27 / 04 / 2024

Ladin Mobilya 2015

Ladin Mobilya 2015

Ladin Mobilya, verimliliği artırmak için Melikşah Üniversitesi ile işbirliğine gitti.Üretim planlaması ve verimlilik noktasında tesislerinde iyileştirme yatırımları yapmayı hedefleyen Ladin Mobilya, Melikşah Üniversitesi ile işbirliğine gitti.

Mobilya ihracatında 2023 yılı hedefi 10 milyar dolar!

Kayseri 6. Mobilya Fuarı açıldı. Mobilya ihracatında 2002-2015 arasında 5 misli artış yaşandığını kaydeden Bakan Elitaş, 2023 hedefinin 10 milyar $ olduğunu kaydetti.

AGT, İhracatın Yıldızları 2015'ten iki ödül aldı!

Mobilya, dekorasyon ve inşaat sektörlerinde 30 yılı aşkın süredir 60’tan fazla ülkede, 5 kıtada faaliyet gösteren AGT Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği tarafından düzenlenen “İhracatın Yıldızları 2015” ödül töreninden iki ödülle birden ayrıldı.

Mobilya sektörü yılı 2.2 milyar dolarla kapattı!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) tarafından açıklanan 2015 ihracat ve ithalat verilerine göre geçtiğimiz yıl 2.360.713.101 Dolar olan ihracat rakamı bu yıl 0,07 gerileyerek 2.195.271.604 Dolar oldu.

Ladin Mobilya 2016'da büyüyecek!

Ladin Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Böyük, "Bu yılı yoğun geçirdik. İhracatımızda kayda değer artış yaşandı. İstanbul pazarında kendimize önemli bir yer edindik. 2016 yılında da büyüyerek, yola devam edeceğiz" dedi.

Kayserili iş adamlar Mebel 2015 Mobilya Fuarı'na katılacak!

Kayseri Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünün öncülüğünde, 22-26 Kasım 2015 tarihleri arasında ExpocentreFairgrounds Fuar alanında mobilya fuarına katılacaklar.

İşte Sonbahar'ın yeni mobilya trendleri!

Türkiye mobilya sektörünün yüzde 75’ini temsil eden Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER), eski mobilyalarını değiştirmek isteyenler ya da yeni evlenecek çiftler için 2015’in sonbahar mobilya trendlerini açıkladı

Dünya mobilya sektörü Çin’de biraraya geldi!

Üretici, ihracatçı ve alıcıların buluştuğu ‘CIFF 2015-Şanghay Uluslararası Mobilya Fuarı’ dün kapılarını açtı. Fuara katılan 23 Türk firması ise dünyaca ünlü markalara mobilyalarını tanıtırken, uluslararası işbirliği görüşmelerine de imza attı.

Şanghay Uluslararası Mobilya Fuarı başladı!

Dünya mobilya sektörü Çin’de biraraya geldi. Üretici, ihracatçı ve alıcıların buluştuğu ‘CIFF 2015-Şanghay Uluslararası Mobilya Fuarı’ dün kapılarını açtı.

İlk 6 ay 1 milyar 100 milyon dolar mobilya ihracatı yapıldı!

MOSDER tarafından açıklanan 2015 yılının ilk yarı ihracat verileriyle öngörülen rakamlara ulaşıldı. Mobilya sektörü ilk çeyrekte yaşadığı düşüşe rağmen, alınan önlemlerle ihracattaki büyümesini sürdürerek yılın ilk yarısını 1.100 milyar dolar ile kapattı

Türkiye mobilya ihracatı yapan ülkeler arasında 12. sıraya yükseldi!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) tarafından açıklanan 2015 yılının ilk yarı ihracat rakamlarına göre dünyada mobilya ihracatı yapan ülkeler sıralamasında Türkiye, 15. sıradan 12. sıraya yükseldi.

Ekinci Grup İnşaat Kuyumculuk Otomotiv Matbaacılık Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekinci Grup İnşaat Kuyumculuk Otomotiv Matbaacılık Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Özgür Ekinci tarafından 10 bin TL sermaye ile 27 Temmuz 2015 tarihinde Pendik'de kuruldu.

Maad Mobilya İzolasyon Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane Şubesi açıldı!

Maad Mobilya İzolasyon Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane Şubesi 60 bin TL sermaye ile 22 Temmuz 2015 tarihinde Kağıthane'de açıldı.

İşte 2015'in en trend dekorasyonları!

Mobilya tasarımcısı Murat Erat mobilyada ve dekorasyonda 2015 trendlerini anlattı. İşte en moda ev dekorasyon ürünleri...

Ladin Mobilya 2015 Haberi

Ladin Mobilya 2015

Ladin Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Böyük, söz konusu işbirliğin bu yılın başında başladığını belirterek, "Halen hocalarımızla görüşme halindeyiz. İşletmemizi daha verimli, teorik ve pratiğin buluştuğu daha nitelikli bir alan haline getirmek istiyoruz. Eğer bu çalışmalarımızdan iyi sonuç alırsak, alanında örnek bir mobilya firması olacağız" dedi. 


Söz konusu çalışmanın Türkiye mobilya sektörüne örnek olabileceğine inandıklarının altını çizen Sedat Böyük, mobilya sektöründe bugüne kadar böyle bir çalışmanın yapılmadığına dikkat çekti. Çalışmadan olumlu sonuçlar almaları halinde birçok konuda yatırım hedefl ediklerine vurgu yapan Böyük, "Sektör olarak bu zamana kadar üniversite-sanayi işbirliği konusunda sağlıklı bir çalışma ortaya koyamadık. Ancak bundan sonra böylesi bir çalışmanın yapılmayacağı anlamına gelmiyor. Çalışmamızın birçok KOBİ’yi örnek olmasını temenni ediyorum" diye konuştu. 


Mobilya sektörüne 1986 yılından beri hizmet verdiklerini anlatan...