02 / 05 / 2024

lamine parke kaplama

lamine parke kaplama

İskandinav Parke'nin patronu Yıldırım İsveç'te görüp Türkiye'de üretmeye başladığı ahşap kaplama lamine parkenin metrekaresini 14-19 Euro arasında değişen fiyattan satıyor.

Ustaoğlu Cephe Kaplama İnşaat Taahhüt Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ustaoğlu Cephe Kaplama İnşaat Taahhüt Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Usta tarafından kuruldu. 

Toktaş Parke Mermer Tadilat Yapı Ticaret Şirketi kuruldu!

Toktaş Parke Mermer Tadilat Yapı Ticaret Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Toktaş tarafından kuruldu.

Asc Cephe Kaplama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asc Cephe Kaplama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Asaf Ergin tarafından kuruldu. 

Kdr İzolasyon Dış Cephe Kaplama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kdr İzolasyon Dış Cephe Kaplama Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Bahadır tarafından kuruldu.

Silitex Dış Cephe Kaplama İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Silitex Dış Cephe Kaplama İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaya bedeli ile Nadiye Demir tarafından kuruldu. 

Mm2 Yapı Cephe Kaplama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mm2 Yapı Cephe Kaplama Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Berber ve Mehmet Yücel ortaklığında kuruldu.

Zemin Duvar Kağıdı Parke Halı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zemin Duvar Kağıdı Parke Halı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 300 bin TL sermaye bedeli ile Yüksel Uzer tarafından kuruldu.

Ukrayna Çernivtsi'deki kaplama fabrikası satılıyor!

Ukrayna Çernivtsi'de 80 dönüm arazide 10 bin metrekare kapalı alan üzerine kurulan kaplama fabrikası satılıyor

Yiza Gruop Mühendislik İnşaat Taahhüt Endüstriyel Zemin Kaplama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiza Gruop Mühendislik İnşaat Taahhüt Endüstriyel Zemin Kaplama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Okay Ayvaz ve Aydın Çan ortaklığında kuruldu. 

Yapıtaşı Zemin Kaplama Ve İç Tasarım İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıtaşı Zemin Kaplama Ve İç Tasarım İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Taşveren tarafından kuruldu. 

Yss Prekast Cephe Kaplama Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yss Prekast Cephe Kaplama Mimarlık İnşaat Limited Şirketi bugün Sultanbeyli’de 160 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Çelik tarafından kuruldu. 

Turanlar Grup parke üretiminde dünyaya açılacak!

Turanlar Grup, ‘Peli Parke’ markasıyla sektöründeki küresel firmaların arasına girmeyi amaçlıyor. Şirket 2017 yılını yaklaşık 750 milyon TL ciro ile kapatmaya hazırlanıyor.

Bm Çelik Çatı Ve Cephe Kaplama Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bm Çelik Çatı Ve Cephe Kaplama Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zafer Babacan ve Mustafa Menekşe ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu

lamine parke kaplama Haberi

lamine parke kaplama


İskandinav Parke, yeni üretmeye başladığı lamine parkeyi, piyasadakilerin yarı fiyatına satacak. İsveç orijinli olan ve Türkiye'de ilk defa İskandinav Parke tarafından üretilen lamine parkenin en üst katmanı, 0.6 milimetre kalınlığında. Ahşap yüzey temizleme işleminin (sistre) yapılamadığı yeni ürün lamine parkeyle ilgili konuşan İskandinav Parke Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Yıldırım, Türkiye'de sistre yapılma oranının yüzde 1'in altında olduğunu, ürüne 12 yıl garanti verdiklerini söyledi. Yıldırım ve şirketin Genel Müdürü Veli Öztürk'le yeni geliştirdikleri lamine parke hakkında konuştuk.


'3 ay sonra tesisi kapattım'


* Bu sistemi Türkiye'ye getirmeniz nasıl oldu?


Süleyman Yıldırım: 1974 yılında İsveç'e gittim ve orada 10 yıl çalıştım. Yurtdışında yaşayanların pek çoğunda, biraz...