03 / 05 / 2024

Lamborghini Aventador

Lamborghini Aventador

Dubai'de bir inşaat şirketi, yeni projesinde penthouse daire satın alanlara, 2014 model Lamborghini Aventador vereceğini açıkladı. Lamborghini dışında müşterilere BMW ya da Mini Cooper da verilebileceği belirtiliyor...

Lamborghini, Ferrari, Bentley ve Rolls-Royce satışlarında rekor yaşandı! 

Dünyanın sayı olarak en küçük, fakat hacim olarak en büyük ekonomilerinden biri olan “ultra-lüks otomotiv endüstrisi” bol kazançlı bir 2023 senesi geçirdi. Rolls-Royce ve Bentley rekor satış yaptıklarını ilan ederken, Lamborghini tarihinde ilk kez bir sene içinde 10 bin araba sattıklarını açıkladı.

Kripto para borsasından 10'uncu yıla özel Lamborghini marka lüks spor otomobil çekilişi!

Küresel kripto para borsası Gate, onuncu yılında kullanıcılarına özel bir dizi çekiliş ve etkinlik düzenleyecek. Katılan kişiler Lamborghini marka lüks spor otomobil sahibi olabilecek.

En çok satılan otomobiller açıklandı! İlk sırada dikkat çekti

Türkiye otomobil ve hafif ticari araç pazarında mart ayı satışlarında ilk üçte Fiat, Ford ve Peugeot bulunuyor. Martta 95 Porsche, 85 Maserati, 29 Lexus, 16 Jaguar, 5 Ferrari, 5 Bentley ve 2 Lamborghini satışı yapıldı.

Yeni Lamborghini Urus S tanıtıldı! İşte fiyatı…

Lamborghini, geçtiğimiz ay sevilen SUV modeli Urus'un Performante versiyonunu tanıtmıştı. Şimdi ise orijinal  Urus'un yerini alacak olan 2023 model Lamborghini Urus S ile kamuoyunun karşısına çıktı. Peki Lamborghini Urus S’in fiyatı ne kadar? İşte yeni Urus S'in özellikleri ve fiyatı…

Otomobil fiyatları yükselince vatandaş yeni çare buldu, 350 bin TL ile Honda Civic'i Lamborghini’ye çevirdi

Otomobil fiyatlarının yükselmesi, vatandaşları yeni yöntemler bulmaya zorluyor. Honda Civic aracını 350 bin TL masrafla Lamborghini’ye çeviren bir kişi de sosyal medyada gündem oldu.

Yılmaz İnşaat, Galatasaraylı sporculara villa satacak!  

Galatasaray’ın Riva arazisi üzerinde Düşler Vadisi projesini hayata geçiren Yılmaz Grup, aynı zamanda fiber kabloda Avrupa’nın en önemli üreticilerinden biri. Mitsubishi’den Lamborghini’ye kadar birçok dünya devine kablo satan grup, şimdi de Galatasaraylı sporculara villa satacak.   

Bu evi alana Lamborghini ile uzay seyahati hediye!

New York'ta bin metrekarelik daire 85 milyon dolara satışa çıkarıldı. Daireyi alana Lamborghini Aventador spor araba ile Virgin Galatactic'in uzay seyahatinde seyahat hakkını hediye ediliyor.

Duygu Su Gürpınar, Ali Ağaoğlu'nun arabasını kullanıyor!

Ali Ağaoğlu'nun 1 yıldır birlikte olduğu Duygu Su Gürpınar, işe Ali Ağaoğlu'nun 1 milyon TL'lik Lamborghini Gallardo Superleggera arabasıyla gidiyor.

Los Angeles'taki altından malikane satışa çıktı!

ABD'nin Los Angeles kentinin Beverly Hills'te bölgesinde altından malikane 100 milyon dolara satışa çıkıyor. Evi alacak kişi altın kaplama olan Lomborghini Aventador Roadster ile Rolls-Royce Dawn arabanın da sahibi olacak.

Yatcop'tan dünyanın ilk çift çekirdekli yatağı İMOB 2017'de!

By Tonino Lamborghini ile birlikte şimdiye kadar 97 ülkede 35 milyondan fazla insanın tercihi olan İtalyan yatak markası Magniflex’in ürünlerini, Türkiye’de 120 satış noktasına ulaştıran YATCOP, dünyanın ilk çift çekirdekli yatağını fuarda sergiliyor.

Say Reklamcılık Yapı, Alman Imm Network GmbH şirketini satın alıyor!

Say Reklamcılık Yapı Dekorasyon Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.Ş., Federal Almanya Cumhuriyeti'nde kurulu bulunan Imm Network GmbH ünvanlı şirketi satın alıyor. Imm Network GmbH, Mercedes-Benz, Lamborghini, Shell gibi markalara hizmet verdi...

Dubai'de inşaat şirketi, Lamborghini Aventador hediye ediyor!

Dubai'de bir inşaat şirketi, yeni projesinde penthouse daire satın alanlara, 2014 model Lamborghini Aventador vereceğini açıkladı. Lamborghini dışında müşterilere BMW ya da Mini Cooper da verilebileceği belirtiliyor...

Mega Fabrikalar belgeseline Türkiye'den ilk kez Vestel katıldı!

Lamborghini ve Lego gibi dünyaca ünlü markaların da yer aldığı National Geographic'in 'Mega Fabrikalar' belgeseline, Türkiye'den ilk kez Vestel katıldı.

Lamborghini Aventador Haberi

Lamborghini Aventador

Dubai'de bir inşaat şirketi, yeni projesinde penthouse daire satın alanlara, 2014 model Lamborghini Aventador vereceğini açıkladı. Damac Maison kulelerinde bulunan lüks pethouse daireleri geçen yıl satışa çıkaran firma, Dubai Alışveriş Festivali çerçevesinde promosyonlu satışlara başladı. 


Şirket, Damac Maison'da festival süresince penthouse daire satın alan herkese Lamborghini Aventador roadster vereceğini açıklarken, devre mülk ve otel konseptleıindeki daha küçük daireler için de benzer bir promosyon düzenlediğini bildirdi. 


Nitekim satın alınacak dairenin büyüklüğüne göre Lamborghini dışında müşterilere BMW ya da Mini Cooper da verilebileceği belirtiliyor. 


Şirketin Başkan Yardımcısı Niall McLoughlin, daha önceki yıllarda da festival döneminde düzenledikleri kampanyalara da çok büyük ilgi olduğunu, bu yüzden tekrarlamaya karar verdiklerini söylüyor. Şirket, daha önce de otomobilin dışında lüks yat, özel jet, hatta Karayipler'de ada bile vermiş. jl...