21 / 05 / 2024

laminat parke sistemleri

laminat parke sistemleri

Mekânlarınıza konfor ve doğallığı sunarken, sağlıklı malzemesiyle de içinizi rahatlatan Kastamonu Entegre, Floorpan ve Artfloor markalarıyla, vazgeçilmez dekorasyon trendleri arasında yer alan ahşabı, farkını ortaya koyarak mekânlara taşıyor

İnşaat sektöründe bayram arifesinde neler oluyor? Çimento, beton, tuğla, bims, laminat parke fiyatları ne kadar?

İnşaat sekötürünün gündeminde bugün inşaat malzemeleri var. İnşaat malzemelerinin kaç lira olduğu merak ediliyor. Peki beton, tuğla, çimento bims ve laminat parke ne kadar? İşte Nisan 2022 fiyat listesi...

Hüni Parke, ahşap ürünleriyle zeminlerde yalın bir atmosfer sağlıyor!

Emlak sektöründeki firmaların yaptıkları araştırmalar, lamine veya masif parke döşeli dairelerin, halı veya laminat döşelilere oranla daha kolay satıldığını ortaya koyuyor.

Glossmax kalitesi TSE tarafından tescillendi!

Avrupa'nın en büyük MDF, yonga levha ve laminat parke üreticilerinden Kastamonu Entegre, ürünlerinin kalite ve güvencesini tescilleyemeye devam ediyor

Kronotex, HannaHome ile Türkiye’de!

HannaHome, Avrupa’nın önde gelen laminat parke üreticilerinden Kronotex markası ile distribütörlük anlaşması yaparak, markanın Türkiye temsilcisi oldu.

AGT, Natura Parke Serisi ile dikkat çekiyor!

Yaşam alanlarına özel ahşap çözümler sunan AGT, yeni laminat parke koleksiyonu “Natura Parke Serisi” ile dikkat çekiyor. Doğanın güzelliğinden ve canlanmasından ilham alan AGT, doğal malzemeleri kullanarak Natura Parke Serisi’ni yarattı.

AGT Natura Parke Serisi ile hayata doğallık katıyor!

Yaşam alanlarına özel ahşap çözümler sunan AGT, yeni laminat parke koleksiyonu “Natura Parke Serisi” ile dikkat çekiyor. Doğanın güzelliğinden ilham alan AGT, doğal malzemeleri kullanarak Natura Parke Serisi’ni yarattı.

Kastamonu Entegre Floorpan yer döşeme sistemi üretti!

Orman ve ağaç ürünleri sektöründe Türkiye’nin global oyuncusu Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi, dünya kalite standartlarında ürettiği laminat parke ürünü “Floorpan”la ahşabın doğal renklerini mekan zeminlerine taşıyor.

Almanya'da laminat parke ithalatında damping uygulaması!

DÜNYANIN en büyük laminat parke üreticileri arasında sayılan Almanya’dan yapılan laminat parke ithalatında damping uygulanmasına karar verildi.

Veryeri Grup antibakteriyel parke üretiyor!

Ana iş kolu 70 yıldır zemin sistemleri olan İzmirli Veryeri Grup, yıl sonuna kadar 2 milyon metrekare antibakteriyel parke üretmeyi hedefliyor.

Kastamonu Entegre Artfloor ile zemini sanatla buluşturuyor!

Orman ve ağaç ürünleri sektöründe 45 yıldır hizmet veren Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi, dünya kalite standartlarında üretilen laminat parke ürünü “Artfloor”la ahşabın doğal renklerini mekan zeminlerine taşıyor.

Floorpan Parke ile ahşabın doğal renklerini mekanlara taşıyor!

Orman ve ağaç ürünleri sektöründe 45 yıldır hizmet veren Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi, dünya kalite standartlarında üretilen laminat parke ürünü “Floorpan”la ahşabın doğal renklerini mekan zeminlerine taşıyor.

Mitsubishi Electric Klima Sistemleri 5 şehirde 6 iftar düzenledi!

Düzenlenen 6 iftar yemeği ile toplamda yaklaşık 640 kişi ile bir araya gelen Mitsubishi Electric Türkiye Klima Sistemleri’nin en büyük iftarı ise yaklaşık 300 kişi ile İstanbul Nakkaştepe’de bulunan Bridge Restaurant’ta gerçekleşti.

JPRO Bina Otomasyon Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

JPRO Bina Otomasyon Sistemleri Limited Şirketi, Ahmet Akdoğan, Tan Aydın tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Temmuz'da Ümraniye, Yukarı Dudullu, Vuslat Sokak'ta kuruldu.

laminat parke sistemleri Haberi

laminat parke sistemleri

Laminat parkede sağlamlık ve dayanıklılık için fark yaratan yeni pres teknolojisi ve emprenye kalitesi için yaptığı yatırımlar ile Türkiye’de tek olmayı başaran Kastamonu Entegre, dünya standartlarında ürettiği laminat parke sistemleri ile ofis ve konutları kaliteyle buluşturuyor.


Kolay uygulanabilir olma özelliği ile farklılaşan Floorpan ve Artfloor markaları, doğal, dekoratif ve sıcak görünümü, hijyenik yapısı ve kolay temizlenebilir olması özellikleri ile de tercih ediliyor.


Tasarım ve görselliğin de ön planda tutulduğu geniş ürün yelpazesi, zengin renk ve desen çeşitliliği ile her zevke ve her mekâna hitap ederken, etkileyici parlak görünümü sayesinde kendinizi özel hissedebileceğiniz mekânlar dekore etmenizi mümkün kılıyor.


Aşınmaya ve çizilmeye dayanıklı film tabakası ile konforlu kullanımı sunan Floorpan ve Artfloor ürünleri tutkalsız mükemmel kilitlenme teknolojisi ile uzun yıllar kullanım rahatlığı sağlarken, aynı...