18 / 05 / 2024

Larus Loft iletişimlarus loft telefon

Larus Loft iletişimlarus loft telefon

İstanbul Avrupa Yakası Göktürk'te inşa edilecek olan ve de Vizyon İstanbul İnşaat Sanayi A.Ş. tarafından hayata geçirilecek olan Larus Loft projesi basın toplantısı ertelendi.

Kartal Marmara Loft iletişim bilgileri!

Marmara Loft projesinde daireler deniz manzarasına hakim konumda yükseliyor. Yüzde 1 KDV oranının uygulandığı proje Görgülü İnşaat tarafından hayata geçirildi....

Marmara Loft Yakacık iletişim!

Marmara Loft Konutları İstanbul Kartal'da Görgülü İnşaat tarafından hayata geçirildi. Projede deniz manzaralı konutlara da yer veriliyor...

Larus Palas ve Larus Loft satışa çıktı!

Mimar Hakan Kıran müteahhitliği tarafından İstanbul'da inşa edilen Larus Palas ve Larus Loft projeleri satışa çıktı. 2 projede toplam 170 konut yer alıyor.

Bulvar Loft İncek satış ofisi!

Bulvar Loft İncek satış ofisi iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Bulvar Loft Ankara projesi Akfen İnşaat imzasını taşıyor...

Akfen Bulvar Loft Evleri iletişim!

Akfen Bulvar Loft Evleri iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Akfen Bulvar Loft Evleri'nin lansmanı 22 Eylül'de yapılacak...

Nurol Park Güneşli iletişim bilgileri telefon!

84 adet loft, 844 adet tower, 544 adet residence daireden oluşan projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar değişiklik gösteriyor. Nurol Park Güneşli iletişim bilgileri telefon numarası 444 6496 olarak belirlendi.

Larus Loft teslim tarihi!

Larus Loft teslim tarihi 2016 yılı Eylül ayı olarak belirlendi. Toplamda 116 tane daireden oluşan proje İstinyepark’a 15 dakika, Karaburun’a 30 dakika yakınlıkta hayata geçiriliyor.

Göktürk Larus Loft teslim tarihi!

İstinyepark’a 15 dakika uzaklıkta inşa edilen Göktürk Larus Loft teslim tarihi 2016 yılı Eylül ayı olarak belirlendi. Projede peşin veya banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

Göktürk Larus Loft satış fiyatları!

Toplam 116 adet dairenin yer aldığı proje İstanbul Avrupa Yakası Göktürk'te inşa ediliyor. Projede teslimler 2016 yılının Eylül ayında yapılması planlanıyor. Göktürk Larus Loft satış fiyatları 255 bin dolardan başlıyor.

Larus Loft lokasyon bilgileri!

Daire alanlarının 65 metrekareden başlangıç gösterdiği projede 116 adet daire yer alıyor. Larus Loft lokasyon bilgileri kapsamında İstinyepark ’a 15 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor.

Larus Loft satılık!

Larus Loft satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks ve 4 oda 1 salon dubleks şeklinde dizayn edildi.

Larus Loft daire fiyatları!

İstanbul Avrupa Yakası Göktürk 'te hayata geçirilen projede daire tipleri, 1+1 'den 4+1 dublekse kadar değişiyor. Larus Loft daire fiyatları 255 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

Göktürk Larus Loft adres!

Toplam 116 adet dairenin yer aldığı projede daire teslimleri 2016 yılının Eylül ayında yapılması planlanıyor. Göktürk Larus Loft adres bilgileri kapsamında proje İstanbul Avrupa Yakası Göktürk'te yükseliyor.

Larus Loft iletişimlarus loft telefon Haberi

Larus Loft iletişimlarus loft telefon

Hakan Kıran Mimarlık ve Yapı Hizmetleri Tic. A.Ş.’nin projelendirdiği ve Vizyon İstanbul İnşaat Sanayi A.Ş. tarafından hayata geçirilecek olan ‘Larus Loft’ projesi 16 Mayıs'ta yapılacak olan basın toplantısını ileri bir tarihe...