13 / 05 / 2024

Lam Proje adres

Lam Proje adres

Lam Proje Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kudret Hafızoğlu tarafından kuruldu.

Esmar Enerji Yatırım Proje Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Esmar Enerji Yatırım Proje Danışmanlık Anonim Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Seyfettin Sağlam, Bora Çermikli ve Mehmet Necar Tur ortaklığında kuruldu.

Kuzey Gm Proje Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Gm Proje Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Pendik'te 355 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sağlam tarafından kuruldu.

Sahibinden.com'dan büyük destek! Bu proje için 25 milyon destek veriyor!

Sahibinden.com, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde "Birlikte Yeniden İnşa Edelim" projesini hayata geçirmiştir. Bu proje deprem bölgelerinde yaşayan vatandaşlarımızın yeniden toparlanmasına yardımcı olmak amacıyla yapılmış olup 25 milyon TL katkı sağlamıştır.

TOKİ'den Çankırılılara 806 konutluk 3 yeni proje müjdesi! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 81 ilde hayata geçireceği 250 bin yeni konutun kura çekimlerine Pazartesi günü itibarıyla başlamıştı. Çankırılıların da yüzünü güldüren TOKİ, Çankırı'da 806 konutluk 3 yeni proje in

Sağlamlar Proje Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sağlamlar Proje Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Orhan Sağlam ve Ünal Kayan ortaklığında kuruldu.

Lam Proje Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi kuruldu!

Lam Proje Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kudret Hafızoğlu tarafından kuruldu.

Güneşli Sağlam Park ulaşım!

İnşaat çalışmalarının 2015 yılının Mart ayında başlandığı proje toplam 6 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Güneşli Sağlam Park ulaşım bilgisi kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de yükseliyor.

Sağlam Park Güneşli satılık!

İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de yükselen proje toplam 6 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Sağlam Park Güneşli satılık daire teslimleri 2016 yılı sonunda yapılması planlanıyor.

Güneşli Sağlam Park lokasyon!

21 kat şeklinde yükselen projede daire alanları 115 metrekareden başlıyor. Güneşli Sağlam Park lokasyon bilgisi kapsamında proje İstanbul Avrupa Yakası Güneşli 'de hayata geçiriliyor.

Sağlam Park Güneşli fiyatları!

Toplam 6 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen proje 21 kat şeklinde inşa ediliyor. Proje Sağlam Yapı imzasıyla yükseliyor. Sağlam Park Güneşli fiyatları 400 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Sağlam Park satış ofisi!

Sağlam Park satış ofisi ile 0212 474 74 80 numaralı telefondan iletişime geçebilmek mümkün. Toplam 105 tane dairenin yer aldığı proje E-5 ve TEM Otoyolu'na yakın bir bölgede hayata geçiriliyor.

Sağlam Park Güneşli nerede?

Toplam 105 adet daireden meydana gelen Sağlam Park Güneşli projesinde daire alanları 115 metrekareden başlıyor. Proje 21 kat şeklinde yükseliyor. Peki Sağlam Park Güneşli nerede?

Sağlam Park Güneşli'de 400 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Sağlam Yapı Grup tarafından hayata geçirilen Sağlam Park projesi Güneşli'de yükseliyor. Proje 21 kat ve 105 daireden oluşuyor.

Lam Proje adres Haberi

Lam Proje adres

Lam Proje Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kudret Hafızoğlu tarafından kuruldu.
Lam Proje Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi konusu:
a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma...