05 / 05 / 2024

Lal Değerleme iletişim

Lal Değerleme iletişim

Lal Gayrimenkul Değerleme, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı çocuklar için gerçekleştirilen özel bir etkinlikle kutladı.Çocukları eğlendirmek amacıyla ofise gelen palyaço ve Nasrettin Hoca karakteri ise çocuklar için günün sürprizi oldu.

Dünyaca ünlü banka: ‘Faiz artışı kadar Merkez Bankası’nın iletişim dili de önemli’

Almanya merkezli dünyaca ünlü Deutsche Bank, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’na yönelik bir rapor yayımladı. Deutsche Bank, faiz artışı kadar Merkez Bankası’nın iletişim dilinin de önemli olduğunu vurguladı.

Atakule GYO Haşim İşcan İş Merkezi 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Antalya Muratpaşa'da yer alan Haşim İşcan İş Merkezi için hazırlatılan değerleme raporunu yayınladı...

Haşim İşcan İş Merkezi 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Haşim İşcan İş Merkezi 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Lal Gayrimenkul Değerleme, Proestate 2017'ye katıldı!

Yurt içi ve yurt dışındaki Gayrimenkul konulu fuarları yakından takip eden Lal Gayrimenkul Değerleme A.Ş., Rusya’da gerçekleştirilen PROESTATE Uluslararası Emlak ve Yatırım Forumu’na katıldı.

Lal Gayrimenkul Değerleme MIPIM 2017 Fuarı'na katıldı!

Fransa'nın Cannes kentinde her yıl düzenlenen MIPIM Uluslararası Gayrimenkul Fuarı'nda bu yıl Lal Gayrimenkul Değerleme Şirketi'de yerini aldı.

Lal Gayrimenkul Değerleme MIPIM Fuarı'na katıldı!

Lal Gayrimenkul Değerleme ve Müşavirlik A.Ş. dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarı olan ve sektörün öncülerini bir araya getiren MIPIM 2016’da açtığı stant ile yerini aldı.

Gelişim Gayrimenkul değerleme raporu!

Yapı Kredi Koray GYO, bağlı ortaklığı Gelişim Gayrimenkul ve Yatım Ticaret A.Ş.'nin değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte KAP'a bildirilen değerleme raporu...

LAL Değerleme ve Tüv Süd'den işbirliği!

Alman TÜV SÜD ImmoWert GmbH ve Türk LAL Gayrimenkul Değerleme ve Müşavirlik A.Ş., Almanya ve Türkiye’deki değerleme hizmetlerinde işbirliği yapacak.

Lal Rezidans iletişim bilgileri!

Lal Rezidans projesi toplam 3 bin 379 alan üzerinde yer alıyor. 2 blok şeklinde yükselen projede toplam 54 adet daire bulunuyor. İşte Lal Rezidans iletişim bilgileri...

Niğde Asude Evleri iletişim!

Niğde 'de inşa edilen Asude Evleri 10 katlı 2 blok olmak üzere toplam 80 daireden oluşuyor. Niğde Asude Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Gelişim Gayrimenkul ve Yatırım A.Ş. değerleme raporu!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., bağlı Ortaklığı Gelişim Gayrimenkul ve Yatırım Ticaret A.Ş.'nin değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş iletişim bilgilerini yayınladı!

Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş tarafından Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yapılan yazılı açıklamaya göre Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş iletişim bilgilerini yayınladı.

Lal Gayrimenkul Değerleme'de 23 Nisan coşkusu!

Lal Gayrimenkul Değerleme, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı çocuklar için gerçekleştirilen özel bir etkinlikle kutladı.Çocukları eğlendirmek amacıyla ofise gelen palyaço ve Nasrettin Hoca karakteri ise çocuklar için günün sürprizi oldu.

Lal Değerleme iletişim Haberi

Lal Değerleme iletişim

23 Nisan 1920’de Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılması sebebiyle kutlanmaya başlayan ve Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Lal Gayrimenkul Değerleme A.Ş. bünyesinde gerçekleştirilen özel bir etkinlik ile kutladı.

Bu özel günün anlam ve önemine uygun bir şekilde çocukların güzel bir gün geçirmeleri hedefi ile planlanan etkinlik için ofis içerisinde balonlar ile süslemeler yapıldı. Çocukları eğlendirmek amacıyla ofise gelen palyaço ve Nasrettin Hoca karakteri ise çocuklar için günün sürprizi oldu.

Lal Gayrimenkul Değerleme A.Ş. yöneticileri, çalışanlar, çalışanların aileleri ve çocuklar ile büyük bir aile olarak gerçekleştirilen keyifli kahvaltının ardından çocuklardan bazıları 23 Nisan ile ilgili şiirler okurken, küçük yaşta olanlar da merakla onları izledi. Şiirlerin ardından hediyelerini alan çocuklar, bir günlüğüne...