14 / 05 / 2024

lal değerleme yapı fuarı

lal değerleme yapı fuarı

Lal Değerleme A.Ş. eksper ve kontrolör kadrosu, yapı sektöründeki yeni malzeme ve teknolojileri yakından incelemek için 26. Yapı Fuarı – Turkeybuild’e katıldı. Fuar, ATO Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlendi...

Metas Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Metas Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Metas Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Odeon Taşınmaz Ve Makine Teçhizat Değerleme Danışmanlık Hizmetleri'nin merkez nakli yapıldı!

Odeon Taşınmaz Ve Makine Teçhizat Değerleme Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez naki gerçekleştirildi. Odeon Taşınmaz Ve Makine Teçhizat Değerleme Danışmanlık'ın merkezi Tuzla'da yapıldı. 

Web Tapu'da değerleme işlemi nasıl yapılır? Tapu ve Kadastro Müdürlüğü tek tek açıkladı!

Web Tapu'da değerleme işlemi nasıl yapılır sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Merak edilen o soruya Tapu ve Kadastro Müdürlüğü yanıt verdi. İşte detaylar...

Kira sertifikası ihracına konu taşınmazlarda yeniden değerleme yapılamayacak!

Sat-kirala-geri al işlemine veya kira sertifikası ihracına tabi olan gayrimenkul ve iktisadi kıymetler için değerleme işlemi gerçekleştirilemeyecek.

Yapı Kredi Koray GYO 2021 yılı için gayrimenkul değerleme şirketlerini seçti!

Yapı Kredi Koray GYO, 2021 yılı hesap dönemi içinde şirket tarafından portföyüne katılacak ve değerleme gerektiren varlıklarla ilgili değerleme yapmak üzere, TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ve Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'nin seçilmesine karar verdi.

Yapı Kredi Koray GYO Ankara Çankaya 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Yapı Kredi Koray GYO'nun portföyünde yer alan ''Ankara Çankaya" konut ve ticari projesinin, Ekol Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanan 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Yapı Kredi Koray GYO Göktürk Eyüpsultan 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Yapı Kredi Koray GYO'nun portföyünde yer alan Göktürk Eyüpsultan 200 ada 1 parsele ilişkin Ekol Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanan 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Yapı Kredi Koray GYO Kağıthane Ofis Park 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Yapı Kredi Koray GYO'nun portföyünde yer alan ''Kağıthane Ofis Park" projesine ilişkin Ekol Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanan 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Yapı Kredi Koray GYO Elit Residence 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Yapı Kredi Koray GYO'nun portföyünde yer alan ''Elit Residence" projesine ilişkin Ekol Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanan 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Yapı Kredi Koray GYO Levent Loft 2 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Yapı Kredi Koray GYO'nun portföyünde yer alan ''Levent Loft 2 (Bahçe)" projesine ilişkin Ekol Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanan 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Yapı Kredi Koray GYO 2020 yılı için değerleme şirketini seçti!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2020 yılı için Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve Ekol Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ile anlaştı...

Yapı Kredi Koray GYO Eyüpsultan 200 ada 1 parsel 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Göktürk Eyüpsultan 200 ada 1 parsele ilişkin Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Özderici GYO Yapıkredi Plaza değerleme raporu!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Rumelihisarı Mahallesi'nde yer alan Yapıkredi Plaza'nın bağımsız bölüm değerleme raporu hakkında açıklama yaptı.

lal değerleme yapı fuarı Haberi

lal değerleme yapı fuarı

Yurt içi ve yurt dışında sektöre ilişkin eğitim, fuar, seminer, bilgilendirme gibi faaliyetleri yakından takip eden Lal Değerleme A.Ş., çalışanlarını gelişimlerine katlı sağlayacak etkinliklere katılmaları için teşvik ediyor. Bu doğrultuda Ankara’da düzenlenen 26. Yapı Fuarı – Turkeybuild yapı malzemesi fuarına katılan Lal Değerleme A.Ş. eksper ve kontrolör kadrosu, yapı sektöründeki yeni malzeme ve teknolojileri yakından inceleme imkanı buldu.

200’den fazla firmanın yeni ürün ve teknolojileri sergilediği fuara katılarak yapı sektörüne ilişkin yenilikleri yakından inceleyebilmenin önemine değinen Lal Değerleme A.Ş. ekibi, bu tip etkinliklerin değerleme süreçlerine ilişkin saha çalışmalarında karşılarına çıkabilecek yenilikler hakkında bilgi sahibi olma açısından mesleki gelişimlerine yaptığı katkıya vurgu yaptılar.

Türk yapı malzemesi sektörünün bölgedeki en önemli buluşmalarından olan ve ATO Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenen 26. Yapı Fuarı...