18 / 05 / 2024

Landmark Property Investment İnşaat iletişim

Landmark Property Investment İnşaat iletişim

Landmark Property Investment İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Imad Eddine Zaidan tarafından kuruldu.

Property İnvestment Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Property İnvestment Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Sağ tarafından kuruldu.

Ruaia Property Emlak İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Ruaia Property Emlak İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited  Şirketi Esenyurt’ta 500 bin TL sermaye bedeli  ile Ezzeddın Neameh tarafından  kuruldu.

Property Brıgade Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Property Brıgade Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muna Hamed Sale tarafından kuruldu.

Time Property Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Time Property Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Başakşehir’de  20 bin TL sermaye bedeli ile Yeliz Toprak tarafından kuruldu.

Tekev Property Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekev Property Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  100 bin TL sermaye bedeli ile Farshad Khodadadımaghanjough tarafından kuruldu.

Karamel Property Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Karamel Property Gayrimenkul Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  300 bin TL sermaye bedeli ile Mayadah H.M. Tubaıl tarafından kuruldu.

İstmoon Property Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstmoon Property Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de   100 bin TL sermaye bedeli ile A.Kareem Jaber Albeej Ve Shırın Tarkashvand tarafından kuruldu.

Engür Property Gayrimenkul Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Engür Property Gayrimenkul Pazarlama Limited Şirketi Kağıthane’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Engür Menteşoğlu tarafından kuruldu.

Arıs Property İnşaat Tekstil Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arıs Property İnşaat Tekstil Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  500  bin TL sermaye bedeli  ile Hassan Alhadad tarafından kuruldu.

Climax Property Gayrimenkul Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Climax Property Gayrimenkul Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören’de 1 milyon sermaye bedeli İle Emir Kahraman, Afrah M H M A H Ve Mohammad J M M  tarafından kuruldu.

Matar Property İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Matar Property İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de   500 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Özbakır  ve  Khaled R.H.S. tarafından kuruldu.

Prime Property Turkey Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Prime Property Turkey Emlak Limited Şirketi Kağıthane’de  10 bin TL sermaye bedeli ile  Justın Thomas Mays ve Selin Köle tarafından kuruldu.

Property Hub Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Property Hub Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Can Dönmez ve Şule Canaydın ortaklığında kuruldu.

Landmark Property Investment İnşaat iletişim Haberi

Landmark Property Investment İnşaat iletişim

Landmark Property Investment İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Imad Eddine Zaidan tarafından kuruldu.

Landmark Property Investment İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul...