28 / 04 / 2024

Time Property Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!


Time Property Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Başakşehir’de  20 bin TL sermaye bedeli ile Yeliz Toprak tarafından kuruldu.



Time Property Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Başakşehir’de  20 bin TL sermaye bedeli ile Yeliz Toprak tarafından kuruldu.

Time Property Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi konusu:
Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar,soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. Şirket gayrimenkullerle ilgili piyasa araştırması, fizibilite çalışması, gayrimenkul ve buna bağlı hakların hukuki dururmunun analizini,boş arazi ve geliştirilmiş proje değeri analizi, en yüksek ve en iyi kullanım değeri analizi gibi alanlarda danışmanlık hizmeti verebilir. Şirket faaliyetlerinin gerektirdiği her türlü konuda ;sermaye piyasası mevzuatı ve ilgili mevzuatta öngörülen usul ve esaslar dahilinde gayrimenkullerle ilgili fizibilite çalışması, gayrimenkul ve buna bağlı hakların hukuki durumunun analizi, boş arazi ve geliştirilmiş proje değeri analizi ,en yüksek ve en iyi kullanım değeri analizi, konularında değerleme uzmanlarının bilgi ve yeteneklerinin yeterli olduğu her türlü işlerde yerli ve yabancı, gerçek ve tüzel, resmi ve özel kişi ve kuruluşlarla geçici veya sürekli ortaklıklar, iştirakler, proje bazında işbirlikleri kurabilir, bu kuruluş ve işletmelerle temsilcilik, distribütörlük, bayilik anlaşmaları oluşturabilir, faaliyetleri ile ilgili lisans, marka, telif hakkı, patent, know-hove anlaşmaları akdedebilir, gerektiğinde bu hakları devredebilir. Şirket, amaç ve konusu gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkulü satın alabilir, devir ve ferağ edebilir, irtifak, intifa, sükna hakları ile ayni veya gayri maddi haklarla ilgili her çeşit iltizami ve tasarruf işlemleri yapabilir, gerektiğinde şahsi ve ayni haklar, leh ve aleyhinde ipotekler, satış vaadi sözleşmeleri, tesis ve akdedebilir, gerektiğinde bunları fek ve devredebilir. Şirket faaliyetlerini gerçekleştirmek amacıyla gerekli kara,deniz ve hava dahil her türlü taşıtları edinebilir,kiralayabilir, üzerlerinde şahsi ve ayni haklar tesis edebilir, gerektiğinde bunları devredebilir,satabilir, başkasına kiraya verebilir. Bütün bunlardan başka ileride mevzuatın öngördüğü ve şirket için faydalı ve gerekli görülecek başkaca konulara girişilmek istendiğinde, yönetim kurulunun kararı doğrultusunda Sermaye Piyasası Kurulundan görüş almak suretiyle Sanayi ve Ticaret Bakanlığından izin alınarak ; keyfiyet genel kurulun onayına sunularak faaliyete girişilebilir.


Geri Dön