04 / 05 / 2024

Mitsubishi Electric Klima Sistemleri 5 şehirde 6 iftar düzenledi!

Mitsubishi Electric Klima Sistemleri 5 şehirde 6 iftar düzenledi!

Düzenlenen 6 iftar yemeği ile toplamda yaklaşık 640 kişi ile bir araya gelen Mitsubishi Electric Türkiye Klima Sistemleri’nin en büyük iftarı ise yaklaşık 300 kişi ile İstanbul Nakkaştepe’de bulunan Bridge Restaurant’ta gerçekleşti.



Mitsubishi Electric Türkiye Başkanı Masahiro Fujisawa ve Mitsubishi Electric Türkiye Klima Sistemleri Genel Müdürü Yenal Altaç’ın ev sahipliği yaptığı iftar yemeklerine bayiler, servisler, şirket çalışanları ve özel davetliler katıldı.


Düzenlenen 6 iftar yemeği ile toplamda yaklaşık 640 kişi ile bir araya gelen Mitsubishi Electric Türkiye Klima Sistemleri’nin en büyük iftarı ise yaklaşık 300 kişi ile İstanbul Nakkaştepe’de bulunan Bridge Restaurant’ta gerçekleşti. Diğer bölgelerdeki iftar yemekleri ise İstanbul Doğatepe Restaurant, Antalya The Marmara Otel,  Ankara  Divan Otel,  İzmir  Swissotel ve  Adana  Sheraton Otel’de organize edildi. İftar yemekleri ile bir araya gelme fırsatı yakalayan tüm davetliler müzik ve sohbet eşliğinde keyifli dakikalar geçirdi.



Geri Dön