23 / 05 / 2024

Lavazza Bostancı kapandı mı

Lavazza Bostancı kapandı mı

Bağdat Caddesi Bostancı yakınlarındaki Lavazza kahve şubesine gitmek isteyenler girişte şok oldular. Şubeye girişte, 'Tadilat yok. Taşınmıyoruz da… Battık!' yazısı yazıyordu.Lavazza Bostancı şubesi kapandı.

1979 yılında Bostancı ile Küçükyalı arasındaki dere mikrop saçıyormuş!

1979 yılında Bostancı ile Küçükyalı arasında sınır olarak kabul edilen dere, atılan çöpler nedeniyle mikrop saçan bataklık haline gelmiş. Semt sakinleri, derenin bir kanal içine alınması için aşındırmadık kapı bırakmamışlar.

Bursa-İstanbul Karayolu trafiğe kapandı!

Yoğun kar yağışı ve kazalar nedeniyle Bursa-İzmir karayolunun Mustafakemalpaşa İlçesi yakınlarında kapanmasının ardından Bursa- Ankara karayolu da Ümitalan rampasında iki TIR’ın kayması sonucu ulaşıma kapandı.

Bursa-Ankara ve Bursa-İstanbul yolu kapandı!

Bursa - İzmir Karayolu ’nun ardından, Ümitalan rampasında iki TIR’ın kayması sonucu Bursa - Ankara Karayolu da ulaşıma kapandı.Yol çift yönlü olarak trafiğe kapandı.

Balıkesir-İstanbul yolu ulaşıma kapandı!

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, Balıkesir'i Bursa ve İstanbul'a bağlayan karayolu, yoğun kar yağışı ve Değirmenboğazı mevkisinde iki tırın kayması yüzünden trafiğe kapandı.

AC Yapı Bostancı Projesi!

AC Yapı Bostancı Projesi tek blok halinde hayata geçirilecek. AC Yapı'nın önümüzdeki dönem satışa çıkaracağı projelerden olan Bostancı projesinde henüz projelendirme aşamasında çalışmalar devam ediyor.

AC Yapı Göztepe, Kozyatağı, Bostancı ve Ataşehir'de yeni projelere imza atacak!

Kartal Moment İstanbul projesinde çalışmalarına devam eden AC Yapı önümüzdeki dönemde Anadolu Yakası'nda 4 yeni projeye imza atacak. Projeler Göztepe, Kozyatağı, Bostancı ve Ataşehir bölgesinde yükselecek.

Uludağ yolu trafiğe kapandı!

Ağaçların yolu kaplaması nedeniyle yol trafiğe kapanırken, yetkililer, zeminin yumuşak olduğu yerlerde karların ağırlığına taşıyamayan ağaçların devrildiğini söyledi. Uludağ Yolu bu kez kardan değil, ağaçların yola devrilmesi sonucu trafiğe kapandı.

Antakya-Yayladağı karayolu ulaşıma kapandı!

Yayladağı ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle Antakya-Yayladağı karayolu ve bazı mahalle yolları ulaşıma kapandı.Yayladağı ilçesinde öğle saatlerinde başlayan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi.

TEM Bolu Dağı geçişinin Ankara yönü ulaşıma kapandı!

Bolu Dağı 'nın TEM ve D-100 Karayolu geçişleri TIR'ların kayması sonucu Ankara yönünde kapandı. Karayolları Bölge Müdürü Mustafa Karademir, TIR'ların yolların kapanmasına neden olduğunu söyledi

Elazığ'da 362 köy yolu ulaşıma kapandı!

Elazığ’da kent merkezinde dün gece başlayan kar yağışı nedeniyle merkez ve ilçelere bağlı 562 köyden 362’sinin yolları kar nedeniyle kapandı..

Bolu Dağı ulaşıma kapandı!

TEM Otoyolu’ nun Bolu Dağı geçidinin Ankara istikameti ile D-100 karayolunun Bolu dağı geçidinin Ankara istikameti, araçların kayması sonucu ulaşıma kapandı...

Gümüşhane-Erzincan karayolu ulaşıma kapandı!

Gümüşhane-Erzincan karayolu ulaşıma kapandı. Kelkit - Erzincan arasındaki 2 bin 120 rakımlı Pöske Dağı geçidinde, yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle karayolunun ulaşıma kapandığını söyledi.

İzmir-Ankara Yolu ulaşıma kapandı!

İzmir Ankara Yolu'nun Kula mevkii yoğun kar yağışı sebebiyle ulaşıma kapandı. Yolda bulunan araç sürücüleri trafik ekipleri tarafından benzin istasyonlarına yönlendiriliyor...

Lavazza Bostancı kapandı mı Haberi

Lavazza Bostancı kapandı mı

İstanbul Kadıköy Bağdat Caddesi’nde Bostancı mevkiinde bulunan Lavazza kahve şubesinde dün enteresan bir yazı dikkati çekti. Şubenin girişine yaklaşan müşteriler girişte, “Tadilat yok. Taşınmıyoruz da… Battık!” yazısını gördüler. Söz konusu yazının içeriği ise Lavazza’nın sadece diğer şubelerini kapsamıyor. Konuyla ilgili olarak hurriyet.com.tr’ye açıklamalarda bulunan Lavazza Türkiye CEO’su Sertaç Akyüzol, “Söz konusu şubeyi işleten franchise sahibi 1 yıldır kirasını ödemiyor. Konu zaten hukuka da intikal etmiş durumda. Kendisinin yaptığı diğer ticari faaliyetlerinden dolayı hacizlik duruma gelmiş. Lavazza’nın diğer şubelerini etkileyen bir durum yok” açıklamasını...