03 / 05 / 2024

Lafarge pakistan fabrikasını sattı mı

Lafarge pakistan fabrikasını sattı mı

İsviçreli rakibi Holcim ile birleşme sürecinde olan Fransız çimento ve inşaat malzemeleri üreticisi Lafarge, borçlarını azaltmak için Paistan'daki fabrikasının hisselerini sattı. Lafarge Pakistan fabrikasını BestWay Cement aldı...

Arçelik Beylikdüzü'ndeki fabrikasını taşıyor!

Arçelik yaptığı açıklamada İstanbul Beylikdüzü'ndeki fabrikasını Tekirdağ'a taşıyacağını belirtti.

Ankara'daki eski havagazı fabrikasının yıkımı TBMM gündeminde!

Ankara'daki eski havagazı fabrikasının yıkımı meclis gündemine taşındı. Konuya ilişkin soru önergesi hazırlayan CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, sorularını Bakan Soylu'ya iletti..

Ankara'daki eski hava gazı fabrikasının bulunduğu parsel kimin?

Ankara'daki eski hava gazı fabrikasının bulunduğu adadaki 1, 2, 3 ve 4 nolu parsellerin mülkiyeti meclis gündemine taşındı. Emir konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Türk Ytong, dünyanın en büyük fabrikasını Gebze'de kuracak!

TOKİ, Türk Ytong’un Pendik’te bulunan 53 yıllık fabrikasını kamulaştırdı. Dev arazi yeşil alan olacak. Türk Ytong da Gebze’ye dünyadaki en büyük Ytong fabrikasını kuracak.

Nestle Avusturya Linz'deki fabrikasını kapatacak!

Nestle Avusturya'nın Linz kentindeki fabrikasını Mart 2018'ekadar kapatma kararı aldı. Fabrikanın kapanmasıyla 127 kişi işten ayrılacak.

Ankara Havagazı Fabrikası'nın yıkımı durduruldu!

Ankara'daki asbestli Havagazı Fabrikası'nın yıkımı durduruldu. Ankara 7. İdare Mahkemesi, yıkım kararının yürütmesinin durdurulması istemini onayladı.

Mimar Ricardo Bofill çimento fabrikasını, malikaneye çevirdi!

Mimar Ricardo Bofill harabeye dönüşmüş çimento fabrikasını 45 yıl sonra müthiş bir malikane haline getirdi. Fabrika Birinci Dünya Savaşı döneminde kapatılmıştı.

Malatya Vagon Onarım Fabrikası’nın özelleştirilmesi durduruldu!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Malatya Vagon Onarım Fabrikası’nın (VOF) özelleştirilmesinin durdurulduğunu açıklayarak, fabrika alanının Lojistik Ticaret Merkezi’ne dönüştürüleceğini belirtti.

Çetin Civata, beşinci fabrikasını Yalova OSB’de kuracak!

Tecde Grup bünyesinde faaliyet gösteren Çetin Civata, beşinci fabrikasını Osman Gazi Köprüsü açıldıktan sonra Yalova OSB’de kurma kararı aldı.

Alimar Jeneratör yeni fabrikasını Balıkesir OSB'de açtı!

Alimar Jeneratör'ün Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi'ndeki modern fabrikasının açılışı Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü'nün katıldığı törenle yapıldı.

Şafak Elektrik, Silivri’deki fabrikasını faaliyete geçiriyor!

İstanbul Hadımköy’deki 5 bin metrekare tesisini taşıyarak, 1 ay sonra 11 bin metrekare olan Silivri’deki fabrikasını faaliyete geçirecek olan Şafak Elektrik, yeni bir döneme geçiş yapıyor.

Fiat, Kanada'daki minivan fabrikasını kapatıyor!

Fiat Chrysler, parça tedarikinde yaşanan sıkıntı nedeniyle Kanada'da bulunan minivan fabrikasını kısa süre için kapatma kararı aldı.

FETÖ, Adapazarı Şeker Fabrikası'nı kumpasla ele geçirmiş!

FETÖ'nün, 2008 yılında 65 bin çiftçinin sahibi olduğu Adapazarı Şeker Fabrikası'nı ele geçirmek için fabrika ve kooperatif yöneticileri ile bürokratlara yönelik gerçekleştirdiği kumpas operasyonu 8,5 yıl sonra ortaya çıktı.

Lafarge pakistan fabrikasını sattı mı Haberi

Lafarge pakistan fabrikasını sattı mı

İsviçreli rakibi Holcim ile birleşme sürecinde olan Fransız çimento ve inşaat malzemeleri üreticisi Lafarge, borçlarını azaltmak için Paistan'daki fabrikasının hisselerini sattı. Lafarge, Lafarge Pakistan Cement'teki yüzde 75.96 oranındaki payını 250 milyon dolar karşılığında yerel bir şirket olan BestWay Cement'e...