18 / 05 / 2024

Laleli Festivali bitti mi

Laleli Festivali bitti mi

Özellikle Afrika bölgesine yoğunlaştıklarını belirten Laleli Sanayici ve İşadamları Derneği (LASİAD) Başkanı Giyasettin Eyyüpkoca, Gana, Etiyopya, Tunus, Angola gibi ülkelerden gelen işadamlarıyla verimli görüşmeler yapıldığını söyledi.

5. Laleli Fashion Shopping Festivali başladı!

Laleli Sanayici ve İşadamları Derneği (LASİAD) Başkanı Gıyasettin Eyyüpkoca; "Bu renkli festival sizlerin ve yurt dışından gelen misafirlerimizin ülkemize olan güvenlerinin en büyük ispatıdır" dedi

Validebağ’daki cami inşaatı bitti bitiyor!

İtirazlara ve eylemlere neden olan cami inşaatı hızla ilerledi. Hatta kaba inşaatı tamamlanma noktasına geldi. Koru Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği kurucularından Serhat Kalsın, cami inşaatının büyük ölçüde bittiğini açıkladı.

Torun Center bittiğinde 1.1 milyar edecek!

Torunlar GYO'nun Şişli Mecidiyeköy'de inşaatına devam ettiği Torun Center projesinin bugünkü pazar değeri KDV dahil 1 milyar 20 milyon TL olarak belirlendi. Torun Center bittiğinde 1 milyar 153 milyon 200 bin TL değerinde olacak.

Aksaray'da 9 ayda 40 proje bitti!

Aksaray Belediyesi'nin 9 ay gibi çok kısa bir süre içerisinde ortaya koyduğu başarılı çalışmalar, hizmet karnesine yansıdı. Aksaray'da 9 ayda 40 proje bitti. hedefin yüzde 35'i gerçekleşti.

Tepecik’in 40 yıllık sorunu bitti!

Tepecik’in 40 yıllık sorunu bitti. Bir önceki mecliste, ilgili komisyonlara havale edilen hususlara ilişkin komisyon raporları müzakere edildi. 8 madde görüşülerek oybirliği ile karara bağlandı.

Stratonikeia'daki çalışmaların büyük bölümü bitti!

Stratonikeia'daki çalışmaların büyük bölümü bitti. Birçok medeniyete ev sahipliği yapan dünyanın en büyük mermer kentleri arasında gösterilen Stratonikeia Antik Kenti'ndeki kazı çalışmalarının 2014 yılındaki bölümü tamamlandı.

Lokum Evler kampanyası bitti mi?

DKY İnşaat imzası ile yükselen Lokum Evler'de yer alan dairelerin alanları 117 metrekareden başlangıç gösteriyor. Proje 722 daireden oluşuyor. Peki Lokum Evler kampanyası bitti mi?

Emlak vergisi yapılandırma süresi bitti mi?

Vergi borcu ve faizlerine yönelik olarak yapılan yapılandırma hakkı başvuru süresi 1 Aralık 2014 tarihinde sona erecekti. Peki, emlak vergisi yapılandırma süresi bitti mi? Devam ediyor mu?

Ağaoğlu 50 ay 0 faiz fırsatı bitti mi?

Ağaoğlu My Home Maslak ve Ağaoğlu My Towerland projelerinde geçerli olan Ağaoğlu 50 ay 0 faiz fırsatı bitti mi? Bu sorunun yanıtı haberimizde yer alıyor.

20. Gezici Festivali yarın Ankara'da başlıyor!

20. Gezici Festivali yarın Ankara’da başlıyor. Eskişehir ve Sinop’a da uğrayacak festivalin ‘Dünya Sineması’ bölümünde dikkat çekici bir film gösterilecek. ‘Eğer binalar konuşabilseydi, kendileriyle ve bizimle ilgili ne söylerlerdi?’ sorusunu yanıtlıyor.

Fikirtepe'de inşaat firmalarına tepki: İmzalarınız bitti, hadi yıkın adayı!

FİDEM Başkanı Ercüment Oruç, yaptığı yazılı açıklamada Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin Fikirtepe müteahhitlerine yönelttiği "Neredesiniz?" sorusunu daha sert bir tondan yineledi: İmzalarınız bitti, hadi yıkın adayı iş yapın!..

106 tünel projesi bittiğinde uzunluk İstanbul-Çankırı mesafesine eş olacak!

Sert ve zorlu arazilerde hem sürücüleri rahatlatacak hem de trafik kazalarını en aza indirecek tünel projeleri gün sayıyor. Mevcut tünellerin uzunluğu İstanbul ile Edirne arasındaki mesafeye eş. 106 proje daha bittiğinde uzunluk, İstanbul-Çankırı kadar ol

MOSDER Mobilya Festivali tüm hızıyla sürüyor!

MOSDER Mobilya Festivali tüm hızıyla sürüyor. Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) üyesi 56 mobilya firmasının mağazalarında 17 Ekim’de başlayan MOSDER Mobilya Festivaline tüketiciler tarafından yoğun ilgi gösteriliyor.

Laleli Festivali bitti mi Haberi

Laleli Festivali bitti mi


Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Laleli Fashion Shopping Fest kapsamında yapılan ikili görüşmelerde yaklaşık 80 milyon dolarlık iş hacmi yaratıldı. Özellikle Afrika bölgesine yoğunlaştıklarını belirten Laleli Sanayici ve İşadamları Derneği (LASİAD) Başkanı Giyasettin Eyyüpkoca, Gana, Etiyopya, Tunus, Angola gibi ülkelerden gelen işadamlarıyla verimli görüşmeler yapıldığını söyledi. 


Bu yılki festivalde beklentinin üzerinde bir ilgi gördüklerini ifade eden Eyyüpkoca, Afrika’dan gelen katılımcılara dikkat çekti. Gana, Etiyopya, Tunus, Angola gibi ülkelerden gelen işadamlarının satın almalar yaptığını anlatan Eyyüpkoca, “Afrika’ya ve Güney Amerika’ya karşı ilgimiz büyük. Afrika’nın ciddi bir potansiyeli olduğuna inanıyoruz. Yaptığımız, bavul ticareti olarak tabir edilen pronto satışlar her ne kadar azımsansa da bizim için önemli” dedi. Eyyüpkoca, ikili görüşmeler kapsamında yaklaşık 80 milyon dolarlık iş hacmi yaratıldığını aktardı. Yeni pazar hedefl erinden...