02 / 05 / 2024

Lagün Boru Sistemleri Tarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Lagün Boru Sistemleri Tarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Lagün Boru Sistemleri Tarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Abdurrahman Menekşe tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mese Asfalt İnşaat Nakliyat Ve Geri Dönüşüm Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mese Asfalt İnşaat Nakliyat Ve Geri Dönüşüm Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kartal’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Memik Şivğan tarafından kuruldu.

Lagün Turizm Eğitim Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lagün Turizm Eğitim Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Esenyurt’ta  250 bin TL sermaye bedeli  ile Özge Başkan tarafından kuruldu.

Eksen Boru Sistemleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eksen Boru Sistemleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 60 bin TL sermaye bedeli ile Hıdır Korkmaz tarafından kuruldu.

Yalova Hersek Lagünü'ne millet bahçesi yapılacak!

Yalova'nın Altınova ilçesi Belediye Başkanı Metin Oral, Hersek Lagünü'nün çevresine, 1 milyon 400 bin metrekare alan üzerine kurulu Türkiye'nin en büyük Millet Bahçesi'ni inşa edeceklerini açıkladı...

Chiltones Plastik Geri Dönüşüm Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Chiltones Plastik Geri Dönüşüm Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Çakmak, Sıdık Aytar, Wang Mınglıang ve Hongye Luan ortaklığında kuruldu. 

İhlas Yapı’nın projeleri için GF Hakan Plastik ürünleri tercih ediliyor!

İhlas Yapı’nın İstanbul’daki önemli projelerinden Bizim Evler Güzelce ve Marmara Evleri 4  projeleri için GF Hakan Plastik ürünleri tercih ediliyor. PVC boru sistemleri ile projelerin atık su drenajlarının sağlıklı bir şekilde yapılması sağlanacak.

Nowaste Geri Dönüşüm Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nowaste Geri Dönüşüm Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Güngör Yılmaz tarafından kuruldu. 

Öz Mir Yapı İnşaat Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Mir Yapı İnşaat Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Sal ve Okan Sal ortaklığında kuruldu. 

Patterson Yaygın Pompa Sistemleri Servis Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Patterson Yaygın Pompa Sistemleri Servis Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Berke Teziç tarafından kuruldu.

Aygün Cephe Sistemleri İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aygün Cephe Sistemleri İnşaat Ticaret Limited Şirketi İsmail Agün tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Lagün Boru Sistemleri Tarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lagün Boru Sistemleri Tarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Abdurrahman Menekşe tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Sinop-Boyabat OSB Doğal Gaz Boru Hattı için acele kamulaştırma!

2016/9420 sayılı Sinop/Boyabat OSB Doğal Gaz Boru Hattı Projesinin Gerçekleştirilmesi Amacıyla Sinop İli Sınırları İçerisinde Yer Alan Bazı Taşınmazların Boru Hatları Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Batman-Dörtyol Petrol Boru Hattı için acele kamulaştırma!

Batman-Dörtyol Petrol Boru Hattı Karayolu Deplase Projesinin Gerçekleştirilmesi Amacıyla Diyarbakır İli Sınırları İçerisinde Yer Alan Bazı Taşınmazların Boru Hatları ile Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar bugünkü Resmi Gazete'de şöyle yer aldı.

Lagün Boru Sistemleri Tarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Lagün Boru Sistemleri Tarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede


Lagün Boru Sistemleri Tarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Abdurrahman Menekşe tarafından kuruldu. 


Lagün Boru Sistemleri Tarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Lastik,kauçuk ve plastik ve profille ilgili her türlü mamul ve malzemenin alımını,satımını imalatını,ithalat ve ihracatını yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,



Lagün Boru Sistemleri Tarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Şerifali Mah.Açıkyüz Sk. No:39 A...