29 / 04 / 2024

Lal Değerleme yapı sektöründeki yenilikler yakın takipte!

Lal Değerleme yapı sektöründeki yenilikler yakın takipte!

Lal Değerleme A.Ş. eksper ve kontrolör kadrosu, yapı sektöründeki yeni malzeme ve teknolojileri yakından incelemek için 26. Yapı Fuarı – Turkeybuild’e katıldı. Fuar, ATO Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlendi...



Yurt içi ve yurt dışında sektöre ilişkin eğitim, fuar, seminer, bilgilendirme gibi faaliyetleri yakından takip eden Lal Değerleme A.Ş., çalışanlarını gelişimlerine katlı sağlayacak etkinliklere katılmaları için teşvik ediyor. Bu doğrultuda Ankara’da düzenlenen 26. Yapı Fuarı – Turkeybuild yapı malzemesi fuarına katılan Lal Değerleme A.Ş. eksper ve kontrolör kadrosu, yapı sektöründeki yeni malzeme ve teknolojileri yakından inceleme imkanı buldu.

 

200’den fazla firmanın yeni ürün ve teknolojileri sergilediği fuara katılarak yapı sektörüne ilişkin yenilikleri yakından inceleyebilmenin önemine değinen Lal Değerleme A.Ş. ekibi, bu tip etkinliklerin değerleme süreçlerine ilişkin saha çalışmalarında karşılarına çıkabilecek yenilikler hakkında bilgi sahibi olma açısından mesleki gelişimlerine yaptığı katkıya vurgu yaptılar.

 

Türk yapı malzemesi sektörünün bölgedeki en önemli buluşmalarından olan ve ATO Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenen 26. Yapı Fuarı – Turkeybuild yaklaşık 27.000 kişiyi ağırladı.


Tellal


Geri Dön