19 / 07 / 2024

La Rioja yenilendi

La Rioja yenilendi

La Rioja, dünyaca tanınmış mimarlar tarafından yenilendi...

Mamak'ta kaçak yapılaşmaya neşter!

Ankara'nın Mamak ilçesi kentsel dönüşüm projeleriyle sil baştan yenilendi. 210 gecekondunun yıkıldığı ilçede kaçak yapılaşmaya son veriliyor.

Muğla İztuzu Plajı'nın tesisleri yenilendi!

Muğla'da geçtiğimiz yıl işletmesi Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'ne verilen Dalyan'daki İztuzu Plajı'ndaki tesisler yenilendi. Plaja 112 istasyonu kuruldu, karadan ulaşımın olmadığı yerlerden hastaların kanaldan taşınması için bot tahsis edildi.

Bağcılar Ateştuğla Kavşağı yenilendi!

Bağcılar’da trafiğin rahatlaması amacıyla düzenleme çalışması tamamlanan Ateştuğla Kavşağı yeni bir çehreye kavuştu. Bölgedeki trafik akışının rahatlaması ve peyzaj düzenlemesi ile de göze hoş gelen görsellik sağlandı.

Muğla Menderes Halk Eğitim Merkezi kurs binası yenilendi!

Menderes Belediyesi tarafından ilçedeki farklı kurumlara destekler devam ediyor. Belediye ekipleri tarafından Halk Eğitim Merkezi kurs binası yenilendi.

Muğla Kışla Parkı halı sahası yenilendi!

Muğla Büyükşehir Belediyesine devredilen Kışla Parkı halı sahada soyunma odalarının temizliği, duş ve tuvaletlerin yenilenmesi, kale direklerinin boyanması, kale filelerinin ve aydınlatma direklerinin de yenilenmesi ile sporseverlerin hizmetine sunuldu.

Datça Arıtma Tesisi yenilendi!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon (MUSK) Genel Müdürlüğü Dairesi Başkanlığı tarafından, Datça Atıksu Arıtma Tesisi Terfi Merkezi yenilendi.

Bağcılar'da 410 konut yenilendi, 192 riskli yapı yıkıldı!

Riskli alan ilanını takiben hazırlanan plan çerçevesinde yeni yapılaşmanın adımları atılıyor. Buna göre ilk olarak Bağcılar Belediyesi ekiplerince mevcut durum analizi yapılıyor. Bağcılar'da şimdiye kadar 410 konut yenilendi.

Çatal Mezarlığı ve Doğu Kışla’nın duvarları yenilendi!

Manisa Belediyesi, Seyfettin Bey Caddesi üzerinde bulunan Çatal Mezarlığı ve Doğu Kışla’nın duvarlarını yeniledi

La Rioja'ya mimari dokunuş!

La Rioja, dünyaca tanınmış mimarlar tarafından yenilendi...

Muğla'da icradan 2 milyon 600 bin TL'ye fabrika ve arsası!

Muğla 2. İcra Müdürlüğü, Muğla İli, Salihpaşa Mevkii, 104 ada, 7 parselde yer alan arsa ile 8 parselde bulunan prefabrik fabrika binası ve arsasını satışa sunuyor. Taşınmazların toplam tahmini bedelleri 2 milyon 600 bin TL

Muğla İl Özel İdaresi'nden satılık İstanbul'da taşınmaz!

Muğla İl Özel İdaresi, İstanbul Fatih Sultan Mahallesi 'nde yer alan 524 metrekarelik taşınmazını satmak üzeri ihale düzenledi.Fatih 'teki taşınmaz için 2 milyon 100 bin TL tahmini fiyat belirlendi

Samsun, Konya, Muğla ve Kocaeli'de çeşitli ihaleler!

Konya Karatay Belediyeleri  ve Samsun Ayvacık ve ile Muğla İl Özel İdaresi İl Encümeni, çeşitli taşınmazlarını satmak üzere ihale  açtı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı ise kent mobilyalarını ihale edecek

Muğla Üniversitesi mühendis akademik personel alacak!

Muğla Üniversitesi Rektörlüğü, çeşitli okullarda  görevlendirilmek üzere 16 profesör, 17 doçent ve 46 yardımcı doçent alacak. Öğretim üyelerinin görev yapacağı okullar şunlar mühendislik bölümüde bulunuyor....

La Rioja yenilendi Haberi

La Rioja yenilendi

Brigitte Weber, Durmuş Dilekçi, Ertuğ Uçar, Hakan Külahçı, Kerem Erginoğlu, Mustafa Toner ve Sinan Kafadar gibi ülkenin önde gelen mimarları La Rioja'yı ziyaret etti.


1998'de dönüşüm yapılmış La Rioja'daki 600 şaraphane tamamen değişmiş, modifiye...