28 / 04 / 2024

TMSF, Lalezar Termal A.Ş.’ye ait gayrimenkulleri satışa çıkardı!

TMSF, Lalezar Termal A.Ş.’ye ait gayrimenkulleri satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Lalezar Termal A.Ş.'nin Erzurum'daki 5 adet gayrimenkulünü satışa çıkardı.



Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Lalezar Termal A.Ş.'nin Erzurum'daki gayrimenkullerini satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 3 Kasım 2020 tarihinde yapılacak.

TMSF, Lalezar Termal A.Ş.’ye ait gayrimenkulleri satışa çıkardı!

1. Lalezar Termal Turizm Sağlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirket’ine ait Pasinler İlçesi Büyüktüy Mahallesi Sekiler mevkiinde bulunan 5 adet taşınmazın satışı 03.11.2020 Tarihinde saat 13.00 de Lalezar Termal Tesisleri Pasinler yolu üzeri 17. Km Pasinler/ERZURUM adresinde teklif alma ve sonrasında açık arttırma yöntemiyle yapılacaktır.

2. Alıcı çıkamaması halinde en fazla teklif verenin taahhüdü baki kalmak kaydıyla, ikinci satış tarihi olan 10.11.2020‘de, aynı adreste ve aynı saatte (saat 13.00) tekrar açık arttırmayla çıkarılacaktır.

3. Talipliler satış koşulları ve satışa sunulan taşınmazlar hakkında daha ayrıntılı bilgiyi Lalezar Termal Turizm Sağlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’nin aşağıda irtibat bilgileri verilen ilgili kişiden temin edebilecektir.

4. İhale bedelinin, satış tarihinden itibaren 3 iş günü içinde, şirketin bildireceği banka hesabına PEŞİN olarak yatırılması zorunludur. İhale neticesinde gayrimenkulü satın alan kişinin satış günü içerisinde 10.000 TL teminat tutarını şirket hesabına yatırması zorunludur. Alıcının satış bedelini, süresinde peşin olarak ödememesi halinde, satış işlemi iptal edilecek ve teminat şirkete gelir kaydedilecektir.

5. Teklif verenler bu ilandaki hükümleri, satış koşullarını ve ihale usullerini kabul etmiş sayılırlar.

6. Satışa konu taşınmazlar ile ilgili bilgiler taahhüt niteliğinde olmayıp genel bilgi niteliğindedir. Teklif sahipleri satışa konu taşınmazları mevcut hali ile görüp, inceleyip beğenerek kabul etmiş, dolayısıyla satış sonrasında teklif verdikleri/aldıkları taşınmazlar ile ilgili ayıp, eksiklik, vesaire nedenlerle her türlü talep, itiraz, vb. haklarından peşinen feragat etmiş sayılırlar.

7. Taşınmazları yerinde görmek isteyen talipliler aşağıdaki adres ve telefonlardan irtibat kuracakları kişi ile randevulaşıp bulundukları mahalde görebileceklerdir.

8. Satış işlemi sonrasında bedeli peşin olarak alıcı tarafından ödendikten sonra taşınmazları devir ve tescil işlemleriyle ile ilgili her türlü sözleşme masrafları ve harçlar ile buna benzer tüm yükümlülükler alıcıya aittir.

9. Satış tutarı üzerinden ayrıca KDV hesaplanarak tahsil edilecek olup KDV alıcıya aittir.

10. Lalezar Termal Turizm Sağlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Devlet İhale Kanunu ve Kamu İhale Kanuna tabi olmadığından ihale yapıp yapmamakta veya dilediğine yapmakta serbesttir.

11. Satış ilanında dizgi ve baskı hatası olması halinde Lalezar Termal Turizm Sağlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi tarafından yapılacak açıklamalar geçerlidir.

12. Teklifi kabul edilen taliplinin, Lalezar Termal Turizm Sağlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi tarafından verilen sürede yükümlülüklerini yerine getirmemesi veya satın almaktan vazgeçmesi halinde Lalezar Termal Turizm Sağlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ikinci en yüksek teklifi veren istekliden gayrimenkulü satın almasını isteyebilir.

13. İhaleye iştirak edeceklerin aşağıda talep edilen belgeleri vermek zorundadır.

-Nüfus kâğıdı fotokopisi
-Tüzel kişilik adına iştirak ediliyor ise tüzel kişilik adına teklifte bulunacak kişiye verilen noter tarafından tasdik edilmiş yetki belgesi ile yetkilendirene ait noter tasdikli imza sirküleri.
-İstekliler adına vekaleten iştirak ediliyor ise istekli adına teklifte bulunacak kişinin noterde düzenlenmiş vekaletnameleri ile vekalet verenin noter tasdikli imza sirküleri.
-Lalezar Termal Turizm Sağlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, ihaleyi yapıp yapmamakta ve uygun bedeli tespitte serbesttir.
-Uyuşmazlıkların çözümünde Erzurum mahkemeleri yetkili ve görevlidir.


Geri Dön