28 / 04 / 2024

Lapi Han gürallar yapı

Lapi Han gürallar yapı

İstanbul Anadolu yakası Kartal'da inşa edilen Lapis Han projesinde ofis fiyatları 357 bin liradan başlıyor ve de 1 milyon 430 bin liraya kadar yükseliyor...

Lapis Han yaşayan bina konseptiyle inşa ediliyor!

Gürallar Yapı AŞ Genel Müdürü Evrim Karayel, 2010 yılına kadar gruba ait sanayi tesisleri, otel inşaatlarını tamamlayan Gürallar Yapı'nın 2010 yılından sonra gayrimenkul yatırımları ve geliştirme alanında hizmet vermeye başladığını aktardı...

Luka Turizm Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Luka Turizm Ve Mimarlık Limited Şirketi Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Nazlıhan Güngör tarafından kuruldu.

Almadina Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almadina Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Ahmed Hanı G.A. Gaja tarafından kuruldu.

Neşet Ertaş konakladığı Rençber Han yıkılma tehlikesi altında!

Ankara Altındağ'da bulunan ve halk sanatçısı Neşet Ertaş'ın konakladığı Rençber Han, görenlerin yüreğini burkuyor. Mahalle sakinleri konağın virane haline geldiğini dile getiriyor.

Gürallar İnşaat Elektrik Metal Hırdavat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürallar İnşaat Elektrik Metal Hırdavat Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Gülmak tarafından kuruldu.

Gürallar Grubu Kütahya'da beşinci tesisini kuracak!

Gürallar Grubu, yeni bir alana girip duvar seramiği üretmek üzere kolları sıvadı. Kütahya'da temeli atılan tesis yılda 7 milyon parça karo üretecek. Gürallar Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Harika Güral, tesisin 2020'nin ikinci yarısında devreye alınacağını söylüyor...

Burdur’a yeni fabrika müjdesi!

Gürallar A.Ş Burdur'a yeni bir fabrika kurmayı planlıyor. Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Güral ve beraberindeki heyet, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz'i ziyaret etti.

Aslıhan Güner dizi için Ordu’ya yerleşiyor!

Süreç Film’in yeni sezon için Ordu’da çekeceği “Kuzey Yıldızı” adlı dizinin başrol oyuncusu Aslıhan Güner, Ordu'ya yerleşmek için ev arayışına girdi.

Gürallar Burdur 2'nci OSB’de fabrika kuracak!

Gürallar Gurubu, Burdur’da yatırım için çalışmalara başladı. Burdur OSB’de 112 dönüm arsa tahsisi için başvuruda bulunan firma, fabrika kurulması için arsa tahsis etti.

Gürallar Grubu Maldivler’de otel yapıyor!

Gürallar Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkan Vekili Esin Güral Argat, otel projesiyle ilgili yaptığı açılamada "73 villa şeklinde yaptığımız otelin yanı sıra beş farklı restoran konsepti olacak. Kasım’da açılacak otelimizin resmi açılışı ise gelecek nisan ayında gerçekleşecek" dedi.

Şanlıurfa Barutçu Hanı gün yüzüne çıkıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, valilik döneminde de üzerinde hassasiyetle durduğu Barutçu Hanı’nı gün yüzüne çıkarıyor.

Osmangazi'deki İç Fidan Han gün yüzüne çıkıyor!

Tarihi ve kültürel mirasın korunup yaşatılması adına çalışmalarını sürdüren Osmangazi Belediyesi, Bursa’nın en önemli tarihi miraslarından biri olan İç Fidan Han’ı yeniden ayağa kaldırıyor.

Gürallar Mimarlık İnşaat Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürallar Mimarlık İnşaat Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 860 bin TL sermaye ile bugün Nuray Büyükelçin tarafından kuruldu.

Han Güçlendirme Zemin Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Han Güçlendirme Zemin Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile Nihat Uçar ve Halilibrahim Deniz ortaklığı tarafından 18 Haziran'da Güngören'de kuruldu.

Lapi Han gürallar yapı Haberi

Lapi Han gürallar yapı

Gürallar Yapı günevcesiyle hayata geçirilen Lapis Han projesinde 160 ofis ve 40 dükkan  yer alıyor.


Kartal Lapis Han'da yer alan ofislerin metrekare alanları  57 metrekare ile  2 bin metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


Lapis Han 323 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. 8 katlı tek blok şeklinde İstanbul Anadolu yakası Kartal'da yükseliyor. 


Lapis Han Kartal'da ofis fiyatları 357 bin liradan başlıyor ve de 1 milyon 430 bin liraya kadar yükseliyor. Gürallar Lapis Han ödeme seçenekleri, yüzde 10 peşinat ödenerek ofis sahibi olunuyor. 


Mart 2014'te teslimlerin gerçekleşeceği Lapis Han projesinin sosyal olanakları arasında kreş, etüd odaları,  toplantı, video konferans odalarının yanı sıra arşiv alanı, kafeler, banka, kırtasiye mevcut. 



VİDEO:  Lapishan ile ilgili videoyu EMLAKKULİSİ.TV'de izlemek için tıklayın


Telefon:  0216 577 10 00

Web Adresi: