30 / 04 / 2024

Sahibinden.com'dan büyük destek! Bu proje için 25 milyon destek veriyor!

Sahibinden.com'dan büyük destek! Bu proje için 25 milyon destek veriyor!

Sahibinden.com, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde "Birlikte Yeniden İnşa Edelim" projesini hayata geçirmiştir. Bu proje deprem bölgelerinde yaşayan vatandaşlarımızın yeniden toparlanmasına yardımcı olmak amacıyla yapılmış olup 25 milyon TL katkı sağlamıştır.



Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), kısa süre önce depremden etkilenen vatandaşlara maddi destek amaçlı "Birlikte Yeniden İnşa Edelim" girişimini başlatmıştı. Türkiye’de geniş çaplı araç alım satım platformu olan Sahibinden.com da bu girişime duyarsız kalmadı ve 25 milyon TL destek olmuştur.

TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu konuya ilişkin açıklama yaptı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, depremzedelere yardım amaçlı başlattığı projeye ilişkin şunları dile getirdi: “Merkez üssü Kahramanmaraş olan depremler, tüm ülkemizi tarif edilemez bir üzüntüye boğdu. Depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve tüm sektör temsilcileri olarak her zaman destek olmaya çalıştık. Dayanışmayla harekete geçerek depremzede vatandaşlarımıza manevi ve maddi desteklerimizi olabildiğince göstermeyi amaçladık. Şu an bu bölgelerimizde en büyük gereksinim kalıcı yerleşim yerleri olduğu için TOBB ekibi olarak harekete geçtik.”

Hisarcıklıoğlu, "El Verin Ev Yapalım" sloganını başlatarak tüm iş dünyasını bu projeye davet ettiğini ifade etti. Sahibinden.com şirketinin de bu projeye duyarsız kalmadığını belirten TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, bu projeye ciddi anlamda bir katkı sunduğunu ifade etti. Hisarcıklıoğlu, bu ciddi destek için Sahibinden.com CEO’su Burak Ertaş başta olmak üzere bu platform kapsamındaki herkese teşekkürlerini sundu.

 


Geri Dön