06 / 05 / 2024

Lara İnternational İnşaat adresi

Lara İnternational İnşaat adresi

Lara İnternational İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Levent Turgut Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 250 bin TL sermaye ile 15 Temmuz'da Ataşehir, Barbaros Mahallesi' nde kuruldu.

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Gürcafer'den büyük tepki! Yabancılara konut satışları 3'e katlandı! 

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Başkanı Cafer Gürcafer, yabancılara konut satışının Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay’ın Başbakan Yardımcılığı görevinde iken 1’den 3’e çıkarıldığını açıkladı.

Ann İnternational İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ann İnternational İnşaat Sanayi Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Shaıkh Faısal Pervaız tarafından kuruldu.

Kılınç İnternational İnşaat Taahhüt Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılınç İnternational İnşaat Taahhüt Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Kılınç tarafından kuruldu.

Paladin İnternational İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Paladin İnternational İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Peter Norman Dörl tarafından kuruldu.

Kazuma İnternational İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kazuma İnternational İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Chahıd Raffoul tarafından kuruldu.

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı 2023'te tam bu kadar oldu! Peş peşe açıklandı! Hemen maaşlara bakın!

Binlerce ihtiyaç sahibi vatandaş 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşından faydalanıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı 2023'te tam bu kadar oldu! Peş peşe açıklandı! Hemen maaşlara bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı ne kadar? Şimdi peş peşe açıklanan yeni zamlı maaşlara bakın! 

Binlerce vatandaşın merakla beklediği zamlı maaşlar peş peşe açıklandı. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı ne kadar? Şimdi peş peşe açıklanan yeni zamlı maaşlara bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası 2023 zammı tam bu kadar oldu! Hemen yeni açıklanan maaşlara bakın!

Binlerce vatandaşın yararlandığı 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası 2023 zammı tam bu kadar oldu! Hemen yeni açıklanan maaşlara bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında yeni zamlar buz kestirdi! Hemen tek tek zamlı maaşlara bakın!

Yeni yıla girilmesinin ardından asgari ücret ile memur ve emekli maaşı başta olacak şekilde neredeyse tüm maaşlar arttı. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında yeni zamlar buz kestirdi! Hemen tek tek zamlı maaşlara bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası zamları peş peşe geldi! Şimdi hemen bu yeni maaşlara bakın!

Yeni yılda asgari ücret ile emekli ve memur maaşlarına yapılan zam, 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasını da etkiledi. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası zamları peş peşe geldi! Şimdi hemen bu yeni maaşlara bakın!

2023 Uzman öğretmen ve başöğretmen maaşını görenin gözleri fal taşı gibi açıldı! Hemen zamlı maaşlara bakın! 

Memur ve emeklilere ek zam kararı ardından 2023 öğretmen maaşlarında da yükseliş yaşandı. 2023 uzman öğretmen ve başöğretmen maaşını görenin gözleri fal taşı gibi açıldı! Hemen zamlı maaşlara bakın!

Memur Ocak zammı peş peşe açıklandı! Rakamları görenin gözleri fal taşı gibi açıldı! Şimdi zamlı maaşlara bakın!

2023 Ocak zammı ve refah payı sonrası en düşük memur maaşı resmen belli oldu. Memur Ocak zammı peş peşe açıklandı! Rakamları görenin gözleri fal taşı gibi açıldı! Şimdi zamlı maaşlara bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı görenleri buz kestirdi! Hemen hesaplanan yeni maaşlara bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşına gelecek yeni yıl zammı merak ediliyordu. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı görenleri buz kestirdi! Hemen hesaplanan yeni maaşlara bakın!

Lara İnternational İnşaat adresi Haberi

Lara İnternational İnşaat adresi

Lara İnternational İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Levent Turgut Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 250 bin TL sermaye ile 15 Temmuz'da Ataşehir, Barbaros Mahallesi'nde kuruldu.


Lara İnternational İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1.İNŞAAT a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, alış veriş merkezleri ,baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları...