14 / 05 / 2024

Lalezar Termal gayrimenkul satışı

Lalezar Termal gayrimenkul satışı

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Lalezar Termal A.Ş.'nin Erzurum'daki 5 adet gayrimenkulünü satışa çıkardı.

Las Yapı İnşaat Gayrimenkul Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Las Yapı İnşaat Gayrimenkul Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Alparslan Kara ve Rabia Lalezar Kara ortaklığında kuruldu.

Körfez GYO Körfez Termal Devremülk Tesisi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Balıkesir İli, Edremit İlçesi Güre Mahallesinde kain Körfez Termal Devremülk Tesisi 2020 yıl sonu satış ve kira değer tespiti raporu yayınlandı.

TMSF, Lalezar Termal A.Ş.’ye ait gayrimenkulleri satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Lalezar Termal A.Ş.'nin Erzurum'daki 5 adet gayrimenkulünü satışa çıkardı.

Körfez GYO Körfez Termal Devremülk 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Balıkesir ili Edremit ilçesi Güre Mahallesi 1 parsel 404 adada kain Körfez Termal Devremülk Projesine ilişkin 2019 yılı değerleme raporunu yayınladı...

Ankara Kahramankazan'da 24.5 milyon TL'ye satılık termal otel!

Mülkiyeti Kazan Belediyesine ait olan termal otel ve arsası vasıflı gayrimenkul 24 milyon 500 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan termal otelin ihalesi 1 Mart 2019 cuma günü gerçekleştirilecek.ç

Körfez Termal Devre Mülk ekspertiz raporu 2018!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Körfez Termal Devre Mülk projesine ait ekspertiz raporunu KAP'ta yayınladı...

Eskişehir'de 9 milyon TL'ye icradan satılık termal otel!

Eskişehir İli Odunpazarı İlçesi Deliklitaş Mahallesi'nde yer alan termal otel vasıflı gayrimenkul 9 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Lalezar Real Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lalezar Real Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Al- Shawaf ve Moawıya Alkheder ortaklığında kuruldu. 

Körfez Termal Devremülk 2017 değerleme raporu!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Körfez Termal Devremülk tesislerinin 2017 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Kütahya Yoncalı Termal Otel 6.8 milyon TL'ye satılıyor!

Kütahya İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Merkez Yoncalı Mahallesi Ececik Mevkisinde bulunan Yoncalı Termal Otel'i ve arsasını satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 6 milyon 800 bin TL olarak belirlendi.

Körfez Termal Devremülk Tesisleri kira değerleme raporu yayınlandı!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Körfez Termal Devremülk Tesisleri kira değerleme raporu yayınlandı.

Bursa Kervansaray Termal Otel 53,6 milyon TL'ye icradan satışta!

Bursa 7. İcra Dairesi Osmangazi Mahallesi'nde yer alan Kervansaray Termal Otel'i satışa çıkardı. Gayrimenkulün toplam satış bedeli 53 milyon 610 bin 720 TL olarak belirlendi.

Ertemeller Gayrimenkul'den termal hisse satışı!

16 yıllık tecrübesiyle başta inşaat ve otomotiv sektöründe kendisine yer edinen Ertemeller Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı, tapulu hisseli termal gayrimenkulünü satışa sunuyor.

Lalezar Termal gayrimenkul satışı Haberi

Lalezar Termal gayrimenkul satışı

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Lalezar Termal A.Ş.'nin Erzurum'daki gayrimenkullerini satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 3 Kasım 2020 tarihinde yapılacak.

1. Lalezar Termal Turizm Sağlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirket’ine ait Pasinler İlçesi Büyüktüy Mahallesi Sekiler mevkiinde bulunan 5 adet taşınmazın satışı 03.11.2020 Tarihinde saat 13.00 de Lalezar Termal Tesisleri Pasinler yolu üzeri 17. Km Pasinler/ERZURUM adresinde teklif alma ve sonrasında açık arttırma yöntemiyle yapılacaktır.

2. Alıcı çıkamaması halinde en fazla teklif verenin taahhüdü baki kalmak kaydıyla, ikinci satış tarihi olan 10.11.2020‘de, aynı adreste ve aynı saatte (saat 13.00) tekrar açık arttırmayla çıkarılacaktır.

3. Talipliler satış koşulları ve satışa sunulan taşınmazlar hakkında daha ayrıntılı bilgiyi Lalezar Termal Turizm Sağlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’nin aşağıda irtibat bilgileri verilen ilgili...