlü otelcilik konaklama,irtibat,konferanslar düzenlemek ve diğer hizmetleri yerine getirmek,..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


La Maison Otelcilik Sağlık Hizmetleri Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi adres: Kadıköy, Teyyareci Sami Sokak,...